Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Kuka olemme?

Foram-yhtiö, joka tunnetaan myös nimellä Artforma, on johtava LED-peilien valmistaja Euroopassa. Jatkuvasti parantunut tuotantoprosessi ja monen vuoden kokemus alastamme takaavat laadukkaan tuotteen, jolla on käytännöllisesti katsoen rajattomat muutosmahdollisuudet.

120
tuotetta
Nopea
läpimenoaika
23
vuotta markkinoilla
Tuhannet
lähetetyt tuotteet
 

Hämmästyttävä peilimaailmamme

Vuosien kokemus ja tuhansien asiakkaiden tunnustaminen 25 maassa ympäri maailmaa ovat antaneet meille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen tuotteen, joka tyydyttää vaativimpienkin makuun - sekä estetiikan ystäville että ihmisille, jotka arvostavat mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja. Laaja LED-taustavalolla varustettujen peilien valikoimamme on huolellisesti suunniteltuja tuotteita, jotka on mietitty toiminnallisuuden ja koristeellisuuden kannalta. Se on ennen kaikkea täydellinen osa kylpyhuoneen varustusta, mutta myös mielenkiintoinen olohuoneiden, salien tai hotellihuoneiden sisustus.

Suoraan valmistajalta

Jokainen luomamme LED-peilimalli voidaan varustaa monilla valitsemillasi toiminnallisilla vempaimilla. Tarjoamme eriasteisia lisäosia peilisi mukauttamiseksi. Näitä ovat muun muassa huurtumisen estävät lämmitysmatot, bluetooth-kaiuttimet, sääasemat ja kellot. Valmistetaan joka kerta samalla tarkkuudella, luotettavuudella ja intohimolla.

Nauti ostoksistasi, Artforma-tiimi
artforma.fi

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää