Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Reklamaatio ja tuotteiden palautus

Sopimuksen peruuttamisoikeuden poissulkemisen

Peruuttamisoikeus ei koske sopimuksia, jotka koskevat muiden kuin esivalmistettujen tavaroiden toimitusta, joiden valmistus määräytyy kuluttajan yksilöllisen valinnan tai määrittelyn perusteella tai jotka on selkeästi räätälöity kuluttajan henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Valikoimamme tuotteet (Valentina-malliston kalustesarjoja lukuun ottamatta) valmistetaan täysin yksilöllisen tilauksen mukaan ja räätälöidään kuluttajan tarpeiden mukaan, joten tilattua tavaraa ei ole mahdollista palauttaa.

 

Oikeus peruuttaa sopimus

Alla kuvattu menettely koskee vain Valentina-malliston tuotteita (huonekalusarjat).

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin olet saanut tavarat haltuusi tai jona valitsemasi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut tavaran haltuunsa. Tuotteen palautuksen yhteydessä toimituskulut maksaa asiakas.
Tavarat tulee lähettää takaisin 14 päivän kuluessa ostosopimuksen peruuttamisesta seuraavaan osoitteeseen:

FORAM Sp. z o.o. sp. k.
Jeziorna 3
64-200 Karpicko
Puola
Puhelin: +48 68 42 27 365.

Emme ole vastuussa sisällölle kuljetuksen aikana aiheutuneista vaurioista, joten suosittelemme lähetyksen vakuuttamista.

Käyttääksesi sopimuksen peruuttamisoikeutta sinun pitää ilmoittaa meille:

(FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, service@artforma.fi, Puhelin: +48684227365)

päätöksesi peruuttaa tämä sopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. postitse, faksilla tai sähköpostitse lähetetyllä kirjeellä).

 

Sopimuksen peruuttamislomake

(Voit käyttää sopimuksen peruuttamislomaketta, mutta se ei ole pakollista.)

Sopimuksen peruuttamislomake

 

 

Sopimuksen peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen sinulle kuuluvan sopimuksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä ennen sopimuksen peruuttamisen määräajan umpeutumista.

 

 

 

Sopimuksen peruutuksen vaikutukset:

 

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme kaikki sinulta saamamme maksut välittömästi ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona meille ilmoitettiin päätöksestäsi käyttää tämän sopimuksen peruuttamisoikeutta.

Olet vastuussa tavaran arvon alentamisesta, joka aiheutuu tavaran käyttämisestä eri tavalla kuin oli tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden määrittämiseksi.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää