Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitus

Tilauksen toteutumisaika

15 - 24 työpäivinä

Takaamme

Ilmainen toimitus

Pysy ajan tasalla

Tilauksen tila

Toimitustapa

Kuriiripaketti DPD

Kuriiripaketti GLS

Kuriiripaketti UPS


Miten tilausprosessi toimii?
1

Tuotteen valmistelu

Kaikki tarjotut peilit ja kaapit valmistetaan nimenomaan sinun tilauksesi mukaan. Laajat kokoonpanovaihtoehdot mahdollistavat vapaan kokovalikoiman ja lisävarusteiden valinnan. Tuotantoaika riippuu valitusta tuotetyypistä - tiedot annetaan aina tilauksen yhteydessä. Valmistelu alkaa maksun kirjaamisen jälkeen.

2

Laadunvalvonta

Korkeimman laadun varmistamiseksi jokainen tuote tarkastetaan valmistuksen jälkeen toimivuuden ja ulkonäön osalta. Kun tuote on läpäissyt tarkastuksen, se varustetaan tarkastusmerkinnällä, jossa on tarkastajan käsin kirjoittama allekirjoitus, jolla vahvistetaan, että tuote on tilauksen mukainen.

3

Tilauksen pakkaaminen

Kun tuote on läpäissyt tarkastuksen, se siirtyy pakkausosastolle, jossa se valmistellaan huolellisesti lähetystä varten. Kun pakkaus kestää iskuja ja ulkoisia vaikutuksia, voit olla varma, että tilauksesi saapuu perille täydellisessä kunnossa.

4

Toimitus

Heti pakkaamisen jälkeen tilauksesi lähetetään lähetettäväksi. Kun kuljetusyhtiö on lähettänyt tuotteet, saat ilmoituksen, jossa on seurantanumero, jonka avulla voit seurata lähetyksen tilaa reaaliajassa.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää