Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Glamour-peilit

15
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - Decor ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 15 alkaen 15 tuotteiden

Glamour-peilit – eleganssia ja ylellisyyttä parhaimmillaan

Glamour-peilit ovat eleganssin ja ylellisyyden olennainen osa. Ne tuovat hieman loistoa ja hienostuneisuutta sisustukseen. Niiden erottuva piirre ovat runsaasti koristellut kehykset, jotka kiinnittävät huomiota - usein viimeisteltynä korkealaatuisilla materiaaleilla, kuten kullalla, hopealla ja joskus jopa kristalleilla. Koristeet voivat olla hienovaraisia tai ilmeikkäitä herkistä kaiverretuista kuvioista ylellisiin barokkikoristeisiin.

Artforman glamourpeileillä voi olla monenlaisia muotoja ja kokoja, pienistä koristeellisista, sopii erinomaisesti ripustettavaksi pienissä tiloissa suuriin täysikokoisiin malleihin, jotka voivat hallita tilavia olohuoneita tai makuuhuoneita. Nämä suuremmat glamour-koristepeilit eivät vain näytä kauniilta, vaan myös optisesti laajentavat tilaa, jolloin huoneet näyttävät valoisilta ja suurilta.

Toinen etu on monipuolisuus. Kaunis glamouripeili voidaan sovittaa onnistuneesti erilaisiin sisustustyyleihin - klassiseen, ylelliseen, mutta myös loft- tai art deco -tyyliin. Lisäksi glamour-peileillä voi olla myös käytännöllinen tehtävä. Makuuhuoneessa tai pukuhuoneessa täysikokoisten mallien avulla voit valmistaa hiuksesi tai meikkisi mukavasti, mikä tarjoaa erinomaisen valaistuksen. Glamour kylpyhuoneen peilit puolestaan helpottaa parranajoa, hoitoa ja päivittäistä wc-käyntiä.

Kuinka valita täydellinen glamouripeili eteiseen, kylpyhuoneeseen tai olohuoneeseen?

Estetiikka on tärkeä näkökohta, johon sinun on kiinnitettävä huomiota. Klassiseen tyyliin sisustetuissa tiloissa sopivat täydellisesti glamour-seinäpeilit, joissa on runsas koristelu, kun taas modernimpiin sisätiloihin kannattaa valita malleja, joissa on yksinkertaisempi viimeistely, esim. metallimotiivi.

Sen koko on yhtä tärkeä. Suuresta glamourista seinäpeilistä voi tulla hallitseva lisä, joka laajentaa optisesti tilaa ja lisää siihen valoa. On tärkeää, että sen koko on verrannollinen huoneen muihin huonekaluihin ja tilaan. Jos glamour-seinäpeili ripustetaan lipaston yläpuolelle, sen leveys ei saa ylittää huonekalun kehyksiä.

Toinen huomioitava tekijä on peilin muoto. Klassisista suorakaiteista tyylikkäisiin soikeisiin muotoihin moderneihin, epäsäännöllisiin muotoihin - jokainen niistä voi tuoda erilaisen esteettisen kokemuksen. Sen muodon tulee olla sopusoinnussa sekä rungon että sisustuksen yleisen luonteen kanssa. Glamour-pyöreät peilit antavat järjestelyyn keveyttä ja eleganssia, kun taas suorakaiteen tai neliön muotoiset peilit ovat perinteisempiä ja muodollisempia.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tärkeänä näkökohtana ovat SMART-vaihtoehdot, jotka voivat lisätä huomattavasti toiminnallisuus u>glamour peilit. Nykyaikaiset huonekalut voidaan varustaa lisävaihtoehdoilla, kuten LED-taustavalolla, liiketunnistimilla tai jopa integroiduilla kosketusnäytöillä. Artform-mallillasi voit selata sähköpostia, katsella elokuvia tai TV-sarjoja ja jopa tarkistaa sään!

Glamour-tyyliset peilit – miten ne järjestetään?

Missä ja glamourien koristepeilien ripustaminen on erittäin tärkeää. Aulan seinälle sisäänkäynnin ovea vastapäätä se luo vaikutelman tilavuudesta. Sen alle kannattaa laittaa tyylikäs konsoli yhteensopivalla värillä ja lisätä tyylikäs valaistus.

Koristepeilit lumoavaan olohuoneeseen voidaan ripustaa takan yläpuolelle tai seinän keskipisteeseen, mikä tuo tilaan lisää syvyyttä. Makuuhuoneen peilipöydän yläpuolelle sijoitettu malli ei ole vain käytännöllinen lisä, vaan se luo myös intiimin, ylellisen tilan.

Kun puhutaan glamourisista kylpyhuonepeileistä, huolehdi taustana olevista laatoista - loistavat marmoria tai arkkitehtonista betonia jäljittelevät vaihtoehdot ovat vaihtoehto. Voit ripustaa tyylikkäät seinävalaisimet, joissa on lasikoristeet rungon molemmille puolille.

Peilin ympärillä olevan tilan sisustaminen on toinen tärkeä osa järjestelyä. Tyylikkäät asusteet, kuten tyylikkäät kynttilänjalat, kukkamaljakot tai tyylikkäät hahmot, voivat rikastuttaa sen ulkonäköä entisestään luoden hyvin harkitun ja yhtenäisen koostumuksen. Tärkeää on kuitenkin olla liioittelematta koristelun kanssa - glamour-riippuva peili on sinänsä riittävän ilmeikäs elementti.

Katso lisää