Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Kampaamopeilit LED

18
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Peilit Roikkuva ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Näytetyt 18 alkaen 18 tuotteiden

Kampaamopeilit – mitkä ovat niiden ominaisuudet?

Kampaamopeilit ovat tärkeä osa ammattisalon varusteita. Niissä yhdistyvät toimivuus, muodikas muotoilu ja mukavuus - sekä asiakkaalle että kampaajalle.

Niille on ominaista suuri koko. Näin kampaaja voi suorittaa työnsä tarkasti ja voit seurata ulkonäön muutoksen jokaista vaihetta. Peilin koko vaikuttaa myös tilan optiseen suurentumiseen, mikä on erityisen tärkeää pienemmissä huoneissa.

Laadukkaat seinän kampaamopeilit takaavat selkeän ja realistisen heijastuksen värejä, mikä on välttämätöntä tarkan sävyn valinnan kannalta. värjäykset ja hienostuneiden hiusvärien luominen. Parturi-kampaamo on myös paikka, jossa peili altistuu erilaisille aineille, kuten lakoille, maaleille ja muille muotoilutuotteille. Siksi kampaamopeilit on usein valmistettu likaa hylkivistä ja helposti puhdistettavista materiaaleista.

Peilit kampaamoihin Artforman u> erottuu myös ainutlaatuisella muotoilullaan. Minimalistisista moderneista malleista perinteisempiin koristekehyksiin. Nämä muodot voivat olla tärkeä sisustuselementti, joka vaikuttaa sen yleiseen tunnelmaan ja tyyliin. Tämän ansiosta kampaamo saa ainutlaatuisen luonteen ja houkuttelee asiakkaita paitsi laadukkailla palveluilla, myös ainutlaatuisella muotoilulla.

Kuinka valita ammattimaiset kampaamopeilit?

ensimmäinen ja tärkein näkökohta on lasin laatu. Kampaamopeilin tulee tarjota puhdas, selkeä ja realistinen värien toisto, mikä on välttämätöntä tarkan värin sovittamiseksi. Sen korkea laatu tarkoittaa, että se ei vääristä kuvaa, mikä on erittäin tärkeää ammattikampaajille, jotka joutuvat arvioimaan työnsä vaikutuksia jokaisessa valossa.

Toinen tärkeä tekijä on peilin koko. Ammattisalongissa niiden tulee olla riittävän suuria, jotta asiakkaat näkevät koko vartalonsa ja hiustyylinsä eri näkökulmista. Siksi on parasta valita isot kampaamopeilit, joissa on kiinteä runko ja riittävän leveät.

Toimivuus on myös tärkeä elementti. Monet ammattilaismallit on varustettu lisätoiminnoilla, kuten tuotehyllyillä tai työkalutelineillä. Valaistut kampaamopeilit ovat korvaamaton vaihtoehto, koska ne tarjoavat tasaista ja luonnollista valoa, joka on välttämätöntä työhön.

Suunnittelu on viimeinen, mutta ei vähäisimpänä tärkeä näkökohta. Ammattimaisista kampaamopeileistä voi tulla koriste-elementti, joka vaikuttaa sen huoneen yleiseen tunnelmaan ja tyyliin, jossa ne sijaitsevat. Paikan konseptista riippuen voit valita eri tyylejä - moderni, klassinen, lumoava, maalaismainen, minimalistinen. On tärkeää, että peili sopii olohuoneen estetiikkaan ja korostaa sen luonnetta. Varmista, että se sopii nojatuolin, hyllyjen ja muiden tarvikkeiden muotoiluun.

Mitä kampaamopeilejä voit ostaa Artformasta?

Artformasta löydät laaja valikoima ammattimaisia kampaamopeilejä, jotka erottuvat modernista muotoilusta ja edistyneistä teknologisista toiminnoista. Valikoimamme sisältää malleja eri sarjoista, jotka on räätälöity eri tyyleihin ja tarpeisiin.

PremiumLine-peilit on omistettu ihmisille, jotka etsivät tarkkaa kasvojen valaistusta ja peilin kirkkautta. Niissä on kiinteät kehykset saatavilla useissa väreissä, mikä välttää seinäheijastuksia ja antaa huoneelle arvokkuuden.

AmbientLine on kokoelma, joka tarjoaa sileitä, kehyksettömiä malleja, jotka tuovat huoneeseen keveyttä. Niille on ominaista koristeellisuus ja hieno LED-valaistus, joka luo ainutlaatuisen tunnelman.

Lisäksi Artformassa on tarjolla peilejä SMART-vaihtoehdoilla, kuten kaiuttimet, sääasemat, aikanäytöt ja jopa tarkastusmahdollisuus. sähköposteja ja käyttää suoratoistopalveluita. Tämä tekee niistä paitsi käytännöllisiä, myös helpottaa jokapäiväistä toimintaa paljon. Miksi tällainen peili kannattaa valita? Parturi-kampaamo voi tarjota asiakkailleen paitsi rentoutumista nojatuolissa, myös viihdettä, esim. mahdollisuuden elokuvien tai tv-sarjojen näyttämiseen!

Huomaa, että jokainen Artforma-peili on käsintehty yksilöllinen asiakastilaus, jonka avulla voit mukauttaa tuotteen omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Tämän ansiosta voit valita mallin, joka sopii parhaiten kampaamosi tyyliin ja luonteeseen.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää