Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Kehyksettömät LED-peilit

214
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Huonetyyppi - Ruokailuhuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - FrameLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 45 alkaen 214 tuotteiden

Peilit ilman kehystä

Peili ilman kehystä on enemmän kuin pelkkä käytännöllinen sisustuselementti. Se on myös täydellinen koriste, joka voi lisätä huoneeseen tyyliä ja eleganssia, ei pelkästään peilikehykseen keskittyen. Markkinoilla saatavilla olevat nykyaikaiset mallit tarjoavat erilaisten toimintojen lisäksi erilaisia muotoja ja kuvioita, jotka sopivat mihin tahansa järjestelytyyliin.

Kehyksetön peili on erityisen hyödyllinen pienissä huoneissa, joissa on puutetta. tila voi olla ongelma. Asettamalla peilin oikein voit saavuttaa tilan optisen suurentamisen heijastamalla valoa. Lisäksikehyksettömät peilitovat hyvin yleismaailmallisia ja sopivat kaikkiin järjestelytyyliin, joten niitä voidaan käyttää useissa eri huoneissa, kuten olohuoneessa, makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa tai eteisessä.

Peilit ei vain visuaalisesti suurenna tilaa, vaan myös lisää valon määrää huoneessa heijastamalla säteitä. Tämän ansiosta ne voivat antaa sisätiloihin kirkkaan ja miellyttävän tunnelman. Lisäksi koristepeilit ovat houkuttelevia koriste-elementtejä, jotka rikastavat asetelman tyyliä ja korostavat sen eleganttia luonnetta.

Klassisen muotoiset peilit, eli suorakaiteen muotoiset ja pyöreät peilit ilman kehystä.

Peilit ilman kehystä ovat epäilemättä yksi sisustuselementtejä, joilla ei enää ole puhtaasti utilitaristista tehtävää. Kehyksettömien peilien nykyaikaiset mallit ovat tällä hetkellä erittäin tärkeä sisustuselementti. Ne tarjoavat monia käyttömahdollisuuksia ja sopivat lähes kaikkiin järjestelyihin. Itse arkkitehtuurissa peileillä on kolme perustoimintoa: ne mahdollistavat pimeiden tilojen valaisemisen ilman ikkunan tai kattoikkunan asentamista, ne suurentavat tiloja optisesti ja tekevät niistä myös kodikkaampia eleganttien koristeiden ansiosta, jotka muuttavat täysin ulkonäköä. sisätilat. Ja vaikka markkinoilla on paljon peilimuotoja, suosituimmat ovat edelleen suorakaiteen muotoiset ja pyöreät.

Nelikulmaiset peilit ovat yksi useimmin käytetyistä peilityypeistä, mikä johtuu niiden yksinkertaisuudesta. silti universaali muotoilu. tunnusomaista kohtisuorassa muodossa. Monipuolisuuden ansiosta ne sopivat täydellisesti erilaisiin sisätiloihin tyylistä riippumatta - klassisista moderniin. Suorakaiteen muotoisiakehyksettömiä peilejä on saatavana useissa eri koossa, joten ne voidaan sovittaa eri huoneisiin. Suurimmat, koko seinän peittävät mallit laajentavat optisesti tilaa ja lisäävät siihen luonnetta, kun taas pienemmät mallit sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin tai huonekaluihin täyttäen sekä koristeellisen että käytännöllisen tehtävän. Lisäksi suunnittelijat, jotka eivät keskitypeilin runkoon, kiinnittävät usein enemmän huomiota siihen, että klassisille peileille annetaan poikkeuksellisen koristeellinen luonne.

Pyöreät peilit ovat toinen tyylikäs ja tyylikäs koristeellinen lisä, joka tuo sisustukseen pehmeän ja kodikkaan aksentin. Niiden pyöristetty muoto erottuu yksinkertaisista huonekalujen ja asusteiden linjoista antaen huoneelle tyylikkään ilmeen. Pyöreät peilit ovat erittäin monipuolisia ja sopivat monenlaisiin sisätiloihin - perinteisestä moderniin. Epätavallisen muotonsa ansiosta ne sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat lisätä sisustukseensa alkuperäisen ja ainutlaatuisen korostuksen.

Pyöreitä kehyksettömiä peilejä on saatavana eri kokoisina, joten voit valita malli, joka sopii täydellisesti tiettyyn sisustukseen. Niitä on saatavana myös useissa eri väreissä: perinteisestä hopeasta alkuperäisempiin sävyihin, kuten kulta tai kupari. Peilin värivalinta voidaan sovittaa koko huoneen väriin tai valita kontrastiväri, joka herättää huomiota.

Älykkäät peilit – kannattaako niitä olla kotonasi? >

Jos kuitenkin rakastat nykyaikaisuutta ja arvostat peiliä ilman kehystä, niin älypeilit ovat sinua varten. Tämä on loistava ratkaisu, jossa toiminnallisuus yhdistyy älykkään kodin tekniikkaan. Tämän ansiosta voit käyttää monia käytännöllisiä toimintoja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Yksi älypeilien tärkeimmistä eduista on mahdollisuus käyttää suosittuja suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Spotify tai Tidal. Nyt kun otat kylpyyn tai valmistaudut töihin, voit nauttia lempimusiikistasi tai katsella mielenkiintoisia elokuvia ja sarjoja älypeilin avulla.

Älykkäät peilit tarjoavat monia lisätoimintoja, kuten mahdollisuus säätää valon väriä tai sisäänrakennettu lämmitysjärjestelmä, joka estää lasin haihtumisen. Tämän tekniikan avulla voit helposti valaista sekä kylpyhuoneen että muut huoneet. Tällainenkehyksetön peilitoimii täydellisesti kaikissa järjestelyissä, ei vain modernissa. Tämäntyyppiset peilit ovat käytännöllisiä, mutta myös esteettisiä, ja niiden moderni muotoilu ja elegantti viimeistely tekevät niistä sopivan moderniin ja minimalistiseen sisustukseen huoneen tarkoituksesta ja sisustuksesta riippumatta. Illalla nämä peilit luovat kuitenkin onnistuneesti oikean tunnelman valitsemasi valon värin mukaan.

Koska ei kannata keskittyä pelkästään peilin kehykseen oikean mallin valinnassa on hyvä huomioida myös tekniset seikat, kuten virtalähde ja liitäntä. Tasavirtakäyttöiset peilit vaativat riittävät virtalähteet ja tilaa kaapeleille. Paristokäyttöisten peilien kohdalla sinun on kiinnitettävä huomiota akun tehoon. Asennus vaatii myös huomiota - se on mukautettava peilin paksuuteen ja etäisyyteen seinästä. Myös peilin lähettämän valon väri ja väri ovat tärkeitä käyttäjälle, varsinkin ruokasalissa.

Peili ilman kehystä – paras löytyy Artforma

Artforma on verkkokauppa, joka tarjoaa eksklusiivisia ja koristeellisia peilejä LED-taustavalolla, jotka sopivat täydellisesti ruokasaliin. Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja -muotoisia peilejä, jotka sopivat varmasti sisustukseesi lisäämällä siihen luonnetta ja viihtyisyyttä. Kaikki mallimme on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista ja niille on ominaista korkea toiminnallisuus. Kätevän keinukytkimen avulla voit helposti sytyttää ja sammuttaa valot, mikä lisää niiden käytettävyyttä entisestään. Jos etsit moderneja ratkaisuja, peilimme täyttävät kaikki odotuksesi.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää