Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Loft

15
Loftipeilit ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat moderneja ratkaisuja ja karua, urbaania tyyliä. Niiden ainutlaatuinen muotoilu sopii täydellisesti tiloihin, joissa hallitsevat karut materiaalit, kuten betoni, tiili tai metalli. Tutustu Artforman loftipeilien valikoimaan, jotka varmasti osoittautuvat inspiroivaksi elementiksi kaikissa tiloissa.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - FrameLine ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖

Näytetyt 15 alkaen 15 tuotteiden

Loft-peilit – ainutlaatuinen asunnon sisustus

Moderni ja käytännöllisesti suunniteltu asunto on paikka, jossa voit levätä intensiivisen päivän jälkeen ja saada voimaa tulevaan. Kylpyhuonetilan tulee tarjota vapautta jokapäiväisessä toiminnassa ja olla tila, jossa eleganssi ja estetiikka ovat tärkeitä.

Loft-peilit ovat ainutlaatuinen lisä jokaiseen kylpyhuoneeseen - niiden ansiosta voit järjestää käytännöllisen ja tyylikkään sisustuksen. Kylpyhuoneen loft-peilit luovat ainutlaatuisen koostumuksen huoneen koosta riippumatta – ne näyttävät hyvältä niin isossa sisätilassa kuin pienessä kylpyhuoneessa, jossa jokainen senttimetri on kullan arvoinen.

Riippuvat parvipeilit voidaan sijoittaa onnistuneesti valtavalle, tyhjälle seinälle ja pesualtaan yläpuolelle, kylpyhuoneen kaapin yläpuolelle, jolloin luodaan käytännöllinen kulma jokapäiväiseen wc-käyntiin ja kätevään tarkan meikin tekemiseen. Niiden sijainti sisäänkäynnin edessä tekee kylpyhuoneesta tilavamman, ja niiden ripustaminen ikkunaa vastapäätä auttaa hajottamaan luonnonvaloa.

Isot parvipeilit näyttävät siis kauniilta sekä kerrostaloissa että omakotitaloissa ja jopa julkisissa paikoissa, kuten toimistoissa ja toimistoissa. Ne voivat olla seinän pääkoriste-elementti tai yhdistellä yhtenäisesti laattojen, lattian väriaiheeseen tai värikkäisiin asettelutarvikkeisiin.

Loft-tyyliset peilit ovat ainutlaatuinen työkalu, joka antaa huoneelle entistä enemmän eleganssia ja tekee siitä kotitalouden useimmin vieraillun huoneen. Voit valita minimalistisen kapearunkoisen peilin, joka sulautuu voimakkaasti koristeltuun seinään. Mielenkiintoinen vaihtoehto on koristeellisella kehyksellä varustettu riippupeili, joka houkuttelee uteliaita katseita ja antaa tilaan lisää kiiltoa. LED-parvipeilit ovat mielenkiintoinen kilpailu klassisille peileille, ne lisäävät käyttömukavuutta ja palvelevat käyttäjiä kellonajasta ja tehtävistäsi riippumatta.

Loft-peilit – kaikkiin sisätiloihin

Loft-tyyliset peilit ovat olleet suosittuja useiden vuosien ajan modernien kylpyhuoneen sisustuksessa. Tämä johtuu siitä, että eteisen tai kylpyhuoneen loft-peilit yhdistyvät hyvin pitkään muodikkaan teolliseen tyyliin - ne sopivat massiivipuuhuonekalujen ja teräshyllyjen, metallihyllyjen ja kylpyhuonekaappien kanssa mustana tai hopeana. Parvikäytävän peilit näyttävät hyvältä luonnollisilla koristeilla, kuten puurunkoisilla maalauksilla, olkiverhouksilla tai matkamuistoilla ulkomaanmatkoilta.

Suorakulmaiset parvipeilit sopivat kylpyhuoneisiin, joissa on klassiset, geometriset seinät ja vakiomitat. Ne yhdistyvät hyvin suorakaiteen muotoiseen pesualtaan työtasoon, mutta sopivat myös työtasoisen pesualtaan ja messinkihelojen kanssa. Isoja parvipeilejä kannattaa käyttää ammeella varustettua kylpyhuonetta suunniteltaessa tai kun halutaan tuoda kylpyhuoneeseen enemmän valoa. Käyttämällä koko seinän peittävää peiliä suurennat tilaa optisesti ja saat kattovalaisimien valon heijastumaan tehokkaasti, mikä lisäksi valaisee huonetta tehden siitä entistä viihtyisämmän.

Olohuoneen tai eteisen loft-peileistä voi tulla huoneen tärkein koriste-aihe. Niiden läsnäolo kylpyhuoneen pääseinällä tekee hygieniatoiminnoista mukavampaa aikuisille ja lapsille. Loft-tyyliset peilit voivat muuttaa liian tummia sisätiloja, ja samalla niiden muoto on riittävän minimalistinen, etteivät ne peitä ylimääräisiä koristeita. Käytä niitä unelmiesi makuuhuoneessa, jos haluat yhtenäisen ja rauhallisen järjestelyn. Niistä tulee täydellinen elementti olohuoneeseen ja keittiökalusteisiin mustavalkoisena, ja niitä voidaan täydentää kullan tai hopean, kuparin tai vanhan messingin keittiötarvikkeilla. Loft-kylpyhuonepeilit auttavat tasoittamaan häiriintyneitä mittasuhteita pienessä sisustuksessa, ja ne toimivat hyvin myös viistokattoisen kylpyhuoneen tai ullakkojärjestelyn suunnittelussa.

Valaistut parvipeilit – mukavuutta kylpyhuoneessasi

Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, ​​että mukava peili kylpyhuoneessa ei ole mitään epätavallista, itse asiassa kotitalouden jäsenten yksilöllisiin tarpeisiin sopivien varusteiden valitseminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä, joka kannattaa muistaa asuntoa sisustettaessa. . Suuret parvipeilit tarjoavat sinulle parhaan mukavuuden omassa kodissasi riippumatta siitä, onko sinulla kiire töihin vai onko sinulla enemmän aikaa rentoutua suosikkikylpyammeessasi. Käytännölliset peilit parvikäytävään helpottavat päällysvaatteiden pukemista ja riisumista, kun haluat tuntea olosi tyylikkääksi matkalla toimistoon. Suorakaiteen muotoiset loft-peilit vetoavat käyttäjiin, jotka haluavat rikkoa asunnon rutiineja ja saada samalla kylpyhuoneen, joka on täynnä tyyliä ja hyvää makua.

Artforman ripustettavat parvipeilit ovat moderneja ja hyvin harkittuja ratkaisuja kaikkiin huoneisiin, jotka vastaavat kodin jäsenten erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy loft-peilejä erimuotoisina ja -värisinä, joten voit helposti yhdistää ne yksinkertaisiin asusteisiin tai runsaasti koristeltuihin kylpyhuonekalusteisiin. Tuotteemme voivat peittää koko seinän tai täyttää osan valitusta pinnasta, johon voit sijoittaa myös kukkatelineen, mielenkiintoisen maalauksen tai kätevän hyllyn useimmin käytetylle kosmetiikalle.

Tarjoamiamme tuotteita ovat valaistut parvipeilit, joissa on anturi tai sisäänrakennettu kosketuspaneeli. Suunnittelutarvikkeilla täydennetyissä LED-parvipeileissä on myös huurtumista estävä pinnoite. Niissä voi olla lisävalolähde yhdessä tai useammassa peilin reunassa, lämpimässä, kylmässä tai neutraalissa sävyssä. Voit valita tuotteen versioista kellolla, sääasemalla tai Bluetooth-kaiuttimella, jonka ansiosta voit kuunnella suosikkimusiikkiasi tai uutisohjelmia kylpyhuoneessa. Vielä suuremman käyttömukavuuden vuoksi saat peilimalleja, joissa on toimiva lasihylly hajuvettä tai kosmetiikkaa varten. Kaikki tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole rajoja unelmiesi asunnon suunnittelussa.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää