Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Mittatilaus LED-peilit

223
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Huonetyyppi - Ruokailuhuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - FrameLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - WoodenFrame ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Näytetyt 45 alkaen 223 tuotteiden

Räätälöidyt LED-peilit

Kylpyhuoneen valaistus on erittäin tärkeä asia, joka tulee ottaa huomioon tätä huonetta remontoitaessa. Siihen ei kuitenkaan aina ole mahdollista asentaa ylimääräistä valonlähdettä. Ratkaisu tähän ongelmaan ovat LED-peilit taustavalolla. Lukuisten ratkaisujen ansiosta voit valita sellaisen, joka täyttää kaikki visuaaliset vaatimukset, mikä tekee peilistä todellisen koristeen mihin tahansa huoneeseen, ei vain kylpyhuoneeseen. Räätälöidyt LED-peilit voidaan asentaa paitsi tähän huoneeseen. Tämä on moderni ratkaisu, joka on saamassa suosiota ihmisten keskuudessa, jotka etsivät toimivaa, esteettistä ja käytännöllistä ratkaisua kylpyhuoneeseensa, vaatekaappiinsa ja muihin huoneisiinsa.

Räätälöity LED-peili – tekniikan etuja

Ensimmäinen etu räätälöityjen LED-peilien käytöstä on niiden toimivuus. Räätälöidyt peilit mahdollistavat kasvojen optimaalisen valaistuksen päivittäisten hygieniatoimintojen, kuten hampaiden harjauksen tai meikin, aikana. Koska nämä peilit on varustettu LED-diodilla, jotka lähettävät voimakasta ja kirkasta valoa, niitä käyttävät ihmiset voivat olla varmoja, että heidän kasvonsa ovat hyvin valaistuja ja jokainen yksityiskohta näkyy. Näin voit tehdä tarkan meikin tai säätää kulmakarvojasi täydellisesti. Lisäksi mittatilaustyönä valmistettujen LED-peilien avulla voit säätää valon voimakkuutta ja väriä, jotta voit säätää valaistusta yksilöllisiin tarpeisiisi.

Toinen tilaustyön etu. -mitta LED-peilit on niiden estetiikka. Näille peileille on ominaista moderni ja tyylikäs muotoilu, joka mahdollistaa integroinnin minkä tahansa tyylin kylpyhuoneeseen tai pukuhuoneeseen. Lisäksi taustavalaistuja LED-peilejä valmistetaan eri muotoisia ja kokoisia, joten ne voidaan säätää yksilöllisesti mihin tahansa tilaan. Koska nämä peilit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ne ovat kestäviä ja mekaanisia vaurioita kestäviä.

On myös syytä lisätä, että LED-taustavalaistujen peilien ansiosta voit saada sopiva valon voimakkuus ja väri, mikä parantaa hyvinvointiamme ja vähentää tiettyjen silmäsairauksien riskiä.

Räätälöity LED-peili – mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostoksilla?

Räätälöidyt LED-peilit ovat yhä suositumpi ratkaisu sisustussuunnittelussa, erityisesti pukuhuoneissa ja kylpyhuoneissa. Tämän ansiosta voit tarkastella vartaloasi tarkemmin ja varmistaa täydellisen ilmeen jokaisessa yksityiskohdassa. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka on otettava huomioon peiliä valittaessa, on sen koko ja muoto. Peilit tulee sovittaa tilaan, jossa ne sijaitsevat, mutta niiden on myös varmistettava mukava ja käytännöllinen käyttö, jotta ne voivat täyttää alkuperäisen tehtävänsä. Siksi kannattaa valita isommat peilit, joiden avulla näet itsesi selkeästi joka puolelta.

Toinen tärkeä tekijä mittatilaustyönä valmistettua peiliä valittaessa on sen tyyli ja materiaali. Peilit voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten puusta, metallista, lasista tai muovista. Materiaalin valinnan tulee vastata sen huoneen tyyliä, johon peilit sijoitetaan. Peileillä voi olla erilaisia tyylejä - modernista klassiseen, riippuen käyttäjän mieltymyksistä ja sisustustyylistä.

Peilin toimivuus on toinen tärkeä näkökohta, joka tulee ottaa huomioon valinnassa. LED-valaistuissa peileissä voi olla useita lisäelementtejä, kuten hyllyjä, koruripustimia ja monia muita. Kannattaa valita sellaiset, joissa on sinulle hyödyllisiä ja yksilöllisiä tarpeitasi vastaavia toimintoja.

Räätälöidyt LED-peilit älykkäässä versiossa – innovaatiota edulliseen hintaan

Jos etsit käytännöllisiä ja moderneja ratkaisuja, kannattaa harkita suorakaiteen muotoisen sisäänrakennetulla LED-valaistuksella varustetun peilin hankkimista, jossa on myös älykkään kodin toimintoja. Tässä tuotteessa yhdistyvät klassiset peilit innovatiiviseen tekniikkaan, jonka avulla voit käyttää monia hyödyllisiä toimintoja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää. Kun esimerkiksi valitset vaatekaappiasi, voit samanaikaisesti katsella suosikkisarjojasi tai kuunnella musiikkia suosituilta suoratoistoalustoilla, kuten Spotify, Apple Music tai Tidal. Tällaiset mahdollisuudet helpottavat varmasti jokapäiväistä toimintaa.

Räätälöidyt LED-peilit älykkäillä toiminnoilla ovat moderni ratkaisu, joka voidaan toteuttaa menestyksekkäästi eri tiloihin. Tyylikkään viimeistelynsä ansiosta ne valaisevat sisätilaa hienovaraisesti ja lisäävät siihen luonnetta. Toiveidesi mukaan voit valita erimuotoisia ja -kokoisia peilejä, jotka sopivat tiettyyn huoneeseen ja sen tyyliin.

Tällaiset kylpyhuonepeilit ovat käytännöllinen ratkaisu, jonka avulla voit tarkastella itseäsi huolellisesti joka puolelta ja eri näkökulmasta valaistus. Lisäksi peileissä käytettyLED-valaistus säästää tilaa varsinkin pienemmissä kylpyhuoneissa, joissa jokainen neliömetri on kullan arvoinen. Tällaisetetuaisen peilitsaavat kuitenkin talon sisäänkäynnin näyttämään tyylikkäämmältä ja modernimmalta. Niiden hienovarainen valaistus tuo tilaan mukavan tunnelman.

LED-taustavalaistuksella ja älykkäällä toiminnolla varustettuja peilejä voidaan käyttää myös makuuhuoneessa, jossa niiden herkkä valaistus luo miellyttävän rentoutumisen ja levon tunnelman. . Valonvoimakkuuden säätötoiminnon ansiosta voit säätää valaistusta yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Olohuoneessa LED-taustavalaistut peilit voivat olla mielenkiintoinen koriste-elementti, joka antaa tilaan ainutlaatuisen luonteen. Niillä voidaan korostaa esimerkiksi tiettyä istuinnurkkaa, luoda mielenkiintoisia valotehosteita tai yksinkertaisesti lisätä eleganssia koko sisustukseen.

Modernit pukuhuonepeilit löydät osoitteesta Artforma

Jos haluat löytää moderneja ja innovatiivisia peilejä vaatekaappiisi, kannattaa vierailla verkkosivuilla Artforma. Tämä on myymälä, joka tarjoaa monia mielenkiintoisia ratkaisuja LED-valaistujen koristepeilien muodossa, joille on ominaista korkea laatu ja kestävyys. Saatavana eri kokoisina ja muotoisina, ne sopivat täydellisesti sisustukseen ja antavat sille modernia tyyliä. Artforma:n tarjous sisältää LED-peilejä, jotka eivät vain lisää eleganssia vaatekaappiisi, vaan myös lisäävät sen toimivuutta ja käytännöllisyyttä.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää