Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Olohuone

17
Suodattaminen
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - Decor ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 17 alkaen 17 tuotteiden

Olohuoneen koristepeilit

ModernitLED-peilitovat ainutlaatuisen seinäkoristeen, jota ei tarvitse käyttää kylpyhuoneessa tai sali. Peilikoristeita käytetään yhä enemmän olohuoneissa, esim. Olohuoneen koristepeilitArtforma tarkoittaa laadukkaan materiaalin ja peilin jokapäiväistä käyttöä helpottavan toimivuuden varmistusta. Valitse yksi olohuoneen peilimalleista ja nauti tilasi uudesta ilmeestä. Tule hulluksi sen muotoon ja muuta kodin järjestelyä. Jokainen tilattu peili on käsintehty ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity, mikä varmistaa omaperäisyyden ja täydellisen sopivuuden heidän tarpeisiinsa.

Suosituimmat koristepeilien mallit

Valikoimissamme on sekä nykyaikaisia koristepeilejä sekä klassisia. Olohuoneiden lasien oikea käyttö tuo monia etuja. Peilit suurentavat visuaalisesti huonetta ja lisäävät niihin keveyttä. Peilikoristeet ovat loistava idea päästää enemmän valoa huoneeseen. Peilien rooli ei kuitenkaan lopu käytännöllisyyteen - kehystetty peili voi olla myös koriste-elementti, joka rikastaa tilaa ja antaa sille luonnetta. Valitse yksi suosituista olohuoneen peilien malleista, joissa on epäsäännöllinen muoto tai värikäs pinta.

Olohuoneen peili – mihin se ripustaa?

Perheen kanssa viettäville yhteishuoneille on ominaista melko vakiintunut järjestely. Olohuoneen klassisen suunnittelun rikkomiseksi kannattaa ostaa peili, jolla voi olla monia käyttötarkoituksia. Olohuoneen peili näyttää parhaiten seinällä ilman muita seinäkoristeita. Silloin peilivaikutus on näkyvämpi. Peilit toimivat erinomaisesti kaapien yläpuolella. Jos haluat lisätä eleganssia huoneeseen, valitse lipaston yläpuolella oleva peili.

Olohuoneen peili peilipöytä

Possession peilipöydät ovat erittäin käteviä jokaiselle naiselle, joka haluaa pitää huolta ulkonäöstään. Jos sinulla on peilipöytä, mutta hyvin valaistu peili puuttuu, suosittelemme valitsemaan peilin valikoimastamme. Erikoisvalaistuksen ansiosta voit levittää päivittäistä meikkiäsi tarkasti ja ilolla. Lisävaihtoehdot peilin varustamiseen ovat hyödyllisiä, kun haluat saada lähempää kuvaa. Valaistus lisää työskentelymukavuutta peilin edessä, eikä vain kylpyhuoneessa – osta vain yksinkertainen työpöytä ja valaistu Artforma-peili.

LED-peili – valaistus, joka muuttaa tilaasiLED-peili

Valaistu peili on käytännöllinen ja koristeellinen sisustuselementti, varsinkin minimalistisissa järjestelyissä. Toimivuutensa ja estetiikkansa ansiosta se voi olla tietyn tilan erottuva kohta. Lisäpeilivalaistus antaa huoneelle luonnetta ja tekee siitä ystävällisemmän ja viihtyisämmän. Valaistu LED-peili voi olla täydellinen valinta ihmisille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta, minimalismia ja eleganssia. Jos päätät sijoittaa peilit olohuoneeseen, voit odottaa, että sisustus valaistuu kauniisti.

Olohuoneen koristepeilittehty mittojen mukaan

Yksi tärkeimmistä asiakkaista on mahdollisuus säätää peilin mitat yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jokaisessa asunnossa on erilainen huoneratkaisu, minkä vuoksi tarjoamme asiakkaillemme mittatilaustyönä tehdyn koristepeilin. Tämän ansiosta voit säätää peilin leveyttä ja korkeutta tiettyyn paikkaan, jossa se on tarkoitus sijoittaa. Tarjoamme erikokoisia ja -tyyppejä peililaseja, jotka sopivat täydellisesti tyyliin ja tilatarpeisiin. Selvitä, mitkä peilin mitat sopivat parhaiten sisätiloosi

Pyöreä olohuoneen peili

Pyöreät peilit ovat laajalti suosittuja monipuolisuutensa ansiosta ja saatavuus useissa sisustustyyleissä. Niiden käytön ei tarvitse rajoittua pelkästään käytännöllisen tehtävän täyttämiseen eli kykyyn hallita huoneen ulkonäköä, vaan ne voivat olla myös koko huoneen koristelu. Lisäksi optisen tilan laajennuksen ja valon heijastuksen ansiosta pyöreät peilit ovat erinomainen valinta, jos haluat valaista sisätilaa. Pyöreät peilit nauhalla sopivat täydellisesti skandinaaviseen ja loft-tyyliseen sisustukseen. Ne voidaan ripustaa seinälle valokuvakehyksillä tai valokuvilla, jolloin luodaan alkuperäinen taidegalleria.

Suorakulmainen peili lipaston yläpuolella

Ne voivat voidaan ripustaa joko pysty- ja vaakasuunnassa, jolloin ne voidaan sovittaa seinätilaan ja muihin laitteen osiin. Vaakasuoraan ripustettu peili toimii loistavasti lipaston yläpuolella, kun taas pystysuoraan ripustettu peili on lisäsisustus ja antaa sinun arvioida koko vartaloasi. Suorakaiteen muotoiset peilit ovat myös ihanteellinen koriste-elementti teollisuustyylisissä huoneissa. Mielenkiintoinen ratkaisu on sijoittaa suorakaiteen muotoinen peili pystysuoraan asentoon ikkunaa vastapäätä. Tämän ansiosta se jäljittelee ylimääräistä lasitusta antaen vaikutelman läpinäkyvyydestä.

Sisustuskokoelma

Olohuoneen koristepeilit Decor-kokoelmasta ovat ainutlaatuinen tarjous niille, jotka etsivät todellisia järjestelyhelmiä. Sisustustuotteet erottuu värikkäästä kehyksestä, jonka voit valita useista valmiista kuvioista. Löydät joukosta: avantgardistisia geometrisia aiheita ja hieman herkempiä muotoja. Olemme varmoja, että valitset varmasti jotain itsellesi. Olohuoneen koristepeilit Decor-kokoelmasta ovat esimerkkejä hyvänmakuisista seinäkoristeista.

Valitse LED-peilinkytkin

Jokaisessa Artforma-peilissä voit lisäksi valita taustavalokytkimen. Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Ensimmäinen on kosketuskytkin, joka on perinteinen tapa kytkeä peilivalaistus päälle olohuoneessa. Toinen on anturikytkin, joka on paljon kätevämpi tapa kytkeä peili päälle yhden käden liikkeellä. Jokainen painikeversio voidaan sijoittaa keskiosaan alareunassa, kehystä pitkin tai sen vasemmalle puolelle. Minkä vaihtoehdon valitsisit itsellesi?

Olohuoneen peilit - usein kysyttyjä kysymyksiä

Peili vai kuva olohuoneessa?

Olohuonetta järjestäessäsi muista lisävarusteet, jotka vaikuttavat positiivisesti huoneesi ulkonäköön. Yksi useimmin valituista vaihtoehdoista on suuri maalaus pääseinään. Yhtä mielenkiintoinen vaihtoehto grafiikalle tai kankaalle on kuitenkin olohuoneen peili. Olohuoneen peilien avulla voit suurentaa visuaalisesti pientä sisätilaa, ja kun ne ripustetaan ikkunaa vastapäätä, ne kirkastavat sitä tehokkaasti. Suuressa olohuoneessa voit yhdistää kuvan peiliin kehyksillä. Sisustukseen voit käyttää valaistuselementtejä, jotka kirkastavat heijastustasi ja huonetta, jossa olet.

Miten valitset peilin olohuoneeseen ?

Olohuoneen peilien tulee vastata huoneesi yleistä tyyliä. Niiden koko riippuu olohuoneen koosta ja muista seinän koristeista. Suosittu olohuonepeili on suorakaiteen muotoinen - voit ripustaa sen sohvan tai kirjoja sisältävän lipaston yläpuolelle. Jos valitset LED-valaistuksella varustetun peilin, saat lisävalolähteen rentoutumispaikkaasi.

Peili olohuoneeseen - mille korkeudelle se kannattaa ripustaa?

Olohuoneen peili tulee sijoittaa sellaiseen paikkaan, josta pääsee helposti käsiksi, ja mikä yhtä tärkeää, josta näet selvästi koko perheen jäsenten luku. Sohvan yläpuolelle voit sijoittaa suuren, suorakaiteen muotoisen peilin LED-taustavalolla. Kapealla seinällä roikkuva lisävaruste tasoittaa olohuoneen mittasuhteita. Voit ripustaa korkean ja pitkänomaisen peilin vapaalle seinälle ikkunoiden väliin. Tämä on loistava tapa hyödyntää luonnonvaloa samalla kun kokeilet koko vartaloa.

Mistä ostaa peilin olohuoneeseen?

Artforman tarjouksesta löytyy modernit peilit olohuoneeseen teknologisia innovaatioita hyödyntäen. Monikäyttöisessä olohuonepeilissä voit säätää valon voimakkuutta ja tyyppiä, ja koristeellinen LED-valaistuspaneeli luo kodikkaan tunnelman olohuoneeseen. Myymälän tarjontaan kuuluvat pyöreät peilit ja suorakaiteen muotoiset mallit. Voit valita peileillesi koristeellisen kehyksen, joka sisustaa sisustasi alkuperäisellä tavalla, lisää tyyliä ja ainutlaatuista eleganssia.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää