Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Decor

157
Koristepeileille on ominaista ainutlaatuiset moniväriset kehykset, jotka ovat koriste itsessään. Peilien ainutlaatuiset kuviot tekevät niillä koristelluista huoneista luovien sisätilojen ystävien keitaan. Artforman LED-valaistuksella varustetut koristepeilit voivat monien saatavilla olevien mallien ja muotojen ansiosta korvata taulun tai julisteen ja tulla seinän pääkoristeeksi.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Huonetyyppi - Ruokailuhuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
Kokoelma - Retro ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 45 alkaen 157 tuotteiden

Koristepeilit

Peileillä on käytännöllisen tehtävänsä havainnoida omaa heijastustaan tai valaista huonetta, ja niillä on myös koristeellinen tehtävä. Se on käytännöllinen sisustustarvike, jota ilman on vaikea kuvitella mitään asuntoa tai taloa. Koristepeilitovat varmasti elementti, joka voi muuttaa minkä tahansa sisustuksen suunnittelua. Sekä kotona että työpaikalla peileillä on paitsi käytännöllinen, myös esteettinen tehtävä. Tällä ratkaisulla on monia etuja ja se voi helposti monipuolistaa kotiasi, varsinkin jos käytät moderneja peilejä, jotka on varustettu LED-taustavalolla.

Koristepeilit - tällaisen ratkaisun etuja

Epäilemättä suurin hyöty, jonka koristepeilit tarjoavat, on, että ne laajentavat tilaa. Ympäristön heijastuksen ansiosta nämä peilit antavat vaikutelman suuremmasta tilasta, mikä on erityisen hyödyllistä pienissä huoneissa. Peilistä heijastuva valo lisää myös kirkkautta ja tilaa pimeissä ja pimennetyissä huoneissa. Valon heijastuksen ansiosta nämä peilit voivat valaista tummia kulmia ja tiloja, mikä on erityisen hyödyllistä huoneissa, joissa luonnonvaloa ei ole.

Lisäksi koristepeilit ovat elementti, joka monipuolistaa sisustusta, voi täydentää koko järjestelykonseptia. Koristepeilejä voidaan valmistaa eri muotoisina, kokoisina ja tyyleinä, minkä ansiosta ne sopivat erilaisiin sisätiloihin. Ne voivat olla yksinkertaisia ja minimalistisia tai koristeltu veistetyillä kehyksillä, kristalleilla tai muilla koristeilla. Koska nämä peilit ovat sekä toiminnallisia että koristeellisia, ne voivat olla huoneen keskipiste ja herättää huomiota.

Koristepeili – mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostoksilla?

Koristepeilit ovat täydellisiä koriste-asusteita, joita voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Tärkeää on kuitenkin valita tyyliin ja sisustukseen sopivat peilit, esim. klassisella ja koristellulla kehyksellä varustetut peilit sopivat täydellisesti klassiseen sisustukseen ja modernisti muotoillut peilit toimivat hyvin moderniin tyyliin sisustetuissa huoneissa. On myös eklektisiä huoneita, joissa voit yhdistää eri tyylejä. On myös tärkeää suunnata koristepeilit oikein - korkeissa huoneissa kannattaa käyttää vaakasuoraan sijoitettuja peilejä, jotta saadaan vaikutelma suuremmasta tilasta, kun taas matalissa huoneissa pystysuuntaiset peilit ovat parempia, koska ne pidentyvät. huoneeseen.

Kun valitset paikkaa seinälle koristepeilille, on tärkeää muistaa, että sen päätehtävä on heijastaa kuvaa. Siksi peiliä ei pidä sijoittaa paikkoihin, joissa heijastus on epäsuotuisa tai kaoottinen, esim. oven, pylvään tai muiden epämiellyttävän arkkitehtonisten elementtien lähelle. Kuitenkin koristepeiliä voi käyttää paitsi esillepanoon, myös peittämiseen. Niitä käytetään usein rakentamattomien seinien koristeluun, mikä antaa huoneelle syvyyttä ja poistaa tyhjyyden vaikutelman. Koristepeili toimii hyvin myös paikoissa, joissa seinän ulkonemat ovat epäsäännöllisiä, sillä ne peittävät ne varovasti.

Peilin sijoittamiseen seinälle on monia muita ideoita, kuten esim. olohuoneen sohvan yläpuolella oleva tila, sängyn päädyn yläpuolella tai eteisen peiliseinä. Kaikki riippuu luovuudestasi ja tietyn huoneen koristeellisista tarpeistasi.

Koristepeilit LED-versiossa - innovaatiota edulliseen hintaan

Peilit - molemmat klassinen ja moderni – ne ovat tyylikkäitä koristeita, joiden ei tarvitse olla yksinomaan toimivia. Ne voivat olla myös koriste-elementti, joka kiinnittää huomiota peiliominaisuuksiensa ansiosta. Näin peilit ovat erinomainen koristelu erilaisiin sisustustyyleihin nykyaikaisten mallien tarjoaman laajan eri muotojen ja muotojen ansiosta.

Jos etsit modernia, toimivaa ja samalla koristeellinen ratkaisu, kannattaa harkita suorakaiteen muotoisen peilin ostamista. varustettu LED-valaistuksella ja harkitse myös älykkään kodin toiminnolla varustettua ratkaisua. Tässä tuotteessa yhdistyvät perinteiset peilitoiminnot innovatiiviseen tekniikkaan, jonka avulla voit käyttää monia hyödyllisiä toimintoja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää. Tämän ansiosta voit samalla kun järjestät vaatekaappiasi, nauttia suosikkisarjoistasi tai musiikista suosituilta suoratoistoalustoilla, kuten Spotify, Apple Music tai Tidal. Tämä tekee päivittäisistä toiminnoistasi varmasti helpompaa ja mukavampaa käyttää.

Kyllä LED-peili kylpyhuoneessa voit tarkastella heijastuksiasi tarkasti joka puolelta ja erilaisissa valaistusolosuhteet. Tällaisen koristepeilin avulla voit säästää arvokasta tilaa erityisesti pienemmissä huoneissa. Eteiseen tällainen sisustus lisää eleganssia ja nykyaikaisuutta, ja herkkä valaistus luo miellyttävän tunnelman.

Makuuhuoneessa LED-valaistuksella varustetut peilit tarjoavat hienovaraista valoa, joka edistää rentoutumista ja lepoa. Valon voimakkuutta säätämällä voit säätää valaistusta yksilöllisiin tarpeisiisi. Olohuoneessa puolestaan valaistut LED-peilit ovat alkuperäinen koriste-elementti, joka antaa sisustukselle ainutlaatuisen luonteen. Niillä voidaan korostaa tiettyjä istuinkulmia tai luoda mielenkiintoisia valotehosteita tai yksinkertaisesti antaa sisustukselle erityinen, kodikas luonne, joka kannustaa käyttämään tiettyä sisustusta.

Voit Löydä modernit koristepeilit osoitteessa Artforma

Jos aiot parantaa pukuhuonettasi, kylpyhuonettasi, makuuhuonettasi tai olohuonettasi ja haluat löytää laadukkaitakoristepeilejä >LED-valaistuksella kannattaa vierailla Artforman sivuilla. pl. Tämä on myymälä, joka tarjoaa useita eri muotoisia ja kokoisia malleja, jotka sopivat täydellisesti sisustukseen ja lisäävät siihen modernia tyyliä. Artforma:n tarjoamat LED-peilit eivät ole vain koriste-elementtejä, vaan myös käytännöllisiä ratkaisuja, jotka lisäävät asuntosi toimivuutta mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää