Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Erikoispeilit

59
Epämuodolliset LED-peilit ovat innovatiivinen lähestymistapa valaistukseen ja sisustukseen. Niiden orgaaniset muodot, jotka muistuttavat luonnollisia muotoja, tuovat raikkautta ja dynaamisuutta mihin tahansa tilaan. Ne eivät vain valaise huoneita, vaan luovat myös kiehtovia valaistusefektejä, jotka kiinnittävät huomion. Orgaaniset epäsäännölliset peilit ovat loistava vaihtoehto tavallisille peileille, sillä ne tuovat sisustukseen yllätyksellisyyttä.
Suodattaminen
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖

  • 1
Näytetyt 45 alkaen 59 tuotteiden

Alkuperäiset peilit sisustukseesi

Etkö pidä tylsyydestä ja arvostat avantgarde-sisustusratkaisuja? Jos näin on, Artforman epäsäännölliset peilit tekevät sinuun vaikutuksen. Meillä on 120 mallia alkuperäisiä ja ainutlaatuisia peilejä, joita voit muokata valitsemalla sopivat toiminnot. Epäsäännöllisen muotoiset peilit hallitsevat todellisten helmien joukossa. Useimmiten ne valitsevat tyylikkään ja modernin sisustuksen todelliset asiantuntijat, jotka tukevat uusia arkkitehtonisia suuntauksia. Tutustu tarjontaamme ja valitse ylellinen peilikoristelu kotiisi.

LED-valaistus peilissä

Kaikki epäsäännölliset peilit Tarjouksessamme on LED-valaistus. Sillä on koristeellinen ja käytännöllinen tehtävä, koska se helpottaa perushoitotoimintoja. LED-valaistusta arvostavat varmasti naiset, jotka pitävät ulkonäöstään huolta ja meikkaamista päivittäin. LED-valaistu peili on upea sisustus, koska se ei ainoastaan anna täydellisen esteettisen vaikutelman, vaan toimii myös lisävalonlähteenä.

Valon väri ja teho – kumman valitset ?

Peiliasetuspaneelissa voit säätää valon väriä mieltymystesi mukaan. Valaisimen neutraalia väriä suositellaan sen yleismaailmallisuuden vuoksi - se sopii useimpiin sisustuksiin. Jos haluat lämpimämmän valon, valitse LED-valaistus 3000K varjolla. Se on hellävaraisempi silmille, mikä voi olla erityisen tärkeää lastenhuoneissa. Viileämpiä värejä suosiville suosittelemme valitsemaan tunnetun valmistajan Philipsin kylmän valkoisen LED-valon, jonka teho on vähintään 7000K.

Epäsäännöllisen muotoiset peilit

Mikään ei kiinnitä huomiota niin kuin alkuperäiset ja hienostuneet lisävarusteet. Voimme toteuttaa tämän unelman ja tehdä sinulleepäsäännöllisen muotoisia peilejä, joita et ole koskaan ennen nähnyt. Alkuperäisen muodon avulla voit luoda mielenkiintoisen järjestelyn, joka ilmaisee yksilöllistä tyyliäsi ja makuasi. Peilikoristelu voi olla minimalistisen tilan koristeena tai sopia täydellisesti ylellisempiin epäsäännöllisiin muotoihin. Epäsäännöllinen peili on erinomainen valinta ihmisille, jotka arvostavat omaperäisyyttä ja haluavat tuoda asuntoihinsa hieman avantgardea.

Epäsäännöllisen muotoiset peilit kylpyhuoneeseen

Kylpyhuonepeilejä on yleensä perinteisiä muotoja, kuten suorakulmio, neliö tai soikea. Jos tämä ei ole tyylisi, voit helposti valita rohkeamman peilipinnan. Epäsäännöllisen muotoinen peili toimii parhaiten kylpyhuoneessa, jossa on runsaasti tilaa erilaisille kokeiluille. Tällainen koristelu voi optisesti suurentaa huonetta ja valaista sitä sen pinnalta heijastuvien valon heijastusten ansiosta. Tämä on erityisen tärkeää pienemmissä huoneissa, joissa jokainen valon määrä on arvokasta.

Peilikytkin – valitse tyyppisi

Saatat ihmetellä, kuinka valaistumme peilit. No, ne on varustettu erikoiskytkimillä: kosketusnäyttö, anturi tai Smart Switch. Kaksi ensimmäistä niistä mahdollistavat peilin kytkemisen manuaalisesti päälle. Älykäs mahdollisuus kytkeä taustavalo päälle Wi-Fi-sovelluksesta tai erityisestä kaukosäätimestä. Tämä on erittäin kätevä ratkaisu, jota elektroniikka-asiantuntijat arvostavat. Ennen kuin tilaat peilin, kannattaa harkita, kumpi vaihtoehto on mukavampi kaikille kotitalouden jäsenille.

Lisälasihylly pienille tarvikkeille

Jos sinulla on vielä vähän tilaa pienille tarvikkeille tai haluat vain pitää tavaroita käsilläsi, valitse peilillesi lasihylly. Sen ansiosta säästät enemmän tilaa huonekalukaapissa ja koristelet siten seinää. Ota kaikki irti ympärilläsi olevasta tilasta ja nauti lisätilasta hoitotuotteillesi. Peilin alla olevat lasihyllyt sopivat täydellisesti moderneihin trendeihin ja rikastavat kylpyhuoneesi estetiikkaa. Lasipinta tuo myös tyylikkään tyylin.

Bluetooth-kaiutin peilin lisävarusteeksi

Ei turhaan valita kylpyhuonetta kuin huone talossa, jossa se on helpoin tapa levätä, rauhoittua ja rentoutua. Jos haluat antaa kylpyhuoneellesi uuden ulottuvuuden, valitse epäsäännöllinen peili sisäänrakennetulla kaiuttimella. Sen kaapelit on piilotettu taitavasti, joten ne pysyvät näkymättömissä. Yhdistä kaiuttimeen puhelimen Bluetoothin kautta. Muuta kylpyhuoneestasi SPA-paikka, jossa voit rentoutua modernin peilin rauhoittavien musiikin äänien ansiosta.

Epäsäännöllisen muotoisen peilin suuntaus

Epäsäännölliset peilit ainutlaatuisesta muodostaan huolimatta niitä voi löytää eri suunnassa. Katso kaikki ehdotukset, jotka olemme laatineet erityisesti sinua varten. Monivuotisen kokemuksemme ansiosta pystymme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita, minkä vuoksi olemme kehittäneet alkuperäisetepäsäännölliset peilit, jotka antavat huoneillesi ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen tyylin. Tässä peilissä on LED-valaistus ja laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla voit mukauttaa sen täysin tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Peilit Colorful-kokoelmasta

Epäsäännöllisen muotoiset peilit Kolorowen peilikokoelmasta ovat tuotteita, joissa on alkuperäinen muotoilu. Niiden ansiosta tuot modernia ja eleganttia tyyliä olohuoneeseesi tai toimistoosi. Kun valitset tästä sarjasta epäsäännöllisen peilin, voit valita pinnan värin, joka on innovatiivinen tapa sisustaa sisustusta. Valittavana on useita eri värejä, joten voit yhdistää peilin täydellisesti huoneen tyyliin ja mieltymyksiisi. Se on design-elementti, joka muuttaa kotisi ilmeen täysin.

Epäsäännölliset peilit Decor-kokoelmasta

Decor-malliston epäsäännöllinen peili on poikkeuksellinen yhdistelmä taidetta ja toimivuutta. Mallivalikoiman ja laadukkaiden materiaalien ansiosta se on ihanteellinen valinta ihmisille, jotka pitävät ainutlaatuisista sisustusratkaisuista. Epäsäännöllisen muotoiset peilit Decor-sarjasta herättävät varmasti vieraissasi kiinnostusta ja ihailua. Alkuperäisen suunnittelun lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, että viilu suojaa peiliä kosteudelta ja vaurioilta. Löydä suunnittelun uusia ulottuvuuksia.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää