Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit lipaston yläpuolella LED

18
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Peilit Roikkuva ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Näytetyt 18 alkaen 18 tuotteiden

Artforman lipaston yläpuolella olevat peilit - helppo tapa luoda omaperäinen asetelma!

Tyylikäs tai moderni peili lipaston yläpuolella on täydellinen sekoitus tyyliä ja toimivuutta. Se ei ole vain käytännöllinen lisä, se on tärkeä koriste-elementti, joka voi muuttaa huoneen luonnetta ja tunnelmaa täysin.

Yksi niiden suurimmista eduista on niiden kyky optisesti suurentaa tilaa. Pienemmissä huoneissa, kuten makuuhuoneissa tai kapeissa käytävissä, lipaston yläpuolella olevat peilit heijastavat valoa, kirkastavat järjestelyä ja lisäävät siihen syvyyttä ja ulottuvuutta.

Peili lipaston yläpuolella olevaa makuuhuonetta u> voidaan käyttää myös aamuvalmisteluihin, jolloin voit tarkistaa ulkonäkösi nopeasti ennen ulos menoa. Aulaan sijoitettuna avaimia tai lompakkoa olevien huonekalujen yläpuolelle, siitä tulee käytännöllinen paikka viimeistellälle ennen kotoa poistumista. Olohuoneessa tai ruokasalissa lipaston yläpuolella oleva peili voi toimia tilaa kirkastavana ja viehätystä tuovana elementtinä, varsinkin kun sitä yhdistetään muihin koristeisiin, kuten maljakoihin, kirjoihin, kehyksiin tai kynttilänjaloihin.

Kuinka valita täydellinen peili lipaston yläpuolelle?

Eteisen, makuuhuoneen tai olohuoneen lipaston yläpuolella oleva peili löytyy myymälämme eri tyylejä ja kokoja vastaamaan täydellisesti tarpeitasi ja esteettisiä mieltymyksiäsi. Mietitkö, kuinka valita täydellinen?

lipaston yläpuolella olevan peilin estetiikka on avainasemassa. Sen on harmonisoituva harmonisesti olemassa olevien laitteiden kanssa luoden yhtenäisen, hyvin harkitun sisustuksen. Kehyksen väri ja materiaali ovat tärkeitä tässä - herkät puiset mallit lisäävät lämpöä ja luonnollisuutta, kun taas metalliset tai lakatut mallit voivat lisätä kodin sisustukseen modernia aksenttia.

Peilin koko on toinen asia. tärkeä näkökohta, joka sinun on otettava huomioon. Liian iso peili lipaston yläpuolella voi peittää tilan, kun taas liian pieni peili katoaa muiden huonekalujen taustaa vasten. Ihanteellisen mallin tulee olla verrannollinen lipastoon eikä ylittää sen leveyttä. Huomioi myös kattojen korkeus – kerrostaloissa suuret peilit voivat näyttää näyttäviltä, kun taas alemmissa tiloissa pienemmät toimivat paremmin.

Peilin muoto on toinen huomion arvoinen elementti. Suorakaiteen muotoinen tyylikäs peili lipaston yläpuolella on universaali ja sopii useimpiin sisätiloihin. Pyöreät lisäävät keveyttä ja elävöittävät asettelua, kun taas soikeat tuovat herkkua. Mallin valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja sisustuksen tyylistä.

Modernit olohuoneen peilit lipaston yläpuolella voivat tarjota myös SMART-vaihtoehtoja, kuten LED-taustavalon. , joka luo huoneeseen ainutlaatuisen tunnelman. Erityistä huomiota ansaitseviin ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin mahdollisuus näyttää elokuvia suoratoistopalveluista, kuunnella musiikkia ja jopa näyttää asiakirjoja tai sähköpostia!

Peili lipaston yläpuolelle – kuinka korkealle se ripustetaan ja muita järjestelyvinkkejä

On olemassa joitakin keskeisiä sääntöjä, joiden avulla voit ripustaa peilin lipaston yläpuolelle parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi, sekä esteettisen että käytännöllisen. Jaamme ne kanssasi!

Ensimmäinen kysymys koskee millä korkeudella lipaston yläpuolella oleva peili kannattaa ripustaa. Liian korkealle ripustaminen voi tehdä käytöstä epämukavaa ja häiritä huoneen mittasuhteita. Yleensä suositellaan, että sen alareuna on noin 15-20 cm lipaston yläreunan yläpuolella. Tämä etäisyys tarjoaa oikean tasapainon peilin ja huonekalujen välillä ilman, että se heikennä niiden toimivuutta.

Valaistus on toinen peilijärjestelyn avaintekijä, joka sinun on otettava huomioon. Hyvin valittu valaisin ei ainoastaan korosta lasin kauneutta, vaan voi myös vaikuttaa tunnelmaan huoneessa. Peilin yhdelle puolelle sijoitettu lamppu luo hienovaraisen vaikutelman ja lisää lämpöä sisätiloihin, kun taas seinävalaisimien symmetrinen sijoittaminen molemmille puolille luo dramaattisemman ja muodollisemman vaikutelman.

Muista lopuksi. koristeellisesta näkökulmasta. Niitä voidaan lisäksi koristella asettamalla lipastoon tyylikkäitä asusteita, kuten kukkamaljakoita, kirjoja, koristetarjottimia tai kynttilänjalkoja. Nämä pienet elementit eivät vain rikasta sisustusta, vaan mahdollistavat myös yhtenäisen ja hienostuneen koostumuksen luomisen.

Katso lisää