Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Roikkuva

6
Tutustu Artforman nahkahihnaan ripustettavien peilien tarjontaan! Peilin ripustaminen hihnaan on omaperäinen ratkaisu, joka ei ole vain erittäin käytännöllinen, vaan myös visuaalisesti vaikuttava. Epätavallinen ulkonäkö ja helppo asennus ovat tämän kategorian tuotteiden pääasialliset edut. LED-ripustettavat peilit antavat sisustuksellesi ainutlaatuista viehätystä ja niistä tulee lisävalaistuksen lähde.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Kokoelma - Peilit Roikkuva ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖

Näytetyt 6 alkaen 6 tuotteiden

Riippuvat peilit – mukavuutta ja laatua asunnossasi

On vaikea kuvitella hyvin suunniteltua asuntoa ilman peiliä - riippupeili on yksi tärkeimmistä varusteista, sillä se vaikuttaa positiivisesti huoneen viehättävyyteen ja tekee muut tarvikkeet paremmin esillä. Pienessä kylpyhuoneessa roikkuvat suuret peilit saavat huoneen näyttämään optisesti suuremmalta ja samalla tasoittavat sen mittasuhteita. Kerrostalon tai omakotitalon eteiseen hyvin sovitettu peili täydentää alkuperäistä järjestelyä, mahdollistaa mukavan arjen tekemisen ja rentoutumisen mukavasti intensiivisen ja jännittävän päivän jälkeen.

Pyöreät riippupeilit ovat suosituimpia peilityyppejä, joita löytyy sekä pienistä, kapeista ja vaikeasti järjestettävistä sisätiloista että tilavista huoneista, joissa peilejä yhdistetään runsaasti koristeltuihin seiniin, koristeellisiin seinälaattoihin tai taiteellisiin koristeisiin. Voit yhdistää ne kätevästi nykyaikaisiin maalauksiin, ripustaa ne vihreiden kasvien ympäröimänä tai sijoittaa kylpyhuonekaappien lähelle, jolloin voit järjestää tilan hyvin. Seinäpeilit voivat olla itsenäinen seinäkoristelu - silloin ne näyttävät tyylikkäiltä sileillä pinnoilla, mattalaatoilla tai puupaneeleilla, mikä saattaa kiinnostaa boho-tyylin ystäville ja luonnonystäville.

Hyvin suunnitellussa kylpyhuoneessa ripustettu peili täyttää vaikeimmin sovitettavat kulmat, joten se kannattaa ripustaa ullakolle tai kaltevaan makuuhuoneeseen seinälle. Jos asetat ne ulko-oven eteen, se lisää syvyyttä ja heijastaa tehokkaasti päivänvaloa kylpyhuoneessa ilman ikkunoita. Valaistuksella varustetut riippupeilit säästävät tilaa varsinkin pienessä sisustuksessa, jossa lähes jokaisen yksityiskohdan viisas suunnittelu on tärkeää.

Riippuvat LED-peilit – tyyliä unelmiesi kylpyhuoneessa

Riippuvat peilit valaistuksella ovat uusi käytännöllisten kylpyhuonetuotteiden kategoria, joissa yhdistyvät klassisen kylpyhuonepeilin ominaisuudet ja lisävalolähde. Jos valitset LED-riippuvaisen peiliversion, jossa on leveä paneeli peilin kummassakin reunassa, saat voimakkaan valaistuksen, joka voi korvata tavallisen kattovalaisimen. Seinäpeilit sopivat kaikkiin kylpyhuoneisiin - niin pieniin kuin tilaviinkin, ikkunoilla varustettuihin kylpyhuoneisiin, joissa valoa riittää joka päivä.

Hyvin suunniteltu sali vaatii oikein sovitetun peilin. Artforma-myymälän LED-riippuvat peilit näyttävät mielenkiintoisilta modernissa huoneessa, jossa on korkeakiiltoiset tai modernit huonekalut. Teollisuustyylisessä olohuoneessa voit sijoittaa seinälle valaistuja riippupeilejä - ne yhdistyvät tunnelmallisesti mustien, ruskeiden tai hopean väristen huonekalujen sekä wc:n teräs-, messinki- tai musta kylpyhuonekalusteiden kanssa. Pienessä tai kapeassa kylpyhuoneessa kannattaa valita koko seinälle roikkuva peili.

Isot riippupeilit ovat paras valinta eteiseen, jossa peili tasapainottaa liian pitkän tai erittäin korkean sisätilan mittasuhteita. Niistä on varmasti hyötyä pukeutuessasi tai vaihtaessasi vaatteita, jotta on helpompi katsoa itseäsi ja tuntea olosi tyylikkääksi suosikkivaatteissasi. Voit sijoittaa pyöreän peilin eteiseen tai olohuoneen sohvan yläpuolelle klassisen maalauksen tai kirjahyllyn sijaan. Seinäpeilit toimivat hyvin myös lastenhuoneessa, jotta lapsesi voi katsoa heijastuksiaan ja oppia vielä paremmin ympäröivästä maailmasta. Makuuhuoneessa ripustettu peili on hyödyllinen, kun se toimii myös pukuhuoneena, jossa on tilava vaatekaappi vaatteille ja asusteille. Huoneeseen oikein sovitettu riippupeili on tae, että luot asuntoosi toimivan tilan.

Riippuvat peilit valaistuksella – modernia käden ulottuvilla

Artforman myymälästä saatavat riippuvat LED-peilit ovat ainutlaatuinen tarjous vaativille asiakkaille, jotka etsivät hieman luksusta. Niiden toimivuus ja modernit ratkaisut tekevät jokapäiväisestä hygieniasta nautintoa ja tapahtuvat ainutlaatuisessa ilmapiirissä. Pesuallaskaapin yläpuolelle kannattaa ripustaa suuret riippupeilit, sijoittaa ne lähelle meikkikosmetiikan hyllyä tai suihkukaapin lähelle. Pyöreä tai soikea peili yhdistyy harmonisesti geometrisiin muotoihin, kuten suorakaiteen muotoiseen vaatekaappiin, neliön muotoiseen pyyhkehyllyyn tai pitkänomainen hylly pienille esineille.

Artforman valaistuksella varustetut riippupeilit tarjoavat korkeimman käyttömukavuuden - valikoimassamme on ympyrän, neliön tai suorakulmion muotoisia peilimalleja, eri kokoja ja lukuisia hyödyllisiä lisävarusteita. Jokainen niistä voidaan täydentää valaistuspaneelilla, joka sijaitsee peilin yhdellä sivulla tai sen kaikissa päissä. LED-valaistus on hyödyllinen ensisijaisesti pienessä kylpyhuoneessa tai huoneessa, jossa ei ole tilaa klassiseen valaistukseen. Voit valita tuotteista, joissa on erittäin koristeellinen, leveä runko tai minimalistisia malleja, jotka sulautuvat saumattomasti rikkaasti koristeltuun seinään.

Artforman designpeilit voivat toimia kodin multimedia-asemana, sillä niiden avulla voit toistaa suosikkimusiikkiasi tai radiota sisäänrakennetun Bluetooth-lähettimen ansiosta. Voit myös asentaa jokaiseen peiliin ylimääräisen sääaseman, valita vaihtoehdon kellolla tai käytännöllisellä lämmitysmattolla, joka estää liiallisen haihtumisen. Hajuvesien ystäville valmistaja on valmistanut kätevän lasihyllyn kosmetiikkaa varten, joka toimii hyvin kylpyhuoneessa tai salissa. Asiakkaat voivat käyttää myös taitettavaa meikkipeiliä – kaikki nämä elementit tekevät Artoforma-peilin käytöstä todellista nautintoa. Haluatko kylpyhuoneeseen tai olohuoneeseen rentouttavan tunnelman? Voit valita valon voimakkuuden ja sen värit - kylmästä neutraaliin ja lämpimään saadaksesi unelmiesi optimaalisesti kalustetun asunnon.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää