Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Siniset peilit LED

13
Suodattaminen
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 13 alkaen 13 tuotteiden

Siniset peilit

Siniset peilit ovat yksi mielenkiintoisimmista ja omaperäisimmista ideoista ainutlaatuiseen järjestelyyn. tilaa. Sininen väri yhdistetään yleensä veteen - se on täydellinen yhdistelmä kylpyhuonekalusteiden kanssa, jossa voit rentoutua raskaan päivän jälkeen. Voit myös sijoittaa tämän mallin onnistuneesti aulan seinälle tai ripustaa sen olohuoneeseen. Kehyksen sininen väri yhdistyy mielenkiintoisesti moniin väreihin ja rakenteisiin - sen avulla voit luoda rauhallisen ja harmonisen tilan perheellesi.

Sininen peili auttaa sinua suunnittelemaan huone, jossa voit helposti rauhoittaa ajatuksesi. ja rentoutua mukavassa ilmapiirissä. Sininen kehys näyttää houkuttelevalta sileällä seinällä valkoisena, harmaan ja beigen sävyinä. On myös hyvä idea ripustaa Sininen peili ulkomaanmatkojen suosikkimuistoesineen olohuoneen pääseinään. Siniset peilit tuovat mieleen lomamuistoja, liittyvät meren siniseen ja saavat sinut unelmoimaan.

Värikkäät siniset peilit – tyylikkäitä ja luonteeltaan

Siniset peilit ovat houkutteleva tarjous niille, jotka haluavat leikkiä ympäristönsä eloisilla väreillä. Sininen voi esiintyä monissa muodoissa - hillitty sininen on pastellipohja valkoisen, beigen ja kerman sävyisiin seiniin, tekstiileihin olohuoneessa tai laatoille kylpyhuoneen seinälle. Voimakkaan sininen väri sopii täydellisesti hopean, kullan tai messingin kanssa – tämä väri kannattaa valita kylpyhuonekalusteet, jos haluat saada rohkean ja tyylikkään tilan ulkonäöstäsi huolehtimiseen.

A hillitty peili kapeassa kehyksessä yläpuolella Pesualtaan avulla voit kätevästi levittää meikkiäsi ja huolehtia ulkonäöstäsi illalla. Valitse olohuoneeseen sininen peili, jossa on runsaasti koristeltu kehys – silloin siitä tulee olohuoneen tärkein koriste-aihe.

Koristeensininen peilit – leikkiä väreillä

Olohuoneen sinisen peilin avulla voit muuttaa lempi sisustuksesi luonnetta muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Jos valitset koristeelliset siniset peilit, voit täyttää kylpyhuoneesi laadukkailla sisustuselementeillä, jotka takaavat helpon ja intuitiivisen käytön mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä tuotteet ovat täynnä mukavuuksia, joiden avulla voit käyttää useita lisävarusteita - käytännöllistä radiota, kelloa, sääasemaa tai kätevää kosmetiikkahyllyä. Voit rentoutua juuri niin kuin haluat ja nauttia uusimmista ratkaisuista sormiesi ulottuvilla.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää