Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Vihreät peilit LED

13
Suodattaminen
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 13 alkaen 13 tuotteiden

Vihreät peilit

Haaveiletko alkuperäisestä ja toimivasta tilasta? Vihreät peilit kylpyhuoneeseen tai eteiseen ovat yksi mielenkiintoisimmista varusteista, joiden avulla voit luoda onnistuneen ja tyylikkään järjestelyn. Peilin vihreä väri on ehdottomasti jotain modernia, joka yllättää vieraasi. Samalla tämän värin avulla voit ympäröidä itsesi luonnon sävyillä ja hyödyntää kasvien tarjoamaa hyvää energiaa.

Vihreä rentouttaa silmiä ja mieltä. Toisaalta käyttämällä tämän värin eloisia sävyjä voit suunnitella huoneen, joka on täynnä motivaatiota toimia. Vihreä peili sopii olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja eteiseen. Suuri vihreä peili saa sinut visuaalisesti suurentamaan jopa erittäin kapeaa ja vaikeasti järjestettävää huonetta tai järjestämään onnistuneesti kalteva kylpyhuoneen.

Vihreät peilit – hieman modernia kotiisi

Vihreät peilit toimivat talo täynnä värejä sekä minimalistiseen tilaan. Voit yhdistää vihreän peilikehyksen muihin maan sävyistä otettuihin väreihin - se on onnistunut yhdistelmä ruskean, beigen, kerman ja valkoisen sävyjen sekä luonnonpuun kanssa. Vihreä peili, jossa on luonnonkalusteet ja elävät kukat olohuoneessa, on idea paikka, jossa voit rentoutua ja päästä eroon stressistä.

Värikkäitä vihreitä peilejä voidaan käyttää esim. elementti, joka ei vaikuta pelkästään estetiikkaan, vaan myös parantaa kotisi tunnelmaa. Voit valita peileistä intensiivisen vihreän, syvän pullonvihreän tai herkän merenvärisen. Toisaalta se on vaalean akvamariinin positiivinen sävy, pastellinvihreä, joka muistuttaa nuorten lehtien tai mintun sävyä - niitä voi vapaasti yhdistää kuvioihin huonekaluihin, seiniin, tapetteihin tai kylpyhuonelaattoihin.

Vihreä peili – energiaa kotiisi

Vihreät peilit Artforma-tarjouksesta on ehdotus ihmisille, jotka eivät pelkää rohkeita ratkaisuja kodin sisustukseen. Voit yhdistää vihreän peilin kullan, hopean tai mustan kanssa. Ripusta ne kuviollisen tapetin taustalle tai marmoripesualtaan lähelle. Artforman tuotteista löydät malleja, joissa on lisäsääasema, anturi, viehättävä taustavalo tai kello – kaikki jotta voit rentoutua kylpyhuoneessa juuri niin kuin haluat. Jokainen peili on luotu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin – saat varusteet, jotka tarjoavat sinulle käyttöiloa useiden vuosien ajan.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää