Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Pienet peilit LED

49
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

  • 1
Näytetyt 45 alkaen 49 tuotteiden

Pienet peilit

Haaveiletko toimivan ja mukavan sisustuksen järjestämisestä? Pienet peilit ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka pienestä tilasta huolimatta tarvitsevat käytännössä olohuoneen, käytävän tai kylpyhuoneen sisustamista. Pienet peilit seinällä toimivat hyvin sekä yhden hengen yksiössä että tilavassa kerrostalon asunnossa. Pieni peili toimii hyvin teinin huoneessa ja makuuhuoneessa, kun haluat suorittaa iltahoitohoidot tehokkaasti.

Pienet peilit LED-valaistuksella ovat ihanteellinen ratkaisu pieneen, epätavallisen muotoiseen kylpyhuoneeseen, jossa ei ole tilaa lisävalolähteelle. Pienet riippupeilit voidaan sijoittaa jopa kapealle seinälle, pesualtaan tai kylpyhuoneen kosmetiikkakaapin lähelle. Pieni peili laajentaa tilaa optisesti, valaisee sitä ja mahdollistaa samalla kätevän meikin levittämisen.

Pienet peilit seinälle - mukavuutta kotonasi

Vaikka luulet, että asunnossasi ei ole paikkaa mukavalle peilille - pienet LED-peilit tarjoavat sinulle iloa arjen toiminnassa . Pienet peilit sopivat aulan kapealle seinälle, voit yhdistää ne vaatekaapin ripustimeen tai hyllyyn tärkeimmille tavaroille.

Pienet kylpyhuoneen peilit< /u> voidaan käyttää järjestelyissäsi , joissa pääasiallinen koriste-aihe on massiiviset huonekalut tai värikäs tapetti seinällä. Ne näyttävät mielenkiintoisilta yhdistettynä runsaasti koristeltuihin seinälaattoihin tai loistaviin asusteisiin.

LED-peilit – pienet yksityiskohdat, joilla on merkitystä

Luo onnistuneen kerrostalon asunnon järjestelyn tai pieni kylpyhuone omakotitalossa, tarvitset siistin ja oikein valitun peilin. Pienikokoinen peili sopii huoneeseen, jossa on monia eri muotoisia ja tekstuurisia lisävarusteita. Se vetoaa kotitalouden jäseniin, jotka tuovat matkamuistoja toistuvista ulkomaisista lomistaan ja näyttävät ne sitten olohuoneen seinillä. Pieni peili sopii hyvin kapeaankin eteiseen tai käytävään, jonne voit sijoittaa tilavan sisäänrakennetun vaatekaapin.

Moderni pieni LED-peili on yksi Artforma-myymälän monista mielenkiintoisista tarjouksista. Valikoimamme sisältää eri muotoisia ja kokoisia malleja, joten löydät peilit, jotka sopivat täydellisesti sisustukseen. Voit valita klassisen peilin tai valita version LED-taustavalolla, sääasemalla, kellolla tai Bluetooth-kaiuttimella. Lisäyksenä voit laittaa kätevän kosmetiikkahyllyn, jolle voit laittaa kasvovoiteen tai hajuveteen.

Katso lisää