Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Pystysuora

26
Artforman pystysuuntaiset peilit ovat erinomainen ratkaisu tilan optiseen suurenemiseen sisätiloissa. Niiden pystysuoran muodon ansiosta ne sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen ja helpottavat esimerkiksi valmisteluja ennen kodin lähtöä. Tukeva rakenne ja korkealaatuiset materiaalit takaavat kestävyyden ja käyttöturvallisuuden pystysuuntaisten LED-valaistujen peiliemme käytössä. Lisäksi niiden tyylikäs muotoilu muodostuu tyylikkääksi sisustuselementiksi kotiisi.
Suodattaminen
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 26 alkaen 26 tuotteiden

Tyylikkäät pystypeilit kotiisi

Suunnitteletko remonttia ja etsit siksi täydellisesti sopivaa sisustusta kotiisi? Aloita koristepeileillä lisätarvikkeilla. ArtForman tarjontaan kuuluu monia erimuotoisia peilejä. Erityisestipystysuuntaiset peilitLED-valaistuksella ovat erittäin suosittuja. Anna niiden muuttaa asuntosi ulkonäköä täysin ja tarjota täydellinen esteettinen kokemus silmillesi. Valitse sisustustyyliisi parhaiten sopiva malli. Tarkista, mitä lisävarusteita voit käyttää pystysuorassa peilissä.

Sisustus LED-valaistuksella

LED-peileillä ei ole vain käytännöllinen tehtävä, vaan ne ovat myös tyylikäs koriste-elementti, joka lisää tyyliä ja luokkaa huoneeseen, jossa se sijaitsee. Pystypeilit ovat erityisen suosittuja käytännöllisyytensä ja peilipinnan ansiosta, jota on mukava katsella ja joka voi koristaa seiniä melkein missä tahansa huoneessa. Peiliin sijoitettu LED-valaistus varmistaa oikean valaistuksen hoitotoimenpiteitä suoritettaessa. Oikein valittu pystysuora kylpyhuoneen peili täydentää täydellisesti tyylikkään sisustuksen. Lisäksi LED-valaistus on sekä energiaa säästävä että ympäristöystävällinen.

LED-valaistus – valon tulojärjestelmä

Kun valitsetLED-peilin pystysuoraan, voit käyttää vaihtoehtoa valitaksesi valon tulokuvion. Tämä tarkoittaa, että vain valitsemasi fragmentti korostetaan. Valaistus peilin ympärillä antaa tasaisen valonsäteen sen molemmille puolille. Tämä on ehdottomasti asiakkaidemme eniten valitsema vaihtoehto. Muut sisältävät valaistuksen sivuilla tai valituilla reunoilla, kuten yläosassa ja sivuilla. Monien tapojen ansiosta voit yksilöidä peilin asuntoosi mahdollisimman paljon.

Peilin valon tyyppi

Kun valitset asuntoosi unelmiesi pystypeilin , huolehdi sen valaistuksen väristä. Voit valita neutraalin värin, joka tuo vain hieman lämpöä ja tunnelmaa huoneeseesi, tai voit valita PHILIPS-brändin valaistuksen, jos tarvitset voimakkaampaa kasvojen valaistusta, joka helpottaa meikin levittämistä. LED-väriä ohjataan kosketuskytkimellä.

Koristepeilit – käytännöllinen muoto

Pystysuuntainen peili on ehdottomasti klassisin ja perinteisin peilin muoto , joka sopii melkein kaikkiin talosi tai asunnon huoneisiin. Säännöllisten muotojensa ansiosta voit yhdistää sen helposti muihin koristehuonekaluihin. Peilikoristeet näyttävät parhaiten sisätiloissa, joissa hallitsevat klassiset muodot ja koristeet. Sille on ominaista korkea, kapea muoto, joka mahdollistaa tilan optisen suurentamisen, mikä on erityisen toivottavaa pienessä huoneessa.

Peilin mitat – löydä täydellinen ratkaisu sisustukseen

Pystypeilejämme on saatavana eri muotoisina ja kokoisina, joten ne sopivat täydellisesti sisustukseen. Asetuspaneelista voit helposti valita peilin mitat ja muodot, jotka parhaiten vastaavat odotuksiasi. Suhtaudumme jokaiseen tilaukseen yksilöllisesti, joten voit olla varma, että saat tarvitsemasi peilin. Koska tuote valmistetaan asiakkaan yksilölliseen tilaukseen, saat tilauksen tekemisen jälkeen tiedon suunnitellusta toimituspäivästä.

Pysty LED-peili AmbientLine mallistosta

Peilit AmbientLine-mallistossa on korkea estetiikka ja koristeellinen ulkonäkö. Niiden suorakaiteen muotoinen muoto yhdistettynä valaistukseen saa ne näyttämään visuaalisesti suuremmilta. Hajavalo peilin takana on tämän kokoelman pääominaisuus, jonka loppuvaikutelma on tunnelmallinen. Valonlähdettä ei ole suunnattu suoraan käyttäjään, mikä on täydellinen ratkaisu ihmisille, jotka etsivät hienovaraisempaa ja miellyttävämpää valaistustunnelmaa.

Pystysuuntainen LED-peili PremiumLine-kokoelmasta

PremiumLine-malliston peiliehdotus sisältää kokoelman pystypeilejä, jotka mullistavat kylpyhuoneesi ulkonäön. PystykylpyhuonepeiliPremiumLine on suunniteltu siten, että valaistus osuu edessä seisovaan, mikä tarjoaa ihanteelliset olosuhteet päivittäisten hoitojen suorittamiseen. Tämän malliston peileille on ominaista innovatiiviset ratkaisut, jotka keskittävät valon peilin käyttäjään ja varmistavat maksimaalisen käyttömukavuuden.

Pystysuuntainen LED-peili Colorful-kokoelmasta

Pystysuuntaiset peilit värillisten peilien kokoelmasta nämä ovat alkuperäisen muotoilun tuotteita. Niiden ansiosta tuot modernia ja eleganttia tyyliä olohuoneeseesi tai toimistoosi. Kun valitset pystypeilin tästä sarjasta, voit valita pinnan värin, joka on innovatiivinen tapa sisustaa sisustusta. Valittavana on useita eri värejä, jotka sopivat täydellisesti huoneen tyyliin ja mieltymyksiisi. Pystysuuntaiset peilit voidaan ripustaa käytännössä mihin tahansa huoneeseen, ja ne näyttävät vaikuttavimmilta tummissa väreissä. Nämä ovat sisustuselementtejä, jotka muuttavat kotisi ulkonäön täysin.

Kosketuskytkin ja sääasema

Valikoimissamme on 120 peilimallia. Niiden joukossa on myös joitain, jotka saatat ripustaa asuntoosi. Voit vapaasti muokatapystysuuntaisia peilejä lisätoiminnoilla tarpeidesi mukaan. Näistä toiminnoista voit valita kosketuskytkimen, anturikytkimen tai Smart Switchin. Jokaisella näistä muunnelmista on erityisiä ominaisuuksia, jotka sinun on tiedettävä. Lisätoimintojen ansiosta peilit ovat toimivampia ja sopivat entistä paremmin tarpeisiisi.

Lämmitysmatto lisävarusteena

Jos haluat välttää lasin huurtumisen kylpyhuoneen pinnat, meillä on sinulle ratkaisu. Kun valitset soikean peilin, voit varustaa sen erityisellä lämmitysmatolla. Tätä mattoa on saatavana eri kokoisina. Kun se on kytketty päälle, höyry katoaa nopeasti ja kuva peilistä pysyy selkeänä. Lämmitysmattokytkintä on helppo käyttää ja sitä ohjataan kosketuskytkimellä.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää