Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Pyöristetyt

15
Tutustu Artforman pyöristettyihin peileihin, jotka tekevät kotisi tai asuntosi sisätiloista toimivampia ja tyylikkäämpiä! Korkealaatuisen lasin ja LED-valaistuksen ansiosta peilimme tuovat niihin ainutlaatuista viehätysvoimaa. Valitsemalla peilit pyöristetyillä kulmilla saat paitsi modernin muotoilun, myös mahdollisuuden mukauttaa peilin kokoa ja valita moderneja SMART-toimintoja.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 15 alkaen 15 tuotteiden

Pyöreä peili

Valaistut pyöreät peilitLED eivät ole vain käytännöllinen elementti kylpyhuoneesi sisustuksessa, vaan myös ainutlaatuinen koriste-elementti huoneessa. . Luomamme peilit on valmistettu erittäin korkealaatuisista levyistä, mikä takaa, että tuotteet palvelevat sinua vuosia. ArtForma-myymälän valikoimasta löytyy pyöreitä, neliömäisiä, suorakaiteen muotoisia ja pyöristettyjä peilejä. Valitse useista malleista kolmesta kokoelmasta: AmbientLine, PremiumLine ja Kolorowe. Anna kylpyhuoneeseesi ripustetun uuden peilin antaa sille tyylikäs ilme.

Laadukas lasi ja tehokas valo

Pyöreät peilit ovat korkealaatuisimpia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja joissa on huomioitu kaikki yksityiskohdat. Tämän ansiosta ne palvelevat sinua pitkään ja säilyttävät kauniin ulkonäkönsä useita vuosia. Valikoimastamme löytyy pyöristettyLED-peili, joka toiminnallisen käytön lisäksi tuo sisustukseen ainutlaatuista charmia. LED-valaistus mahdollistaa kasvojen tarkan valaisun ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet meikkaamiseen tai parranajoon.

Peilin muodolla on väliä

Pyöreä peili on ajaton sisustuselementti. Sen pyöreä muoto tuo harmoniaa ja herkkyyttä huoneeseen, japyöristetyt reunat antavat sille hienovaraisen ilmeen. Vain täältä löydät eri kokoisia ja erivärisiä peilipinnan pyöristettyjä peilejä, joten voit helposti sovittaa ne sisustuksen tyyliin. Pyöreä peili korostaa täydellisesti huoneita, joita hallitsevat pyöreät viimeistelyhuonekalut. Tutustu koko tarjouksemme ja valitse peili, jossa on pyöristetyt reunat.

Pyöreät peilit, joiden mitat ovat tarvitsemasi

Kaikki Artforma-peilit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit valita peilin mitat ja sovittaa sen sen huoneen epätyypillisiin mittoihin tai ulkoasuun, johon haluat ripustaa sen. Valitse sinulle parhaiten sopiva peilin viimeistely ja vaalea väri. Etkö pidä viileistä värisävyistä? Tarjouksemme sisältääLED-valotlämpimin valkoisin tai neutraalin valkoisin sävyin. Kumman valitset kylpyhuoneeseesi?

Pyöreä LED-peili lasihyllyllä

Ergonominen tilankäyttö on etusijalla. Sillä ei ole väliä, onko kylpyhuoneesi pieni vai haluatko lisätä tilaa pienten tarvikkeiden säilytykseen. Peilin alla oleva lasihylly on kätevä elementti, jonka avulla voit pitää suosikkikosmetiikkasi käsillä. Valitse lasihyllyt pakkauksessa, jossa on kromikahvat. Hylly on valmistettu kiinteästä ja erittäin kestävästä lasista, joka kestää mekaanisia vaurioita. Lasihylly on täydellinen, ajaton lisä, joka sopii täydellisesti lähes minkä tahansa peilin kanssa.

Mihin ripustaa pyöristetty peili?

LED-peilit pyöristetyt muodot ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää useissa paikoissa, kuten kylpyhuoneessa, missä ne tarjoavat täydellisen valaistuksen päivittäisiin hoitorituaaleihin. Pyöristetyt peilit sopivat erinomaisesti myös pukuhuoneeseen, jossa ne takaavat hyvin valaistun tilan ja auttavat asusteen valinnassa. Pyöreä peilivoi olla kaunis sisustuselementti olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Peilit näyttävät upeilta käytävillä tai käytävillä lipaston yläpuolelle ripustettuina.

AmbientLine-kokoelma

Valikoimissamme on pyöreitä peilejä AmbientLine-kokoelmasta, joka on jolle on ominaista modernin ulkonäön ja hienostuneen eleganssin yhdistelmä. Koristevalaistus korostaa täydellisesti peilien muotoa ja tekee niistä optisesti suurempia. AmbientLine-tuotteiden hajavalo on herkkä ja putoaa seinälle, johon peili on ripustettu. Vaikutus parantaa visuaalista ja koristeellista kokemusta. Jos et pidä suoraan sinuun suunnatusta voimakkaasta valosta, AmbientLine-malliston peilit ovat sinua varten.

PremiumLine Collection

Pyöreät peilit PremiumLine-mallistonm ovat esimerkkejä tuotteista, jotka tuovat kylpyhuoneesi järjestelyyn uuden ulottuvuuden. PremiumLine-sarjalle on ominaista jopa 19 kehystettyjen peilien mallia, jotka voit sovittaa täydellisesti sisätilojesi mittoihin. Pyöreät peilit on suunniteltu niin, että taustavalo osuu vastapäätä seisovaan henkilöön. Tämä valaistusvaihtoehto PremiumLine-peileissä on paljon parempi meikin levittämiseen. Käytetty ratkaisu tarkoittaa, että valo keskittyy täysin peilin edessä olevaan henkilöön.

Värikäs kokoelma

Kolorowe-malliston peilit ovat erottuvia ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta. Niiden läsnäolo olohuoneessa tai toimistossa tekee huoneesta tyylikkään.

Valitsemalla tästä sarjastapyöreän peilin voit valita pinnan värin. Tämä on täysin uusi ja toimiva tapa sisustaa sisustusta. Yhdistä peilipinnan väri yksilöllisiin tarpeisiisi ja huoneen tyyliin. Voit ripustaa ne melkein mihin tahansa huoneeseen. Levyjen tehokkaimmat värit ovat kulta ja grafiitti. Valitse asuntoosi moderni viimeistely.

Lisävarusteet, jotka muuttavat jokapäiväistä elämääsi

Pyöreät peilit Artforma LEDit voi olla lisätoimintojen personointi asiakkaan tarpeiden mukaan. Erikoiselementti on kytkin, joka voi olla kosketus-, sensorinen tai Smart Switch. Katso tarjouksemme ja tarkista, mitä kukin versio tarkoittaa. Niiden ansiosta uuden peilisi toiminnallisuus saa aivan uuden ulottuvuuden.

Peili kaiuttimella ja säänäytöllä

Kun päätät Osta valaistu peili ArtFormasta, sinulla on vapaus valita sen toimivuus. Jos haluat, että kylpyhuoneessa soi rentouttava musiikki kylvyn aikana, valitse peili, jossa on sisäänrakennettu kaiutin. Takaamme korkean äänenlaadun Bluetooth-moduulin 10 metrin kantamalla. Laajenna peilin käytännöllisyyttä ja lisää siihen tietonäyttö, joka ilmoittaa sinulle ulkoilmasta. Täydellisiä ratkaisuja, jotka käytännöllisesti katsovat virtaviivaistavat päivittäistä rutiiniasi.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää