Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Skandinaaviset peilit

24
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Peilit Roikkuva ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Näytetyt 24 alkaen 24 tuotteiden

Artforman skandinaaviset peilit – ajaton tyyli!

Skandinaaviset peilit huokuvat yksinkertaisuutta ja eleganssia, ne ovat pohjoisen muotoilun symboli, joka on ollut suosittu kaikkialla maailmassa jo vuosia . Mallit, joille on tunnusomaista selkeät linjat, minimalismi ja toimivuus, eivät ole vain käytännöllinen osa varusteita, vaan myös hienostunut koristeellinen aksentti, joka voi muuttaa eteisen, pukuhuoneen, olohuoneen tai kylpyhuoneen.

Niiden muotoilu heijastelee filosofiaa. "vähemmän on enemmän". Yksinkertaiset mutta tehokkaat kehykset, jotka on usein valmistettu luonnonpuusta, kuten tammesta tai männystä, lisäävät lämpöä ja luonnollisuutta. Skandinaaviset peilit ilman tarpeettomia Artforman koristeita sopivat useisiin eri sisustuksiin – moderneista loft-tyyleistä klassisempiin.

Perinteiset suorakaiteet, ympyrät, soikeat, kuusikulmiot, epäsäännölliset aallot ja jopa mittatilaustyönä tehdyt mallit - tämän monipuolisuuden avulla voit säätää peilin yksilöllisiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Joissakin malleissa on lisätoimintoja, kuten hyllyt tai ripustimet, mikä vastaa nykyaikaisten, toimivien asuintilojen tarpeita.

Mikä muu tekee sellaisista peileistä erottuvan? Skandinaavisella tyylillä on kyky kirkastaa ja optisesti suurentaa pintoja - ei vain lasin, vaan myös vaaleiden muotojen ja kirkkaiden värien ansiosta. Taitavasti huoneisiin sijoitetut ne voivat luoda illuusion suuremmasta tilasta ja valaista vähemmän valaistuja kulmia, mikä on erityisen arvokasta pienemmissä asunnoissa.

Skandinaaviset peilit – kuinka valita täydellinen malli?

Ihmetteletkö? , kuinka valita täydellinen peili? Skandinaavinen tyyli on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joten autamme sinua ostoksissasi!

Kiinnitä ensin huomiota kokoon. Tilasta riippuen voit valita seinälle ripustettavaksi ison skandinaavisen peilin, josta tulee huoneen keskipiste, mikä laajentaa tilaa optisesti, tai pienempi – huomaamattomampi malli, täydellinen. ripustettavaksi eteiseen tai kylpyhuoneeseen. . Muista, että suuret peilit ovat erinomainen luonnonvalon lähde, joka heijastaa sitä ja valaisee tummempia kulmia.

Tietenkin myös värit ovat tärkeitä. Skandinaavistyylisen peilin ei tarvitse olla valkoinen - beige, harmaa, luonnonpuu, ekkru, ja rohkeimmille - pastellin pinkki tai vaalea pistaasipähkinä ovat myös loistava vaihtoehto. Värien tulee sopia taustaan eli seinien tai laattojen sekä huonekalujen ja asusteiden väriin.

Skandinaaviset peilit LED-valaistuksella ovat toiminnallinen ja esteettinen valinta. Kyse ei ole vain lisävalonlähteestä, vaan myös tavasta luoda kodikas tunnelma huoneeseen. LEDit ovat energiaa säästäviä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan tietoiselle kuluttajalle.

SMART-vaihtoehdot ovat toinen huomion arvoinen näkökohta. Artforman skandinaaviset peilit voidaan varustaa lisätoiminnoilla, kuten mahdollisuus näyttää elokuvia ja sarjoja suoratoistopalveluista, kuunnella musiikkia ja jopa integroida sähköpostiin. Nämä älykkäät ratkaisut eivät vain helpota jokapäiväistä toimintaa, vaan lisäävät myös ylellisyyttä ja mukavuutta kotiisi.

Skandinaaviset peilit – miten ne järjestetään?

Kun kyse on peilistä sali, skandinaavinen tyylisisustus toivottaa vieraat ja kodin jäsenet tervetulleiksi kynnyksellä kodikkaalla ja samalla modernilla aksentilla. Puukonsolin tai pienen pöydän yläpuolelle sijoitettu peili luo käytännöllisen paikan loppusilauksille ennen kotoa poistumista. Sen ympärille voit ripustaa yksinkertaisia, valkoisia hyllyjä, joille voit sijoittaa pieniä ruukkukasveja.

Kun kyse on olohuoneen peilistä – skandinaaviseen tyyliin, se korostaa täydellisesti takan tai valoisan sohvan yläpuolelle sijoitettavan peilin raakaa muotoa. Voit kokeilla erilaisia muotoja - pyöreät tai soikeat mallit voivat lisätä asetelmaan pehmeyttä ja lempeyttä, kun taas suuret, suorakaiteen muotoiset mallit ovat avantgardisempia.

Kylpyhuoneessa skandinaavinen peili voi olla paitsi toiminnallinen elementti, mutta myös tapa luoda kodikas, rentouttava ilmapiiri. LED-taustavalolla varustettu peili helpottaa päivittäisiä hoitorituaaleja, mutta luo myös herkän, rentouttavan valon, joka on täydellinen illan rentoutumiseen kylpyammeessa tai suihkussa.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää