Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Soikeat

16
Valaistut LED-peilit eri muodoissa kylpyhuoneeseen. Tarjoamme pyöreitä, neliönmuotoisia, suorakulmaisia, pyöreitä ja soikeita LED-peilejä. Valitse täydellinen muoto, joka korostaa ainutlaatuista sisustustasi.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 16 alkaen 16 tuotteiden

Modernit soikeat peilit, jotka muuttavat tilaasi

Haluatko muuttaa sisustuksesi järjestelyä ja antaa sille hieman erilaisen, ylellisen ilmeen? Aloita tarvikkeista ja valitseoval peiliArtforma, joka muuttaa asuntosi täysin. Valikoimamme sisältää erimuotoisia koristepeilejä. Epätavalliset ovat erityisen suosittuja. Ovaalit peilit ja LED-valaistus takaavat silmillesi täydellisen esteettisen elämyksen. Valitse malli, joka sopii parhaiten sisustuksen tyyliin.

LED-valaistus peiliisi

Peilit LED-valaistuksella vahva se ei ole vain käytännöllinen ratkaisu, vaan myös koriste-elementti, joka lisää tyyliä ja eleganssia koko huoneeseen. Ovaalipeili on erityisen suosittu modernin ulkoasunsa ansiosta. LED-valaistus varmistaa oikeanlaisen kasvojen valaistuksen hoitotoimenpiteiden aikana. Lisäksi se on erittäin energiatehokas. Näin taustavalaistut ovaalit peilit eivät ole vain käytännöllinen, vaan myös ekologinen valinta kylpyhuoneeseesi.

Epätyypilliset muodot

Ovaalit peilit ovat ehdottomasti rohkea askel kohti epätyypillisen sisustuksen järjestämistä. Jos et pidä tylsyydestä ja etsit innovatiivisia koristeratkaisuja, valitse soikea peili, joka ilahduttaa vieraasi. Valikoimamme sisältää pysty- tai vaakasuuntaisia tuotteita. Muista, että soikeat vaakasuuntaiset kylpyhuoneen peilit vaativat enemmän tilaa seinällä. Ne näyttävät parhaiten huoneessa, jossa on suuri tila, minkä ansiosta peili ei katoa taustalle, vaan tulee kunnolla esiin.

Mahdollisuus valita peilin mitat 

Ovaalit peilitmittojen mukaan ovat ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka arvostavat omaperäisyyttä ja ainutlaatuisia ratkaisuja sisustuksessaan. Koska peilipinnan mitat ja tyyppi on mahdollista valita sopivat, ne voidaan sovittaa täydellisesti asunnon yksilöllisiin tarpeisiin ja tyyliin. Ovaalit peilit saavat eleganssia ja ajatonta luonnetta tuoden hienovaraisen ylellisyyden jokaiseen sisustukseen. Peilin soikea muoto sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen sen koosta ja tyylistä riippuen.

Mihin huoneeseen soikea peili sopii?

Ovaali peili sopii eri huoneisiin riippuen tyylistä ja koristeellisesta funktiosta, jonka haluat sille antaa. Kylpyhuoneessasoikea peili saattaa näyttää hyvältä pesualtaan päällä, varsinkin jos se on pienempi peili, joka ei vie liikaa tilaa. Makuuhuoneessaovaali peilivoi olla mielenkiintoinen koriste-elementti peilipöydän tai lipaston yläpuolella. Olohuoneessa se voi lisätä tyyliä ja eleganssia, jos se yhdistetään oikein muuhun sisustukseen. Muista, että sinä päätät sisustuksen järjestelystä.

AmbientLine-malliston peilit

AmbientLine-mallisto tarjoaa soikeat peilit joille on ominaista tyylikäs muotoilu ja hienostunut tyyli. Peilin kehän ympärille sijoitetun valaistuksen ansiosta tämä elementti näyttää visuaalisesti suuremmalta. Mallistolle on ominaista peilin takaa tuleva hajavalo, joka valaisee seinää luoden tunnelmallisen tunnelman. Tämä on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka pitävät hienovaraisesta valosta, jota ei suunnata suoraan peilin käyttäjään.

Peilit Kolorowe-kokoelmasta

Kolorowe peilikokoelma sisältää epätavallisia kuviollisia tuotteita tyylikkäällä ja modernilla tyylillä. Näille tuotteille on ominaista lisävaihtoehto, jonka avulla voit valita ruudun värin. Se on innovatiivinen tapa sisustaa innovatiivisia sisätiloja, joita hallitsevat arkkitehtonisten tyylien nykyaikaisimmat yhdistelmät. Valitsemalla peilin lempivärilläsi voit olla varma, ettei kukaan kulje sen ohi välinpitämättömästi. Ovaalit peilit Colored-kokoelmasta muuttavat merkittävästi tilaa ympärilläsi.

Lämmitysmatto eli peilisi suoja

Kylpyhuone on huone, jossa korkean kosteuden vuoksi lasipinnat usein huurtuvat. Tiedämme tavan välttää tämä vaikutus. Kun ostat soikean peilin, varusta se ylimääräisellä lämmitysmatolla. Sitä on saatavana eri kokoisina - vähintään 20 × 30 cm ja enintään 40 × 60 cm, riippuen peilin koosta ja muista lasin pintaa rajoittavista elementeistä. Kun kytket lämmitysmaton päälle, höyry katoaa nopeasti, jolloin saat selkeän kuvan. Laitetta on helppo käyttää ja ohjata lisäkosketuskytkimellä.

Lasihylly lisäelementtinä

Optimaalinen tilankäyttö on ratkaisevan tärkeää, riippumatta siitä, onko kylpyhuoneesi pieni vai haluatko vain enemmän tilaa pienten tarvikkeiden säilyttämiseen. Tarjoamme lasihyllyjä kromikahvoilla, jotka täydentävät täydellisesti peiliäsi ja mahdollistavat kosmeettisten tuotteiden kätevän säilytyksen. Lasihylly on valmistettu tukevasta ja erittäin kestävästä materiaalista, joka kestää mekaanisia vaurioita. Tämä on ajaton lisävaruste, joka ei ainoastaan säästä tilaa, vaan sopii myös täydellisesti peilisi kanssa.

Komeettinen peili, joka helpottaa päivittäistä meikkiä

Jos meikkaat kylpyhuoneessa joka päivä, olet todennäköisesti kokenut tilanteen, jossa perinteinen peilisi on osoittautunut riittämättömäksi. Parantaaksemme mukavuutta päivittäisessä hoitotoiminnassa olemme luoneet erityisen kosmeettisen peilin, joka on peilin lisäosa. Kolminkertainen kuva ja lisävalo parantavat varmasti meikkiprosessia. Tarkista kuinka kätevä se on!

Miellyttävä kylpy ja musiikki taustalla

Peili kaiutintoiminnolla, johon voit muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta ? Kuulostaa hienolta, eikö? OvaaleillaArtforma-peileillämme on juuri tämä toiminto. Luo kylpyhuoneeseen todellinen SPA:n kaltainen tunnelma ja laita lempimusiikkisi päälle. Näet kuinka miellyttävää on käyttää lisätoimintoja, joista sinulla ei ollut aavistustakaan! Takaamme sinulle korkean äänenlaadun ja parhaan aistikokemuksen. Mietit luultavasti, näkyykö sisäänrakennettu kaiutin... Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, koska se on piilossa lasilevyn takana.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää