Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Suorakulmaiset

125
Tutustu Artforman suorakulmaisiin LED-peileihin! Nämä tyylikkäät suorakulmaiset peilit eivät vain lisää valoa kotiisi, vaan tarjoavat myös käytännöllisiä ratkaisuja. Ne sopivat täydellisesti sekä moderneihin että klassisiin sisustuksiin tarjoten vertaansa vailla olevaa laatua ja muotoilua. Valitse suorakulmaiset peilimme valaistuksella kylpyhuoneeseen tai muuhun huoneeseen ja nauti edistyneistä ominaisuuksista, kuten valon säätämisestä tai sisäänrakennetuista Bluetooth-kaiuttimista.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Huonetyyppi - Ruokailuhuone ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - SlimLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
Kokoelma - Retro ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 45 alkaen 125 tuotteiden

Suorakulmaiset peilit ja taustavalo, täydellinen kaksikko moderniin sisustukseen

Pidätkö kotiisi ratkaisuista, jotka ovat samanaikaisesti visuaalisesti kauniita ja toimivia? Silloinsuorakulmaiset peilitlisävalaistuksella on täydellinen valinta. Ne sopivat hyvin moderniin sisustukseen, mutta ei vain, koska meillä on myös monia malleja, jotka sopivat myös klassisempiin asetelmiin. Voit myös valita tuotteet helposti koon mukaan. Tämän ansiosta suorakaiteen muotoista peiliä voidaan käyttää sekä pienemmissä että suuremmissa huoneissa. Valikoimamme sisältää vaakasuuntaisia malleja, joissa on valaistus houkuttelevan kehyksen tai pystysuoran yksittäisen nauhan muodossa. Taustavalo voidaan sijoittaa myös rakenteen takaosaan, ja se leviää kevyesti seinälle. Tämä ratkaisu tekeesuorakulmaisesta LED-peilistä myös sisustuksen. Ne kannattaa ripustaa esimerkiksi tiilestä, puusta tai betonista tehdylle seinälle.

Pystymallit kannattaa asentaa pieniin sisätiloihin tai optista laajennusta vaativiin huoneisiin. Suuren pinnan ansiosta näet niissä koko figuurisi.

Suorakulmapeileissä on voimakkaat linjat. Tämä tarkoittaa modernia ilmettä. Siksi, jos etsit tapaa lisätä tyyliä sisustukseesi, olet löytänyt oikean tavan.

Miksi suorakaiteen muotoiset valaistut peilit ovat hyvä valinta ?

Tarkastelemalla tarjontaamme voit nopeasti säätää suorakulmaisen LED-peilin huoneesi ominaisuuksien mukaan. Taustavalo voi olla lämmin tai viileä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kylpyhuoneen tai eteisen ilmapiiriä. Värinsäätö on suuri käyttömukavuus huoneen tyylistä ja koosta riippumatta. Siitä voi olla hyötyä, jos tarvitset tarkkaa valoa meikin tekemiseen tai kotihoitoon.

Jokainen suorakaiteen muotoinen peili on tehty huomioimalla jokainen yksityiskohta. Voit valita yksinkertaisista malleista tai koristepainatuksista. Se voi olla trooppinen, geometrinen tai kukkakuvio. Kaikki riippuu siitä, minkä mallin valitset. Yhdessä esteettisen valaistuksen kanssa peilistä tulee koriste-elementti. Viilu suojaa lasia mekaanisilta vaurioilta ja kosteuden haitallisilta vaikutuksilta. Kuten näette, tämä on ihanteellinen ratkaisu huoneisiin, joissa on höyryä.

Monissa tuotteissa on myös erityinen lämmitystoiminto, joka estää höyryn laskeutumisen esim. kuuman kylvyn jälkeen. Voit katsoa itseäsi peilistä heti!

Suorakulmainen LED-peili on moderni laite, jota voit ohjata monin eri tavoin. Voit valita kosketuskytkimestä, jonka ansiosta voit helposti sytyttää taustavalon. Anturianturi on myös hyvä ratkaisu. Kun kätesi ovat märät tai likaiset, aseta kätesi enintään 5 cm:n etäisyydelle peilistä. Tämän jälkeen kytket valaistuksen päälle ja voit aloittaa hygieniatoimenpiteet. Edistyksellisin ratkaisu on Smart Switch, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja peilin ohjaamiseen. Tämä voidaan tehdä kaukosäätimen, puhelimesi sovelluksen tai jopa äänesi avulla!

Jokainen tarjouksemme suorakulmainen peili on suunniteltu vastaamaan odotuksiasi. niin paljon kuin mahdollista. Siksi se ei ole varustettu vain LED-valaistuksella, vaan myös useilla muilla mahdollisuuksilla. Käytössäsi on sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet, joiden ansiosta voit toistaa suosikkimusiikkiasi ollessasi kylpyhuoneessa tai aulassa valmistautuessasi ulos. Ne ovat täydellisesti piilossa kotelossa, joten ne eivät ole havaittavissa. Samalla ne tarjoavat hyvän äänenlaadun.

Tarvitset vain virtalähteen, jotta voit käyttää kellon ja sääaseman lisätoimintoa. Älylaitteilla on myös mahdollisuus käynnistää sovelluksia ja näyttää niiden sisältöä lasiruudulla. Niitä ei ole vaikea käyttää, koska ne muistuttavat älypuhelinta tai tablettia.

Suorakulmainen LED-peili – missä sisätiloissa se toimii?

LED valitset suorakaiteen muotoisen peilinhuoneesi koosta riippumatta. Sinun tarvitsee vain löytää oikea koko tai tilata mittatilaustyönä valmistettu tuote.

Voit sovittaa viimeistely- ja koriste-elementit sisustustyyliisi. Voit valita muun muassa kupari-, musta-, valko-, kulta- ja hopeaelementeistä. Jos haluat mieluummin tuotteita, jotka on viimeistelty puupohjaisella materiaalilla, sinulla on myös tämä vaihtoehto. Tämän ansiosta voit yhdistää LED-suorakulmaisen peilin mihin tahansa sisustustyyliin. Voit ripustaa ne loft-sisustukseen, lisätä glamouria kylpyhuoneeseesi tai täyttää niillä klassisen eteisen.

Tämän kategorian tuotteet toimivat myös valaisina, joten ne sopivat erinomaisesti mm. eteiseen, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Voit käyttää myös suurempia malleja vaatekaappina. Jos haluat pysyä ajan tasalla ja säästä, valitse malli, jossa on lisäksi sisäänrakennettu sääasema. Teknisistä mahdollisuuksistasi riippuen suorakulmaiset peilit voidaan liittää Wi-Fi-yhteyden tai rakennuksen ulkopuolelle sijoitetun langattoman anturin kautta.

Tarjouksemme sisältää myösälykkäät peilit >joka täyttää nykyaikaisten laitteiden ystävien odotukset. Nykyaikaisten ohjelmistojen ansiosta voit ottaa suosikkisovelluksesi käyttöön ja viettää mukavaa aikaa kotonasi. Haluatko katsoa tv-sarjaa kylvyssä? Tai ehkä rentouttavaa musiikkia kasvonaamion levittämisen aikana? Ei ongelmaa. Voit käyttää nykyaikaisia ratkaisuja, jotka perustuvat tunnettuihin järjestelmiin, kuten Android, iOS tai Chromecast, nopeasti ja miellyttävästi. Saatavilla on monia sovelluksia, kuten verkkoselain ja kalenteri.

Entä sisäänrakennettu kamera? Tämän ansiosta suorakulmainen LED-peili palvelee sinua myös tapana kommunikoida läheistesi kanssa. Voit myös nopeasti tarkistaa, mitä sosiaalisessa mediassa tapahtuu. Tämä ratkaisu toimii missä tahansa kodissa, vaikka siinä olisi useita perheenjäseniä. Jokainen löytää täältä suosikkisovelluksensa, joka kulkee mukanasi päivittäisten hygienia- ja hoitotoimintojesi aikana.

Täysin sileässä lasissa et voi vain katsoa itseäsi ennen ulos menoa tai korjata meikkiäsi. Kun ympäristö heijastuu siihen, huoneesta tulee myös optisesti suurempi. Tällä tavallasuorakulmainen peili on näppärä ratkaisu mikroskooppisiin sisätiloihin. Katso koko tarjous!

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää