Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Suuret peilit LED

77
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
Kokoelma - Peilit Roikkuva ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

  • 1
Näytetyt 45 alkaen 77 tuotteiden

Isot peilit

Isot peilit kylpyhuoneeseen tai eteiseen ovat ainutlaatuinen tuoteluokka, jonka ansiosta voit muuttaa radikaalisti minkä tahansa sisätilat. Olohuoneen suuret seinäpeilit korvaavat onnistuneesti klassisen maalauksen sohvan yläpuolella, auttavat visuaalisesti laajentamaan huonetta ja valaisevat tilaa ilman ylimääräistä valonlähdettä. Erittäin suuri seinäpeili voi olla tärkein koriste-aihe huoneessa, jossa haluat rentoutua tai viettää aikaa ystävien kanssa.

Eteisen tai kylpyhuoneen pääseinässä oleva iso peili tuo sisustukseen lisää syvyyttä ja sen mittasuhteet ovat tasaiset. Tämä on resepti epätavallisen huoneen sisustamiseen, jossa on viisto katto tai korkea katto, koska koristeellisessa kehyksessä oleva peili antaa sinun suunnitella viihtyisän kulman työhön ja rentoutumiseen. Isot valaistetut peilit täydentävät kattovalaistusta ja tarjoavat huomaamatonta valoa sivuseinään, joka on täydellinen iltaan tai elokuvan katseluun.

Suuret kylpyhuoneen peilit< /u> – arjen käyttömukavuutta

Isot LED-seinäpeilit ovat tarjous ihmisille, jotka arvostavat moderneja ja toimivia ratkaisuja kodissaan . Olohuoneen tai eteisen isot peilit voivat olla huoneen ainoa sisustuselementti – silloin kannattaa käyttää erittäin koristeellista kehystä, joka sopii yhteen muiden varusteiden kanssa.

Suuret suorakaiteen muotoiset seinäpeilit mahtuvat pieneenkin kylpyhuoneeseen, ripustaa ne sisäänkäyntiä vastapäätä ja siten visuaalisesti laajentaa tilaa. Isot kylpyhuoneen peilit valaistulla ovat käteviä aamukäymälän aikana ja kun haluat tehdä tarkan meikin. Erittäin suuri seinäpeili näyttää tyylikkäältä sekä retrotyylisessä huoneessa että olohuoneessa, jossa on glamouria asusteita.

Modernit suuret peilit makuuhuoneeseen< / u> - tyylikkyyttä ja eleganssia

Artforma-myymälässä on modernit isot peilit kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen, joiden avulla voit hyödyntää kaikki edut sinun kotisi. Nämä ovat ensisijaisesti suuria kylpyhuonepeilejä valaistuksella, joita voit täydentää ylimääräisellä kosketusanturilla, sääasemalla tai kellolla. Voimme asentaa peiliin Bluetooth-kaiuttimen, jonka avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi iltakylvyn aikana tai kytkeä energiset rytmit päälle aamusuihkun aikana. Saatavana on suuria valaistuja peilejä eri valaistusvoimakkuuksilla ja eri muodoilla, jotta voit sovittaa peilityypin täydellisesti tiettyyn sisustukseen. Artforman nykyaikaisten peilien ansiosta voit säätää mallia niin, että asuntosi vastaa kaikkia kotitalouden tarpeita.

Katso lisää