Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Taustavalaistut peilit 50x80

30
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 30 alkaen 30 tuotteiden

Peilit 50x80

Peilit 50x80 cm ovat pieniä, mutta erittäin tärkeitä asunnon toiminnallisen sisustuksen kannalta, varusteita, jotka kannattaa sisällyttää kylpyhuoneeseen tai eteiseen. LED-peilit 50x80 cm ovat mielenkiintoinen tarjous kaikille niille, jotka haluavat helposti sisustaa pienen kylpyhuoneen tai antaa asunnolleen ilmeikkäämmän ilmeen. Pieni peili seinällä sopii kapeaan käytävään, täyttää onnistuneesti lipaston yläpuolella olevan pienen seinän ja saa pienen kylpyhuoneesi näyttämään optisesti suuremmalta.

Kylpyhuonepeilit 50x80 cm ovat harkitsemisen arvoinen vaihtoehto suurille ja massiivisille peileille, jotka peittävät huoneen koko seinän. Voit sijoittaa ne kylpyhuoneen kaapin pesualtaalla varustetun jatkeen yläpuolelle, ripustaa ne runsaasti koristeltuihin huonekaluihin ja käyttää niitä mielenkiintoisena koriste-elementtinä yhdessä maalausten tai matkamuistojen kanssa olohuoneessa.

50x80 peilejä on saatavana vakiomuotoisina lisävalopaneelin ja lukuisten lisävarusteiden kera. Niiden ansiosta valmistat kylpyhuoneeseen käytännöllisen järjestelyn, jonka ansiosta voit kätevästi tehdä aamumeikin tai valmistella kasvosi yön lepoon. 50x80 cm:n LED-peilit voidaan säätää kotitalouden jäsenten yksilöllisten mieltymysten mukaan - sovita lempivaaleihisi, käytä sisäänrakennettuja kaiuttimia tai huomaamatonta kosmetiikkahyllyä, joka on käden ulottuvilla. Aulassa olevan pienen peilin ansiosta valmistaudut mielelläsi illanviettoon ystävien kanssa ja valitset työhön parhaan vaatekaapin tunteaksesi olosi varmaksi kaikissa tilanteissa.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää