Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Miten Artforman SMART-älypeili muuttaa jokapäiväistä elämääsi?

Artforma

Peilit LED-valaistus Smart

Pidä huolta mukavuudestasi. Panosta LED-peileihin, joista on tullut toimivuuden ja nykyaikaisuuden määräävä tekijä. Täydennä sisustusta, kaunista sitä ja saa pääsy mediaan yhdellä napsautuksella. Kuuntele musiikkia, seuraa harjoittelun etenemistä, katso elokuvia ja vastaa kirjeenvaihtoon. Ihastu Smart-älytekniikkaan!

Kaikki sovellukset käden ulottuvilla

Lopeta kauan sitten alkanut sarjafilmi, kuuntele suosikkiartistisi uutta levyä, katso mielenkiintoinen meikkiopastus tai suunnittele päiväsuunnitelmasi hampaita pestessäsi. Valaistuksella varustetun kylpyhuonepeilin avulla voit hoitaa tehtäväsi nopeammin ja olla ajan tasalla. Smart-älypeilit ovat mukavuutta, jonka ansaitset!

SMART-älypeilien erilaiset käytöt

Viihdettä ilman rajoja

Sarjafilmit kuuman kylvyn aikana

Suosikkisarjafilmisi rauhallisen kylvyn aikana kiireisen päivän jälkeen? Tämän ylellisyyden voit saada jo tänään. Älykkäiden Smart-kylpyhuonepeilien avulla voit käyttää suosikkisuoratoistopalveluitasi. Valitse suosituimpien joukosta ja nauti vapaa-ajasta Netflixin, HBO Maxin tai Prime Videon parissa. Älä kiirehdi - anna itsellesi aikaa rentoutumiseen. Ansaitset sen!

Kuuntele suosikkimusiikkiasi suihkussa

Youtube, Spotify tai Tidal? Ei ole väliä missä suosikkikappaleittesi soittolista tai podcast sijaitsee, johon sinulla ei ole aikaa päivittäisissä tehtävissäsi. Tästä lähtien voit kuroa kiinni jälkeenjääneisyyden... suihkussa! Kaiuttimilla varustettu peili on paras vaihtoehto jokapäiväiseen rentoutumiseen, ajatusten keräämiseen ja levähtämiseen. Kaikki, mitä tarvitset yhdessä tuotteessa!

LED-Peilit Smart

Valaistuksella varustetun peilin mukautat helposti tarpeittesi mukaiseksi. Valitse haluamasi värivaihtoehdot ja järjestä käyttöelementtinäkymä. Lisäelektroniikkakomponentit tekevät peilistä funktionaalisen laitteen, joka näyttää kauniilta modernissa, skandinaavisessa tai loft-sisustuksessa.

+16
Katso tarjous
Lifestyle

Älykäs interaktiivinen Smart-peili ei ole vain muodikas lisävaruste, vaan myös merkittävä helpotus jokapäiväisessä elämässä. Tarkista, kuinka LED-kylpyhuonepeili tekee elämästä miellyttävän kaikille kodin asukkaille!

Päivän aikataulu

Uusi viikko alkaa ja sinulla on paljon suunnitelmia? Pitääkö sinun toimittaa tärkeä projekti töihin, jatkaa nettisopimustasi ja suunnitella tapaaminen kauan kadoksissa olleiden tuttujen kanssa? Sen lisäksi lapsilla on lisätoimia, ja tarvitset ehdottomasti uudet kengät... Gmailin avulla konfiguroidut kylpyhuonepeilit auttavat sinua suunnittelemaan päiväsi nopeasti. Luot suunnitelman helposti hampaiden pesun, meikkaamisen tai hiusten kuivaamisen aikana. Et hukkaa sekuntiakaan!

Päivän aikataulu
Lifestyle
 

LED-Peilit Smart

Stars
Colors +16
Katso tarjous
Gmail

Tarkista sähköpostisi, kun peset hampaitasi

Aamut voivat olla stressaavia, varsinkin jos upean viikonlopun jälkeen ilmestyy näkymä täynnä olevasta sähköpostistasi. Silloin avuksi tulee kuitenkin valaistuksella varustettu kylpyhuonepeili. Yhdellä napsautuksella tarkistat sähköpostisi, valmistaudut työhön ja määrität etukäteen prioriteettiluettelon kyseiselle päivälle. Tärkeää on, että teet sen aamutoimien, esim. hampaiden pesun, aikana!

LogoAccu

Valmistaudu tämän päivän säähän kuumassa kylvyssä

Voit asentaa kylpyhuonepeileihimme AccuWeather-sovelluksen, joka näyttää ajankohtaisen sääennusteen. Se on paras tietolähde, jota 1,5 miljardia ihmistä käyttää päivittäin. Jos olet juuri tarkistanut, ettei päivä ole suotuisa pitkille kävelyille... rentoudu kuumassa kylvyssä suosikkisarjafilmisi parissa. Lämmin vesi, pehmeä LED-valaistus ja laadukas sarjafilmi takaavat onnistuneen päivän!

Voit asentaa kylpyhuonepeileihimme AccuWeather-sovelluksen, joka näyttää ajankohtaisen sääennusteen. Se on paras tietolähde, jota 1,5 miljardia ihmistä käyttää päivittäin. Jos olet juuri tarkistanut, ettei päivä ole suotuisa pitkille kävelyille... rentoudu kuumassa kylvyssä suosikkisarjafilmisi parissa. Lämmin vesi, pehmeä LED-valaistus ja laadukas sarjafilmi takaavat onnistuneen päivän! Voit asentaa kylpyhuonepeileihimme AccuWeather-sovelluksen, joka näyttää ajankohtaisen sääennusteen. Se on paras tietolähde, jota 1,5 miljardia ihmistä käyttää päivittäin. Jos olet juuri tarkistanut, ettei päivä ole suotuisa pitkille kävelyille... rentoudu kuumassa kylvyssä suosikkisarjafilmisi parissa. Lämmin vesi, pehmeä LED-valaistus ja laadukas sarjafilmi takaavat onnistuneen päivän!
 

LED-Peilit Smart

LED-Peilit Smart
Colors +16
Katso tarjous
LED-Peilit Smart LED-Peilit Smart
 

LED-Peilit Smart

LED-Peilit Smart
Colors +16
Katso tarjous

Turvakamerajärjestelmä

Kamera lastenhuoneessa

Varmista lastesi turvallisuus Arlo-kameroilla. Ne mahdollistavat yhteyden muodostamisen mistä päin maailmaa tahansa Wi-Fi:n tai 4G SIM-kortin ansiosta. Se on moderni, käytännöllinen ratkaisu, joka ei pistä silmään. Sen ansiosta tarjoat lapsellesi 24/7 suojan, vaikka olisit eri huoneessa. Nauti rentoutumisesta päästämättä pienokaista silmistäsi!

Turvallisuus talossasi

Läheisten turvallisuus on prioriteetti. Pidä silmällä kuka nyt soittaa ovikelloa tai mitä pihallasi tapahtuu. Sen ansiosta mikään ei jää sinulta huomaamatta! Nuku hyvin ja pysy ajan tasolla!

Turvallisuus talossasi
Turvallisuus talossasi
Turvallisuus talossasi
Lastenhuone

Interaktiivinen peili edistää maailmaan tutustumista ja tekee hyvien tapojen oppimisesta hauskempaa! Tuo Smart-älypeili lapsesi elämään ja anna hänen kehittää luovuuttaan!

Lastenhuone
 

LED-Peilit Smart

LED-Peilit Smart
LED-Peilit Smart +16
Katso tarjous

Loppu vastahakoiselle
hampaiden harjaamiselle

On tottumuksia, joiden oppiminen kestää kauan. Tutkimusten tarvitaan jopa 66 päivää tottua tietyn toiminnon tekemiseen. Tästä syystä esimerkiksi hampaidenpesu tulisi kokea positiivisesti! Interaktiivinen sovellus pesupalkkiojärjestelmällä on ratkaisu, jonka ansiosta nuorimmat ovat ihastuneita taustavalaistuun Smart-älypeiliin.

On tottumuksia, joiden oppiminen kestää kauan. Tutkimusten tarvitaan jopa 66 päivää tottua tietyn toiminnon tekemiseen. Tästä syystä esimerkiksi hampaidenpesu tulisi kokea positiivisesti! Interaktiivinen sovellus pesupalkkiojärjestelmällä on ratkaisu, jonka ansiosta nuorimmat ovat ihastuneita taustavalaistuun Smart-älypeiliin.
 

LED-PeilitSmart

LED-Peilit Smart
Colors +16
Katso tarjous

Sadut Disney+:sta
ja koko kirjasto pelejä
Play-kaupasta

Mitä jos… kosmetiikkapeili lapsen kirjoituspöydällä olisi interaktiivinen? Opiskelun aikana on loistava tilaisuus tarkistaa tiedot, ja sen jälkeen - mahdollisuus katsoa sarjafilmin uusi jakso laajassa Disney+ kirjastossa tai pelata suosikkipeliä Play-kaupassa! LED-peili on vaihtoehto monille kalliille laitteille, kuten puhelimille, jotka voivat nopeasti kadota tai vaurioitua.

Urheilu

Pidä huolta terveydestäsi
LED-peilillä

Huolehdi terveydestäsi ja säännöllisestä fyysisestä aktiivisuudestasi parhaiden harjoittelusovellusten avulla! Tallenna harjoittelun tyyppi, kesto ja sen yksityiskohtainen kuvaus. Pysy ajan tasalla edistymisestäsi, analysoi se ja anna taustavalaistun peilin auttaa sinua oikean asennon tarkistamisessa. Tämän lähestymistavan ansiosta huomaat nopeasti kovan työn vaikutukset!

Sport
Sport
 

LED-Peilit Smart

stars
colors +16
Katso tarjous
adidas

Voimaharjoittelu olohuoneessasi

Voimaharjoittelu vaatii paljon vaivannäköä. Kaiuttimilla varustettu Smart-älypeili auttaa sinua kestämään raskaan vaivannäön ja kestämään harjoituksen loppuun asti, mutta myös varmistamaan, oletko omaksunut oikean asenteen. Oikea fyysinen harjoittelu on tae tuloksista. Ei ole ihme, että peili seinällä, josta pääsee sovellukseen, on todellinen HITTI sekä amatöörien että asiantuntijoiden keskuudessa!

Ota haaste vastaan
Pyykkilautavatsa 6 viikossa Älyvaaka kylpyhuoneessasi
Voimaharjoittelu olohuoneessasi

Älyvaa'an avulla

Älyvaa'an avulla voit seurata edistymistäsi kehopainon lisäksi myös lihasmassan, rasvakudoksen määrän, elimistön vesimäärän ja BMI-luvun suhteen. Saa pääsy sovellukseen, tallenna tiedot, seuraa edistymistä ja luo kaavioita. Harjoittele ja laihduta tehokkaasti Smart-kylpyhuonepeilin avulla!

Voimaharjoittelu olohuoneessasi

Laske kalorit MyfitnessPal-sovelluksella

Ateriasuunnittelija, neuvonantaja ja ruokapäiväkirja ovat kaikki yhdessä. Miten se on mahdollista? MyFitnessPal-sovelluksen ansiosta, johon sinulla on helppo ja nopea pääsy! Liity miljoonan tyytyväisen käyttäjän joukkoon ja harjoittele tehokkaasti sovelluksen kanssa!

Voimaharjoittelu olohuoneessasi
 

LED-Peilit Smart

stars
colors +16
Katso tarjous
LED-Peilit Smart
 

LED-Peilit Smart

stars
colors +16
Katso tarjous

Tarkkaile tekniikkaa
joogan aikana

Moderni elämänrytmi, pitkät työtunnit tietokoneen ääressä ja uuvuttava fyysinen työ lisäävät rentouttavan joogan suosiota. Se on täydellinen tapa lievittää väsynyttä selkärankaa. Huolehdi oikeasta asennosta jo tänään. Miten? Seinäpeilin avulla voit tarkkailla ja parantaa tekemiäsi liikkeitä!

 

 

Meikkaus

Pidä huolta terveydestäsi LED-peilin avulla

Meikkausinspiraatiosta ei ole pulaa. Pinterest ja Youtube ovat nyt jatkuva annos uutta meikkaustietoa sinulle. Smart-tekniikan ansiosta laajennat näköalojasi ja kokeilet uusia ratkaisuja. Älä unohda, että meikkipeili ja LED-valaistus eivät vääristä todellisuutta asianmukaisesti mukautetun valon värin ansiosta!

Meikkaus
Meikkaus

Katso inspiraatiota ja kokeile sitä heti itsellesi!

Meikkaus on taidetta, joka vaatii paljon kärsivällisyyttä ja sitoutumista. Smart-peilien ansiosta teet tästä prosessista paljon helpomman! Valmistele suosikkikosmetiikkasi ja aloita ammattilaisen tallentama opetusohjelma. Seuraa jatkuvasti meikkausammattilaisen liikkeitä ja sovella niitä itseesi! Hyvälaatuinen kuva ja katselumahdollisuus meikkaamisen aikana varmistavat, että vaikutukset ovat ihastuttavia!

LED-Peilit Smart

Tee arjestasi helpompaa! Smart-älypeilit ovat loistavia ratkaisuja, jotka toimivat erinomaisesti ei vain kylpyhuoneessa, vaan myös peilipöydässä tai pukuhuoneessa. Eteisen peili on myös loistava vaihtoehto. Meikkipeilit ihastuttavat sinua valmistuslaadulla, energiaa säästävällä LED-valaistuksella ja pääsyllä suosituimpiin ja tarpeellisimpiin sovelluksiin sekä myös iCloudin ja Applen palvelusetillä!

LED-Peilit Smart
colors +16
Katso tarjous
LED-Peilit Smart

Kampaamo

Smart-älypeilit pääsyllä kampaamosovelluksiin

Kampaamon asiakkaat odottavat tänään huippulaadun palvelua, nopeaa palveluaikaa ja nykyaikaisuutta. Näytä heille, että pystyt vastaamaan kaikkiin heidän tarpeisiinsa! Ryhdy inspiroijaksi ja suunnittele moderni versio kampaamostasi jo tänään. Valitse Smart LED-älypeilit ja aloita harjoittaa liiketoimintaa, joka on edellä kilpailijoita!

Kampaamo
Kampaamo
 

LED-Peilit Smart

Kampaamo
Kampaamo +16
Katso tarjous
Kampaamo

Inspiraatiota kampauksiin asiakkaille
aina käsillä

Asiakas ei tiedä minkä kampauksen valita? Kampaamon peiliä voidaan käyttää myös tiedon lähteenä. Napsauta hakuwidgetiä ja valitkaa yhdessä uusi kampaus tai väri. Moderni lähestymistapa palveluun on tyytyväisyyden tae!

Tee vierailusta miellyttävämpi asiakkaille
heidän suosikkimusiikillaan tai sarjafilmillä

Tapahtuu, että asiakkaat eivät ole halukkaita keskusteluun tai käynti kestää pitkään. Kannattaa tulla vastaan heidän tarpeisiinsa. Artformin ansiosta voit käyttää kauneushoitolan tai kampaamon peiliä katsoaksesi elokuvia Youtubesta tai kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi Spotifysta. Asiakkaat eivät varmasti unohda sellaista vierailua! Uudenaikaisuus tarkoittaa enemmän mukavuutta sinulle ja salonkisi vieraille. Valitse Smart-älypeilit jo tänään!

 

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää