Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit

30
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Peilit Roikkuva ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖

Näytetyt 30 alkaen 30 tuotteiden

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit - eleganssia ja toimivuutta

Kylpyhuone on yksi asunnon tärkeimmistä paikoista rentoutumiseen ja lepoon. Artforma-myymälästä saatavat pyöreät LED-kylpyhuonepeilit mahdollistavat ainutlaatuisen järjestelyn kotikylpyhuoneeseesi. Nämä ovat ainutlaatuisia kylpyhuoneen pyöreitä peilejä, joissa on valaistuspaneeli ja modernit ratkaisut, jotka tekevät kylpyhuoneestasi kiiltävän ja toimivamman. Pyöreät kylpyhuonepeilit ovat yhdistelmä mukavuutta ja eleganssia, joka saa sinut tuntemaan olosi kylpyhuoneessa kuin ammattikylpylässä.

Epäilemätön etu, joka erottaa pyöreistä valaistuista kylpyhuonepeileistä, on kyky sovittaa ne melkein mihin tahansa sisustukseen. Kylpyhuonepeilit - pyöreät, kaiken kokoiset, minimalistiset tai lisäkoristeella toimivat erityisen hyvin suuressa ja tilavassa kylpyhuoneessa. Ne ovat myös hyvä valinta pieniin huoneisiin, koska ne suurentavat niitä optisesti ja auttavat korjaamaan mittasuhteita.

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit – itsenäinen sisustus

Pyöreä valaistu kylpyhuonepeili on ainutlaatuinen aksentti huoneessa, jonka avulla voit suunnitella mukavan kylpyhuoneen kaikille perheenjäsenille. Hyvin valotettu peili toimii itsenäisenä koriste-elementtinä suurella seinällä kukkatelineen tai yksinkertaisen kosmetiikkahyllyn rinnalla. Pyöreät peilit kylpyhuoneeseen ovat paras valinta kylpyhuoneeseen, jossa on epäsymmetriset seinät, ullakolla tai kaltevakattoisessa huoneessa.

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit antavat sinun tasapainottaa hienovaraisesti kapean ja pitkän kylpyhuoneen mittasuhteet. Valaistut pyöreät kylpyhuoneen peilit näyttävät upeilta harmaalla tai mustalla seinällä, teollisuustyylisessä kylpyhuoneessa tai valoisassa kodin kylpylässä. Suuret pyöreät LED-kylpyhuonepeilit täyttävät pesualtaan yläpuolella olevan tilan ja tekevät jokapäiväisestä hygieniasta ja kosmeettisesta toiminnasta entistä nautinnollisempaa. LED-valaistuspaneeli voi olla lisävalonlähde tai hienovarainen koriste iltakylvyn aikana.

Kylpyhuonepeilit - pyöreät koristeet hyvin järjestetyssä sisustuksessa

Pyöreät kylpyhuonepeilit ovat universaali elementti jokaiseen kylpyhuonekalusteeseen. Pyöreän muotonsa ansiosta LED-valaistu peili näyttää vaikuttavalta yhdessä vapaasti seisovan pesualtaan tai pitkänomaisen kaapin kanssa, jossa on pesuallas. Pyöreän valaistun kylpyhuoneen peilin voi yhdistää suuren, soikean varjostimen ripustetun valaisimen, jolloin kylpyhuoneesi näyttää entistä suuremmalta.

LED-taustavalolla varustetun pyöreän peilin avulla voit säästää tilaa pienessä huoneessa ja luopua perinteisestä valaistuksesta. LED-paneelin avulla voit tehdä meikin tehokkaasti ja korostaa tarkasti perheesi kasvot peilistä. Samalla Artforman nykyaikaisten LED-peilien avulla voit säätää valaistuksen voimakkuutta hyvinvointisi tai vuorokaudenajan mukaan, jotta kylpyhuoneesta tulee todellinen lepopaikka. LED-taustavalolla varustetun pyöreän peilin valitseminen takaa, että kylpyhuoneessa vietetty aika kuluu aina miellyttävässä ilmapiirissä.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää