Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Kylpyhuone

99
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - SlimLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - WoodenFrame ✖
Kokoelma - Lucas ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 45 alkaen 99 tuotteiden

Kylpyhuoneen peilit. Anna kylpyhuoneellesi ainutlaatuinen ilme

Oletko suunnittelemassa uutta kylpyhuonettasi asuntoosi? Etsitkö houkuttelevia seinäkoristeita, mukaan lukien peilejä, joista tulee ainutlaatuisen muotoisia koristeita? Valitse yksi malleistamme. Tarjouksessamme olevat kylpyhuonepeilit antavat positiivisen visuaalisen vaikutelman, eivätkä ne liity perinteisiin peileihin. Jos pidät alkuperäisistä malleista ja elektronisista ratkaisuista, valitset varmasti jotain itsellesi. Muista, että kylpyhuoneen LED-peiliä ei tarvitse käyttää vain katseluun, se on myös seinän koriste-elementti.

LED-peilit kylpyhuoneeseen

Kaikissa LED-peileissä on erityinen valaistus, jota on saatavana eri muodoissa. Sinä päätät, miltä vaikutus näyttää. Erityisesti suunnitellut valot, joiden avulla voit suorittaa tarkkoja tehtäviä, kuten parranajon, meikkaamisen tai hampaiden harjauksen. Tätä tarkoitusta varten peileissä käytetään LED-valoa, joka tuottaa oikean määrän valoa ilman häikäisyä. Koristeellisella LED-valaistuksella voit luoda mielenkiintoisia valotehosteita, jotka puolestaan vaikuttavat kylpyhuoneen tunnelmaan.

Kylpyhuonepeilit – niiden muodolla on väliä

Valittaessa kylpyhuoneen peili, mieti, kuinka paljon tilaa sille voi varata seinällä. Tämä on erittäin tärkeää, koska seinän mittojen tunteminen mahdollistaa peilin säätämisen tarkemmin. Tai ehkä valitset epäsäännöllisen muotoisen peilin? Valikoimamme sisältää peilejä ovaalin ja kulman muotoisina. Soikeat tai pyöristetyt kylpyhuonepeilit ovat tulleet suosituiksi. Pyöristetty muoto tuo huoneeseen herkkyyttä ja harmoniaa, ja sen lempeät linjat antavat sille ainutlaatuisen luonteen ja tyylin.

Kylpyhuonepeilin koko – miten sovittaa se?

Mittojen peilien tulee olla verrattavissa pesualtaan tai pesuallaskaapin mittoihin. Tämä luo harmonisen ilmeen. Peilin korkeus tulee säätää kylpyhuoneen käyttäjien pituuden mukaan. Siksi se tulee sijoittaa sellaiselle korkeudelle, että voit käyttää sitä mukavasti. Jos kylpyhuoneessa on paljon tilaa, voit valita suuremman peilin, joka lisää tilaa ja visuaalisesti laajentaa huonetta. Pienissä kylpyhuoneissa on puolestaan parempi valita pienempi peili, jotta se ei peitä sisätilaa. Jos haluat peilistä koristeellisemman, voit valita epäsäännöllisen muodon tai kehyksen, joka tuo huoneeseen luonnetta. Voit myös valita koko setin kerralla – kylpyhuoneen peilikaapin ja peilin tulee sopia keskenään.

Räätälöidyt kylpyhuonepeilit

Tarjouksemme sisältää monen kokoisia LED-peilejä, joiden avulla voit löytää huoneeseesi täydellisesti sopivan tuotteen. LED-peilejä on saatavana esimerkiksi 70 × 50, 80 × 60, 100 × 60, 120 × 60, 120 × 80, 140 × 60, 140 × 80 ja jopa 200 × 100 kokoisina. esteettisten näkökohtien kannalta mittatilaustyönä valmistettu kylpyhuonepeili on myös käytännöllinen. Oikein valitut tuotteen mitat auttavat visuaalisesti laajentamaan kylpyhuonetta, mikä lisää tilan ja valon vaikutelmaa. Tämän ansiosta mittatilaustyönä valmistettu peili voi olla hyvä ratkaisu pienempiin kylpyhuoneisiin.

AmbientLine Collection

Kylpyhuonepeili AmbientLine-kokoelmasta on täydellinen yhdistelmä modernia tyyliä ja eleganssia. Valitse kylpyhuoneeseesi sopiva LED-peilin muoto. Valitse tuotevaihtoehto sisäänrakennetulla LED-valaistuksella, joka sopii täydellisesti erikokoisiin kylpyhuoneisiin. Pinnasta tuleva hienovarainen ja hajavalo luo ainutlaatuisen valoefektin. Tämän ansiosta kylpyhuone saa ainutlaatuisen tunnelman. Valaistu LED-peili lisää ainutlaatuista tunnelmaa ja luo tunnelman, josta olet unelmoinut.

PremiumLine Collection

LED-peilit kylpyhuone PremiumLine-sarjasta tarjoaa rajattomat mahdollisuudet sisustaa kylpyhuone modernisti. Valikoimastamme löytyy jopa 19 erilaista kehystettyä peilikoristetta, jotka voidaan yhdistää kylpyhuonekalusteisiin. Premium-sarja on suunniteltu erityisesti siten, että valo on suunnattu tarkasti peilin edessä seisovaan. Asiakkaat voivat valita useista koristeista, mukaan lukien kupari, musta, valkoinen, kulta ja hopea.

Sisustuskokoelma

Tiedämme, kuinka tärkeää on seuraa seuraavia sisustustrendejä, minkä vuoksi loimme Decor-malliston, joka tarjoaa kylpyhuonepeilejä koristeellisella kehyksellä. Määrityspaneelissamme voit valita paletin ja nähdä, miltä ne näyttävät kaikessa loistossaan. Tämän ansiosta sinulla on mahdollisuus nähdä, miltä lopullinen vaikutus näyttää. Valitsemalla koristeviilun, et saa vain ainutlaatuista muotoilua, vaan myös lisäät peilin kestävyyttä vaurioita ja kosteutta vastaan. Se on erittäin käytännöllinen ratkaisu!

SlimLine Collection

Arvostatko innovatiivisia ratkaisuja sisustussuunnittelun aikana? Jos on, niin hienoa, sillä tarjouksemme sisältää täysin uudet kylpyhuonepeilit SlimLine-kokoelmasta. Peilikoristeille on ominaista lisäsuojus. Se on innovatiivinen vaihtoehto peileille, koska sen avulla voit piilottaa kaikki lisäelementit tyylikkään kannen taakse. Lisäksi tälle kannelle on ominaista korkealaatuinen työstö ja kosteudenkestävyys.

Puurunkokokoelma

Arvostamme ergonomisia vaihtoehtoja tarvikkeiden säilytykseen. Wooden Frame -kokoelman kylpyhuonepeilit täyttävät tämän tehtävän täydellisesti, koska niissä on runko, jossa on sisäänrakennettu hylly kosmetiikkaa varten. Tämän ratkaisun ansiosta voit tallentaa siihen tarvitsemasi kylpyhuonetarvikkeet. Valitse yksi malli 15 erilaisesta sisustusväristä ja sovita peili kehyksellä muihin kylpyhuoneesi huonekaluihin. Saat ylellisen kylpyhuoneen vaikutelman ainutlaatuisilla lisävarusteilla.

Lucas Collection

Haluatko tulla hulluksi kylpyhuoneesi järjestelyyn? Lucas-kokoelma on sinua varten! Sen tuotteissa on peili ja lisähyllyt. Tämä on todella käytännöllinen ratkaisu, varsinkin kun haluat maksimoida tilankäytön. Tämän ansiosta pääset helposti käsiksi tärkeimpiin tarvikkeisiin, joita voit säilyttää peilin rungon alaosassa. Tarjoamme kolme eri värivaihtoehtoa peilipinnasta. Tarkista, mikä sopii parhaiten projektiisi.

Kylpyhuonepeilit – usein kysyttyjä kysymyksiä

Millainen peili valita kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuonepeili tulee räätälöidä kaikkien kotitalouden jäsenten tarpeisiin. Tämän esineen toiminnallisuus on korkea käyttömukavuus ja työn estetiikka, mikä lisää huoneen arvoa. Useimmiten kylpyhuoneen peili täyttää tilan peilipöydän tai pesualtaan yläpuolella. Voit sijoittaa ne koko seinälle, mikä suurentaa visuaalisesti pientä kylpyhuonetta. Jos olet järjestämässä pientä tilaa tai epätavallisen muotoista huonetta, hyvä ratkaisu on pienempi LED-valaistu peili, jota on täydennetty lisätoiminnoilla, kuten radiolla tai Bluetooth-kaiuttimella.

Kuinka valaista kylpyhuoneen peili?

Jotta kylpyhuonepeili täyttää tehtävänsä, se tarvitsee laadukasta valaistusta. Vaihtoehto klassisille kattovalaisimille tai seinävalaisimille on LED-kylpyhuonepeili, jonka peilipintaan on rakennettu erityinen valaistuspaneeli. Löydät valaisinelementin koko peilin reunalta tai osasta sitä. Tämän ansiosta voit säätää valon voimakkuutta ja sen järjestystä kylpyhuoneessa omien mieltymystesi mukaan.

Mille korkeudelle kannattaa ripustaa peili kylpyhuoneessa?

Voit ripustaa kylpyhuoneen peilin silmien tasolle, muutaman senttimetrin pesualtaan yläpuolelle. Sen pitäisi heijastaa tarkasti kasvojasi ja suurta osaa vartalostasi. Jos sinulla on pieni huone, koko seinässä oleva peili lisää syvyyttä ja käytät optimaalisesti huoneen jokaista senttimetriä. Peili kapealla seinällä auttaa tasoittamaan kylpyhuoneesi mittasuhteet ja luomaan kolmiulotteisen vaikutelman.

Millainen peili pienelle kylpyhuoneeseen?

Päivittäisen wc:n aikana kylpyhuonepeili helpottaa rutiinitoimintojen suorittamista, kuten huolellista meikkaamista. Täydellinen kylpyhuonepeili pieneen kylpyhuoneeseen on sellainen, jossa yhdistyvät klassisen peilin ominaisuudet ja monitoimilaite, joka auttaa rentoutumaan. LED-peili sisäänrakennetulla valaistuksella säästää tilaa merkittävästi. Kun valitset Artforman peilin, voit käyttää sisäänrakennettua Bluetooth-kaiutinta tai sääasemaa ja SmartPanelia, joiden avulla voit suunnitella unelmiesi kylpyhuoneen sen koosta riippumatta.

Jak asentaa kylpyhuonepeilin?

Voit asentaa peilin kylpyhuoneeseen kahdella tavalla. Ensinnäkin ripustat sen kahvoihin ja toiseksi kiinnität sen valittuun pintaan. Voit kiinnittää kylpyhuoneen peilin erityisellä liimalla, jonka avulla voit kiinnittää peilin laattoihin, betoniin ja huonekalujen etuosaan. Kun pinta on puhdistettu ja kuivattu perusteellisesti, levitä liimaa koko takapinnalle ja kiinnitä kylpyhuonepeili valittuun paikkaan.

Mistä ostaa. kylpyhuoneen peili?

Artforman moderni kylpyhuonepeili on saatavana useissa viimeistelyversioissa. Toimivat kalusteet, kaapit ja kylpyhuonepeili luovat yhtenäisen kokonaisuuden, jotka löydät myymälän tarjonnasta. Klassisen LED-peilin lisäksi voit valita mallin, joka on rikastettu uusimmilla tekniikoilla. Voit valita peileistä, joissa on anturi tai kosketuskytkin, joita ohjataan kaukosäätimellä tai Wi-Fi-yhteydellä. Voit täydentää jokaista mallia kosmeettisella peilillä, lämmitysmatolla tai siistillä kosmetiikkahyllyllä, joka auttaa järjestämään tilaa.

Paljonko maksaa. kylpyhuonepeilin hinta?

Kylpyhuonepeilin hinta riippuu sen koosta, muodosta ja lisätoiminnoista, kuten sääasemasta tai sääasemasta. LED-kylpyhuonepeili, jossa on sisäänrakennettu radio tai kello, rajoittaa esineiden määrää pienessä huoneessa ja pidät kylpyhuoneesi siistinä. Jos valitset kylpyhuonepeilin SmartPanelilla, voit käyttää suosikkitoimintojasi kotonasi yhdellä laitteella ja pitkän työpäivän jälkeen voit rentoutua hyvin suunnitellussa kylpyhuoneessa.

Mikä kylpyhuoneen peilin muoto kannattaa valita?

Peilin muodon valinta riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä ja kylpyhuoneen tyylistä. Voit valita pyöreät kylpyhuoneen peilit, jotka ovat herkkiä ja tyylikkäitä, suorakaiteen muotoisia kylpyhuonepeilejä, joilla on klassinen ilme, soikeat peilit hienovaraiseen vaikutelmaan tai pyöristetyt kylpyhuonepeilit, jotka lisäävät kylpyhuoneeseesi modernia ilmettä.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää