Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Vaakasuora

81
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖

  • 1
Näytetyt 45 alkaen 81 tuotteiden

Suunnittele peili sisustukseen

Oletko kotisi remontissa ja etsit laadukkaita koristepeilejä? Et olisi voinut tehdä parempaa valintaa. Mallistomme sisältää jopa 120 peilimallia. Tarjoamme erilaisia peilimuotoja soikeista ja suorakaiteen muotoisista aina pysty- ja vaakasuuntaisiin muotoihin. Olemme johtava mittatilaustyönä valmistettujen LED-valaistujen peilien valmistaja. Tutustu tarjontaamme ja suunnittele peili, josta olet unelmoinut. Paneelissamme voit vapaasti määrittää tarvitsemasi peilin.

LED-valaistus peiliin

Jotta peili täyttää kaikki tehtävänsä , on parasta, jos se on myös taustavalaistu. LED-valaistu peili täyttää paitsi koristeelliset myös käytännön vaatimukset. Lisävalon ansiosta meikki on paljon nopeampi levittää. Vaakasuuntaiset peilit ovat erittäin suosittuja hyödyllisyytensä vuoksi. Voit ripustaa ne onnistuneesti kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen lipaston yläpuolelle. Muista kuitenkin säästää tilaa seinällä, sillä tällainen peili näyttää parhaalta paljastettuna.

Vaakasuuntainen peilivalojärjestelmä

Kun valitset vaakasuora seinäpeili, voit säätää valokuvion mieltymystesi mukaan. On mahdollisuus valita vain valitun osan peilistä valaiseminen, jolloin voit saavuttaa mielenkiintoisen valaistusvaikutuksen. Peilin ympärillä oleva valaistus antaa tasaisen valonsäteen molemmille puolille, mikä on asiakkaidemme useimmin valitsema vaihtoehto. Toinen vaihtoehto on valaistus sivuilla tai valituilla reunoilla, kuten yläosassa ja sivuilla. Monien vaihtoehtojen ansiosta voit muokata peilin sisustukseesi sopivaksi.

Vaalea väri – kumman valitset?

peilin kokoonpanopaneelista voit valita valon värin yksilöllisen maun mukaan. Useimmiten suositellaan neutraalia sävyä, joka toimii hyvin lähes jokaisessa asunnossa huonekalujen väristä ja seinien väristä riippumatta. Jos pidät lämpimämmistä sävyistä, löydät myös jotain itsellesi. Lämmin valkoinen LED-valaistus teholla 3000K on varmasti hellävaraisempi lasten silmille. Kylmien värien tapauksessa suosittelemme valitsemaan kylmän valkoisen LED-valaistuksen teholla 7000K tai kylmän valkoisen LED-valaistuksen tunnetulta valmistajalta Philipsiltä suuremmalla valoteholla ja diodin kestoiällä.

Mittatilaustyönä tehdyt koristepeilit

Mikään ei miellytä asiakkaita enemmän kuin kyky säätää peilin mittoja. Tiedämme, kuinka erilainen huoneratkaisu voi olla omaperusteisissa asuntoinvestoinneissa. Siksi vastaamme asiakkaidemme odotuksiin. Voit säätää mittatilaustyönä valmistetun koristepeilin leveyttä ja korkeutta. Erikokoisten ja erityyppisten peilien saatavuus mahdollistaa täydellisen istuvuuden yksilöllisiin tarpeisiin ja asunnon tyyliin. Tarkista, mitkä mitat sopivat parhaiten sisustukseesi.

Vaakasuuntainen peili seinällä – mihin huoneeseen?

Vaakasuuntaiset peilit vaativat enemmän tilaa ripustaakseen. Ne toimivat parhaiten suuremmissa kylpyhuoneissa. Mielenkiintoinen ratkaisu on ripustaa peili koko seinän leveydelle. Älä anna periksi unelmistasi upeasta peilistä, jossa on hyvä valaistus. Jos haluat sijoittaa vaakasuuntaisen peilin makuuhuoneeseen, on parasta sijoittaa se lipaston tai työpöydän yläpuolelle. Naisellinen peilipöytä, jossa on tyylikäs peili, koristaa sisustusta ja tekee vaikutuksen vieraasi.

Vaakasuuntainen peili Ambient Line -mallistosta

Valikoimissamme on mm. vaakasuuntaiset peilit, jotka on määritetty kokoelmaan. AmbientLine-sarjalle on ominaista se, että valonsäteet putoavat suoraan seinälle eivätkä valaise käyttäjän kasvoja. Tämä on varmasti hieman herkempi ja hienovaraisempi ratkaisu. Jos et pidä kirkkaasta valosta, vaakasuora peili LED AmbientLine on täydellinen sinulle. Tämän taustavalon etuna on todella tunnelmallisen tunnelman luominen.

Vaakasuuntainen peili PremiumLine-kokoelmasta

Toisessa peilikokoelmassa on malleja, joiden valaistus on keskittynyt peilin edessä seisovaan henkilöön. Peilikoristeet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan ihanteelliset olosuhteet jokapäiväiseen hoitoon, kuten meikkaamiseen tai parranajoon. Tämän malliston vaakasuuntaiset peilit takaavat maksimaalisen mukavuuden käytön aikana. Voit valita kupari-, musta-, valkoinen-, kulta- ja hopeakoristeista.

Vaakasuuntainen peili Colorful-kokoelmasta

Vaakasuuntaiset peilit > lasin lisävärivaihtoehdolla se on tyylikäs ja toimiva lisä, joka sopii kaikenlaiseen sisustukseen. Mahdollisuus valita suosikkivärisi antaa sinun sovittaa peilin yksilöllisiin tarpeisiisi ja huoneen tyyliin. Tarjoukseen kuuluu erivärisiä laseja, mukaan lukien kulta ja grafiitti. Peiliä voidaan käyttää menestyksekkäästi eri huoneissa, kuten kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa, eteisessä tai olohuoneessa. Se on helppo asentaa ja huoltaa päivittäin.

SMART-toiminnot

Tutustu vaakasuuntaisten peilienSMART-mahdollisuuksiin. . Tämä on täysin moderni peilikoristelumuoto, jossa voit valita IOS-järjestelmän. Käytä laitettasi LED-peilissä aivan kuten käyttäisit iPhoneasi! Ohjaus suoritetaan tunnetun Logitech-yhtiön integroidulla langattomalla hiirellä. Valitsetko mieluummin Samsungin SmartPanelin? Hallinnoi kaikkia Play Kaupasta saatavilla olevia sovelluksia. SmartScreen Google on kolmas vaihtoehto, joka tukee Chromecast 4 -sovelluksia.

Vaakasuuntaiset peilit – lisälaitteet

Paremman mukavuuden varmistamiseksi jokapäiväisessä hoitotoiminnassa olemme kehittäneet myös kosmeettinen peili ja kaiutin sarjaan. Takaamme korkean äänenlaadun ja unohtumattoman esteettisen kokemuksen. Valikoimamme sisältää myös lasihyllyt kromikahvoilla, jotka täydentävät täydellisesti vaakasuuntaista peiliäsi ja tarjoavat sinulle kätevän kosmetiikan säilytyksen. Hyllyjä on saatavana eri kokoisina, mukautettuina peilin kokoon ja muihin lasin pintaa rajoittaviin elementteihin. Valitse erityinen lämmitysmatto, jonka ansiosta höyry katoaa nopeasti ja kuva peilistä pysyy selkeänä.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää