Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla

Peilit Decor

158
Decor-sarjalle on ominaista peilin reunan ympärille sijoitettu koristeellinen kuvio ja taustavalaistus, joka ulottuu tuotteen takana olevalle seinälle.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Huonetyyppi - Ruokailuhuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 45 alkaen 158 tuotteiden

Koristeelliset peilit

Koristeelliset peilit ovat täydellinen lisä mihin tahansa sisustukseen, olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai kylpyhuone. Eksklusiivinen peili lisää hienovaraista eleganssia kotiisi ja suurentaa sitä optisesti.

 

LED-valaistut peilit ovat paras mahdollinen valinta!

Tarjoamme peilejä, joissa on eri kuvioilla varustetut kehykset. Geometrinen kuvio sopii minimalistiseen sisustukseen, kun taas viidakkokuvio tuo ainutlaatuisen luonteen jokaiseen kylpyhuoneeseen. Peilin kehyksessä olevat koristeelliset kukat puolestaan lämmittävät huonetta ja tekevät siitä värikkäämmän.

 

Lisävarusteet - Nykyaikaista LED-peiliä voidaan täydentää erilaisilla lisävarusteilla, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa ja miellyttävämpää.

Kylpyhuoneen peili, joka ei huurru? Kyllä, tämä on vihdoin mahdollista! Suunnittelimme LED-peilit niille, jotka ovat kyllästyneet huonoon näkyvyyteen peilissä ja huurtuneeseen pintaan.
Kellonajan ja sään tarkistaminen helpottaa päivittäisiä retkiä.
Kellopeili tekee pukeutumisesta haluamaasi aikaan helpompaa kuin koskaan ennen.
Kosmetiikkapeili peilin lisävarusteena, Bluetooth ja paristokäyttöinen.
Nauti älykkäästä LED-peilistäsi keskeytyksettä!

 

Jokaiselle koolle ja muodolle!

Etsitkö täydellistä peiliä kotiisi? Täydellistä, löysit ne juuri! Miten meillä on tämä varmuus? Peilimme ovat minkä kokoisia ja muotoisia tahansa.
LED-valaistuksella varustettu peili säästää energiaa ja rahaa, ja se kestää useita vuosia ilman epäonnistumisia. Tyylikkäät, modernit peilit tuovat sisustukseesi luonnetta, kannattaa ehdottomasti panostaa!
Peilien kokovalikoima takaa, että löydät tarpeisiisi sopivan peilin! Tarjolla on klassisia kokoja, jotka sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen, sekä pidennettyjä peilejä eteiseen tai minne tahansa, josta haluat katsoa läpi. Valitse seuraavista kooista: 80 x 60, 70 x 50, 90 x 60, 100 x 60, 100 x 80.
Peilien muodot voivat olla mitä tahansa haluat! Pyöreitä tai vain kevyesti pyöristettyjä, jotta ne pysyisivät nykyaikaisten trendien mukana ja pehmentäisivät teräviä reunoja. Suorakulmainen tai neliön muotoinen niille, jotka rakastavat klassisuutta ja eleganssia.

 

Peili asennettu ? Lisää kuva hashtagilla #Artforma_com ja ole yksi tuhansista tyytyväisistä asiakkaista!

 

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää