Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Paristokäyttöiset

17
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖

Näytetyt 17 alkaen 17 tuotteiden

Paristokäyttöiset LED-peilit

Peili on yksi kylpyhuoneen sisustuksen olennaisista elementeistä. Itse asiassa on vaikea kuvitella toimivaa kylpyhuonetta ilman sopivaa peiliä, jolla on paitsi käytännöllinen, myös koristeellinen tehtävä. Riputamme ne yleensä pesualtaan päälle, mutta niitä voidaan käyttää myös muualla huoneessa. Vielä äskettäin valittiin peilin ja peilietuisen kaapin välillä, mutta nyt on olemassa kolmas vaihtoehto paristokäyttöisen LED-peilin muodossa. Tämä on erittäin kätevä ratkaisu, joka valaisee huoneen varovasti, josta on tullut suosittu sen käyttöönoton jälkeen. markkinoille on vähitellen saamassa yhä enemmän suosiota. Siksi kannattaa tutustua tuotteeseen, joka onLED-peili, jonka löydät nettisivuiltamme.

Paristokäyttöinen LED-peili - tapa pimeään kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen peili ei ole vain koriste-elementti, vaan myös välttämätön varuste. Sitä käytetään joka aamu ja ilta, kun suoritetaan kaikenlaisia hoitorituaaleja. Tällaisina hetkinä oikea valaistus on ratkaisevan tärkeää hyvän vaikutelman saavuttamiseksi ja vääristymien välttämiseksi, esim. meikkaamisen yhteydessä. Kylpyhuoneen vakiovalaistus ei aina riitä, koska se luo varjoja, jotka vaikeuttavat tiettyjen toimintojen suorittamista tarkasti. Tällaisissa tilanteissa LED-valaistu peili on täydellinen. Se valaisee täydellisesti kasvot ja on erittäin toimiva.

Käytännöllisen toiminnan lisäksi peilillä on myös tärkeä koristeellinen rooli. Visuaalisen tehostensa ansiosta se on poikkeuksellisen viehättävä sisustuselementti, joka herättää huomiota ja lisää eleganssia ja tyyliä huoneeseen. Se toimii hienosti osana modernia sisustusta, vaikka se sopii myös klassiseen sisustukseen.Akkukäyttöiset LED-peilitovat universaaleja. Niitä voidaan käyttää monin tavoin, esim. luomaan koristekoostumuksia erimuotoisilla ja -kokoisilla peileillä tai käyttämällä puolipyöreää peiliä pienissä tiloissa. Lisävalonlähde luo vaikutelman suuremmasta tilasta ja tekee sisustuksesta viihtyisämmän.

Akkukäyttöiset LED-peilit – mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostoksissa?

Yksi tärkeimmistä näkökohdista mitä tahansa sisustuselementtiä valittaessa on sen laatu. Paristokäyttöisen LED-peilin tulisi siksi olla valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät täydellisesti kylpyhuoneen vaikeita olosuhteita. Tyylikkään ulkonäön lisäksi peilin tulee olla myös käytännöllinen ja täyttää tehtävänsä. Lisäksi kylpyhuoneeseen paristokäyttöistä LED-peiliä ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota useisiin tärkeisiin teknisiin parametreihin. Ensinnäkin sinun on määritettävä, minkä tyyppinen peili sopii sinulle. Seuraavaksi tietyssä mallissa käytetyt LED-tyypit ovat tärkeitä, koska ne vaikuttavat valaistuksen laatuun. Myös virrankulutus on tärkeä parametri, joka kertoo valaistuksen tehontarpeesta watteina.

Virtalähde ja sen kytkentätapa ovat toinen tärkeä parametri, joka vaikuttaa peilin käyttömukavuuteen. . Jos valitset tasavirralla toimivan LED-valaistuksen, muista kiinnittää huomiota käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin, kuten sähkökuutioon ja kytkimellä varustettuihin kaapeleihin. Jos kuitenkin valitset paristokäyttöisenLED-peilin – tarkista, minkä tehoisia paristoja tarvitset, jotta peili toimii oikein. Myös peilin paksuus ja asennuksessa tarvittava etäisyys seinästä kannattaa tarkistaa. Toinen tärkeä parametri on valon väri, joka vaikuttaa hyvinvointiimme ja ympäristön havaintoon. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tärkeänä parametrina on peilin tiiviysluokka, joka kannattaa valita IP44-tasolle, jotta peili on kunnolla suojattu kosteudelta ja höyryltä kylpyhuoneessa.

Milloin peili kannattaa ostaa? LED-akkukäyttöiset?

Akkukäyttöiset LED-peilit, jotka löydät myymälämme tarjouksesta, ovat ihanteellinen ratkaisu lähes jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kannattaa kuitenkin korostaa niitä etuja, joiden vuoksi tällaisen valaistuksen lähde on hyvä ostaa kylpyhuoneeseen.

Ensinnäkin valaistut akkukäyttöiset LED-peilit ovat kätevä ja käytännöllinen ratkaisu, koska ne eivät vaadi lisävalaistusta kylpyhuoneeseen, vaan ne muodostavat sen lähteen. Säästät varmasti itsesi monilta vaikeuksilta, jotka liittyvät kylpyhuoneen lisäseinävalaisimien asentamiseen, mikä ei ole mahdollista kaikissa kylpyhuoneissa. LED-valaistuksella varustettu peili on täydellinen ratkaisu, kun et halua remontoida tietyn huoneen sähköasennusta, vaan päätät tarvitsevasi lisävalonlähteen. . Tämä ratkaisu sopii erinomaisesti myös pieniin kylpyhuoneisiin, koska se säästää tilaa. Lisäksi sisäänrakennetun valonlähteen ansiosta voit valita valaistuksen värin ja voimakkuuden käyttäjän mieltymysten mukaan, mikä tarkoittaa peilin käyttömukavuutta. LisäksiLED-valaistuksella varustettu peili ei ole vain toimiva, vaan myös tyylikäs ja moderni, mikä vaikuttaa koko sisustuksen estetiikkaan. On myös syytä huomata, ettäakkukäyttöiset LED-peilitovat turvallisia ja ekologisia, ja niiden käyttöikä on paljon pidempi kuin perinteisillä valaistuilla peileillä.

Akkukäyttöiset LED-peilit. peilit – Artforma:n parhaat

Verkkokauppamme tarjoaa erilaisia LED-peilejä kylpyhuoneeseen, joille on tunnusomaista eri kokoiset ja toiminnallisuudet, joiden ansiosta voit helposti luoda ainutlaatuisen , tyylikäs ja mukava sisustus. Tarjoamme monenlaisia erikokoisia peilejä, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Voit valitaparistokäyttöiset LED-peilit, joissa on erityyppisiä valonauhoja. Lisäksi jokainen malli on varustettu laadukkaalla keinukytkimellä, jonka avulla voit kytkeä valaistuksen päälle ja pois milloin tahansa. Jokainen malli valmistetaan yksilöllisesti - joten voit vapaasti valita kaikki tarvittavat koot kylpyhuoneeseesi. Moderni muotoilu ja laadukkaat materiaalit tyydyttävät kaikki innovatiivisten ratkaisujen ystävät.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää