Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

SMART-älypeilit

56
Suodattaminen
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Näytetyt 45 alkaen 56 tuotteiden

Älykäs peili – moderni lisä järjestelyihisi

Jos olet vempaimien ystävä ja rakastat teknologisia innovaatioita, tämä älykäs peili kohtaa varmasti odotuksiasi. Sen lisäksi, että voit katsoa itseäsi ennen kotoa poistumista ja korjata meikkiäsi, se on myös viihdekeskus kylpyhuoneessasi.Älykäs peili ovat edistyksellisiä laitteita, joissa on helppokäyttöinen ohjelmisto. Tämän ansiosta se muistuttaa älypuhelinta tai tablettia, jossa on käytettävissäsi monia toimintoja.

YouTube? Spotify? Netflix? Kaikki suosikkisovelluksesi ovat käytettävissäsi. Tarvitset vain Internet-yhteyden. Aamulla wc:ssä käydessäsi saat selville, mitä uusia albumeja on ilmestynyt Internetiin tai mitä tapahtui katsomasi sarjan päähenkilölle. Tämän ansiosta voit helposti muuttaa kylpyhuoneestasi paikan, josta tulet rakastamaan entistä enemmän!

Älykäs peili vaatii jatkuvan virransyötön saadakseen siitä parhaan hyödyn. Sovellustuki ei kuitenkaan ole kaikki sen edut.Älykkäillä peileillä on myös viehättävä ulkonäkö ja kaunis valaistus. Tämän ansiosta voit tarjota itsellesi ylimääräisen valonlähteen, joka on poikkeuksellisen tunnelmallinen ja hajanainen. Valikoimamme sisältää tuotteita erilaisilla valaistusväreillä. Joten voit valita itsellesi täydellisen vaihtoehdon riippumatta siitä, pidätkö lämpimästä vai kylmästä valaistuksesta.

Voit valitaLED-peileistä, joissa on useita järjestelmiä, mukaan lukien: iPadOS 15 , tvOS tai Android. Kaikki riippuu maustasi ja mieltymyksistäsi. Ohjelmisto määrittää pääasiassa, mihin sovelluksiin sinulla on pääsy. Android-järjestelmän tai minkä tahansa muun tarjouksemme järjestelmän käyttäminen ei ole millään tavalla vaikeaa.

Miksi kannattaa valita älypeili >?

Tarjouksemme sisältää korkealaatuisia peilejä, jotka suorittavat monia tärkeitä toimintoja samanaikaisesti. Ne ovat viihdekeskus, kasvojen ja vartalon hoitopaikka ja vastaavat myös hyvin valaistusta kylpyhuoneesta. Siksi niitä käytetään laajasti käytännössä. Tämä on investointi tuotteeseen, joka palvelee sinua monta vuotta. Valitsemallaälykkään peilin valitset monikäyttöisen ratkaisun. Sinun ei tarvitse investoida integroituihin kaiuttimiin erikseen, esim. suihkukaappiin, tai sijoittaa tablettia kylpyhuoneen tiskille. Voit kytkeä musiikin päälle kaukosäätimellä tai langattomalla hiirellä ja voit kuunnella sitä suosikkitoistosovelluksellasi. Voit katsoa sarjaa yhdessä suosituimmista suoratoistosovelluksista.

Älykkään peilin käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Kaukosäädin on loistava käyttömukavuus. Valittavana on useita käyttövaihtoehtoja – sekä kaukosäätimellä että suoraan peilipinnalla.

Lisäksi voit luottaa korkeaan näytön resoluutioon, mukaan lukien HD, Full HD tai 2K. Prosessorilla ei ole ongelmia sovellusten sujuvassa käytössä. Lisäksi voit valita älypeilin, jossa on suuri sisäinen muisti. Voit tallentaa siihen valitun multimedian. Voit myös verrata laitteita RAM-muistin suhteen aivan kuten valitsisit älypuhelimen päivittäiseen käyttöön.

JoissakinLED-peileissä on myös sisäänrakennettu linssi. Näin voit käyttää kameraa ja kameraa kotona. Monissa saatavilla olevissa tuotteissa on myös erityinen lämmitysmatto, joka minimoi haihtumisongelman. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia peilistä, joka ei näytä mitään kuuman kylvyn jälkeen. Älypeili voidaan varustaa myös käytännöllisellä hyllyllä, jonka kestävä lasi mahdollistaa kosmeettisten tuotteiden ja tarvikkeiden kätevän säilytyksen.

Voit kytkeä valaistuksen päälleälypeilissä monella tapaa. Yksi niistä on kosketuskytkin. Sisäänrakennettujen antureiden ansiosta sinun tarvitsee vain varmistaa kätesi varma liike, ja taustavalolla varustettuälykäs peili käynnistyy välittömästi. Toinen vaihtoehto on langaton kytkin, mutta voit myös käynnistää gadgetin yksinkertaisesti äänellä.

LED-peilit – missä huoneissa ne toimivat?

Modernit tekniikat kulkevat käsi kädessä täydellisen mukavuuden ja viihteen tavoittelun kanssa. Riippuen siitä, miten haluat viettää vapaa-aikaasi, voit käyttää sovellusta myös kylpyhuoneessasi. Niiden avulla voit kuunnella musiikkia ja katsella suosikkisarjojasi, mutta myös vaikuttaa ajankohtaisiin asioihin. Voit käyttää sovellusta sekä rentoutumiseen että työhön.

Maaginen peilitoimii hyvin kaikissa moderneissa sisätiloissa, eikä niiden tarvitse olla tilavia. Valikoimamme sisältää myös malleja, jotka sopivat mikroskooppisiin kylpyhuoneisiin - kaikki riippuu peilin muodosta ja koosta. Älykkäiden peilien avulla voit rentoutua täysin mukavasti kotonasi. Voit ottaa rentouttavan kylvyn ja katsella suosikkisarjaasi tai -elokuvaasi samanaikaisesti. Aamukäymälässäsi voit laittaa päälle energisen musiikin aloittaaksesi päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tällaisilla laitteilla olet myös koko ajan yhteydessä läheisiisi. Jos sinulla on kiire, voit puhua helppokäyttöisen sovelluksen kautta vaikka laitat naamion päälle kylpyhuoneessa. Voit myös olla aina tavoitettavissa sosiaalisessa mediassa.

Maaginen peili on täydellinen peili tarkan meikin tekemiseen. Tämä johtuu siitä, että tarjouksessa on myös malleja, joissa on pieni kosmeettinen peili. Siinä on suurennustoiminto, joten näet jokaisen yksityiskohdan kasvoillasi. Tämä ei toimi vain meikin aikana. Älykäs peili kulkee mukanasi myös hoitaessasi ihoasi ja vartaloasi.

Älykäs peili voidaan helposti sovittaa ulkonäöltään kodin sisustukseen. talosi tai asuntosi. Se toimii hyvin moderniin, loft-, skandinaaviseen, lumoavaan ja jopa klassiseen tyyliin. Voit valita useista kehystetyistä peilikoristeista, joita voit yhdistää esimerkiksi kylpyhuoneen kaappeihin, jäähdyttimeen, kalusteisiin tai erilaisiin tarvikkeisiin. Suosittuja ratkaisuja ovat kupari, musta, valkoinen, kulta ja hopea.

Tarjouksestamme löydät varmasti älykkään peilin sisustuksen, tyylin ja yksilölliset mieltymykset. Valittavana on pyöreitä ja suorakaiteen muotoisia malleja. Voit valita tuotteita, joissa on jyrsityt reunat ja hyllyt. Katso koko tarjous!

Älykkäät peilit - usein kysytyt kysymykset

Magic Mirror - Mikä on se?

Magic Mirror eli älypeili on LED-kosketuspeili. Sisäänrakennetun valaistuksen lisäksi se takaa jatkuvan pääsyn apuohjelmiin ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää modernia teknologiaa kylpyhuoneessa. Älykäs peili tarkoittaa, että voit rentoutua kylpyammeessa suoratoistopalveluiden parissa tai kuunnella musiikkia. Säätämällä taustavaloa voit säätää valon voimakkuutta vuorokaudenajan ja toimintojesi mukaan – näin sinut innostaa toimintaan tai rentoutuu intensiivisen työpäivän jälkeen.

Kuinka älypeili toimii?

Älypeilit aktivoidaan koskettamalla. Voit käyttää kosketus- tai anturikytkintä tai Smart Switch -toimintoa, joiden ansiosta voit ohjata taustavaloa langattomalla kaukosäätimellä tai erillisellä sovelluksella. Lisäksi saat SmartPanelin elokuvien katseluun – se on valinnanvapautta ja hieman luksusta kylpyhuoneessasi.

Magic Mirror – onko siitä hyötyä. ?

Älypeili vetoaa asunnon älykkäiden ratkaisujen ystäviin. Peilit takaavat täydellisen meikin ja ovat samalla houkutteleva elementti jokaisessa kylpyhuonekalusteessa. Voit valita useista runkoväreistä ja -muodoista, joten voit sovittaa älypeilin niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen. Voit valita ylimääräisen kosmeettisen peilin, haihtumista estävän lämmitysmaton ja lasihyllyn, jolle voit sijoittaa suosikkikosmetiikkasi.

Miten paljon älypeilit maksavat?

Älypeilit eroavat muodon, viimeistelyn ja valaistustyypin mukaan. Älypeilin hinta riippuu lisäelementeistä, kuten SmartPanelin tyypistä tai valitusta valokytkimestä. Hintaan vaikuttaa myös lisätarvikkeiden valinta, mukaan lukien: kosmeettinen peili, lämmitysmatto ja lasihylly. Valitsemalla älypeilin säästät tilaa kylpyhuoneessa ja saat käyttöösi kaikki tarvittavat toiminnot yhdessä laitteessa.

Mistä ostaa älypeilejä?

Älypeilit ovat ainutlaatuinen tarjous Artformalta. Voit tilata peilin myymälän nettisivuilta ja parinkymmenen päivän kuluttua voit nauttia käytännöllisistä ratkaisuista kylpyhuoneessasi. Valitse ensin reunuksen muoto ja väri ja säädä sitten yksittäisiä toimintoja. Suunnittele oma älypeilisi muutamassa vaiheessa! Artforma-myymälän runsaasta tarjouksesta voit sovittaa peilin ehdotettuihin kylpyhuonekaappiin ja kalusteisiin. Kaikki kodin sisustuksen elementit on tehty erityistä huomiota kiinnittäen. Se on yhdistelmä eksklusiivista teknologiaa ja modernia muotoilua, joka lisää asuntoosi ainutlaatuisen luonteen.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää