Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

SMART-älypeilit

63
Suodattaminen
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Näytetyt 45 alkaen 63 tuotteiden

SMART-älypeilit

Tee arjestasi helpompaa! Smart-älypeilit ovat loistavia ratkaisuja, jotka toimivat erinomaisesti ei vain kylpyhuoneessa, vaan myös peilipöydässä tai pukuhuoneessa. Eteisen peili on myös loistava vaihtoehto. Meikkipeilit ihastuttavat sinua valmistuslaadulla, energiaa säästävällä LED-valaistuksella ja pääsyllä suosituimpiin ja tarpeellisimpiin sovelluksiin sekä myös iCloudIN ja Applen palvelusetillä!

Kaikki sovellukset käden ulottuvilla

Viihdettä ilman rajoja

Suosikkisarjafilmisi rauhallisen kylvyn aikana kiireisen päivän jälkeen? Tämän ylellisyyden voit saada jo tänään. Älykkäiden Smart-kylpyhuonepeilien avulla voit käyttää suosikkisuoratoistopalveluitasi. Valitse suosituimpien joukosta ja nauti vapaa-ajasta Netflixin, HBO Maxin tai Prime Videon parissa. Älä kiirehdi - anna itsellesi aikaa rentoutumiseen. Ansaitset sen!

Youtube, Spotify tai Tidal? Ei ole väliä missä suosikkikappaleittesi soittolista tai podcast sijaitsee, johon sinulla ei ole aikaa päivittäisissä tehtävissäsi. Tästä lähtien voit kuroa kiinni jälkeenjääneisyyden... suihkussa! Kaiuttimilla varustettu peili on paras vaihtoehto jokapäiväiseen rentoutumiseen, ajatusten keräämiseen ja levähtämiseen. Kaikki, mitä tarvitset yhdessä tuotteessa!

SMART-älypeilien erilaiset käytöt

  • Lifestyle - Älykäs interaktiivinen Smart-peili ei ole vain muodikas lisävaruste, vaan myös merkittävä helpotus jokapäiväisessä elämässä. Tarkista, kuinka LED-kylpyhuonepeili tekee elämästä miellyttävän kaikille kodin asukkaille!
  • Lastenhuone - Interaktiivinen peili edistää maailmaan tutustumista ja tekee hyvien tapojen oppimisesta hauskempaa! Tuo Smart-älypeili lapsesi elämään ja anna hänen kehittää luovuuttaan!

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää