Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Eteinen

34
Suodattaminen
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Andes ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 34 alkaen 34 tuotteiden

Uusi peili kotisi eteiseen

Haluatko tehdä muutoksia ympäröivään tilaan? Aloita lisävarusteilla, jotka muuttavat vanhan huoneen nopeasti. Tarjoamme alkuperäisiä peilejä lisätoimintoineen, jotka yllättävät sinut. Tuotantoprosessin jatkuvan parantamisen ja monivuotisen alan kokemuksen ansiosta voimme tarjota sinulle laadukkaimpia tuotteita käytännössä rajattomilla muokkausmahdollisuuksilla. Jokainen peili valmistetaan käsin asiakkaan yksilöllisten tilausten mukaan, mikä takaa sen ainutlaatuisuuden ja mukautuvuuden tiettyihin tarpeisiin.

Pyöreä vai suorakaiteen muotoinen? Koristepeili eteiseen

Jos haluat pehmeämmän ja orgaanisemman ilmeen, pyöreätLED-peilitovat hyvä valinta. Ne voivat myös pehmentää sisustuksesi teräviä kulmia ja linjoja, esimerkiksi jos sinulla on paljon kulmikkaita huonekaluja. Pyöristetyt Eteisen peilit voivat olla ihanteellinen ratkaisu, jos haluat luoda epätyypillisemmän salin sisustuksen. Haluatko minimalistisemman ja tyylikkäämmän muotoilun? Tutustu tarjontaamme ja löydä itsellesi täydellinen koristepeili. Niitä on varmasti helpompi yhdistää muihin aulan suunnittelun elementteihin, kuten huonekaluihin tai valaisimiin.

Räätälöity peili eteiseen

Aula on paikka, johon yleensä sijoitetaan pystysuora peili, jotta voit nähdä itsesi päästä varpaisiin. Eteisen peilin korkeuden tulee olla vähintään 140-150 cm ja leveyden vähintään 50 cm. Parempi valinta on kuitenkin 80-90 cm leveä peili. Hallin visuaalista laajentamista varten kannattaa sijoittaa siihen suuri peili, joka luo vaikutelman paljon suuremmasta huoneesta. Peilipinta on yksinkertainen tapa optisesti suurentaa huoneen kokoa ja heijastaa siihen tulevaa valoa. Valitse peilin mitat asetuspaneelista ja nauti sen epätyypillisestä ulkonäöstä.

Paras valaistusjärjestelmä eteisen peiliin

LED-peilit pystysuuntaiset antavat sinulle monia personointimahdollisuuksia erilaisten valaistusvaihtoehtojen ansiosta. Voit valita valon putoamisen tiettyyn tuotteen osaan tai peilin tasaisen valaistuksen ympäri, joka on asiakkaidemme suosituin. On myös vaihtoehtoja sivujen tai valittujen reunojen, kuten yläosan ja sivujen, valaisemiseen. Tämän ansiosta sinulla on täysi säätövapaus, minkä ansiostapeilin taustavalo näyttää tyylikkäältä.

Mihin peili sijoitetaan eteiseen? 

Mietitkö, missä uusi LED-peilisi näyttää parhaalta? Useimmiten ne asennetaan sivuseinään lähellä asunnon sisäänkäyntiä. Suosittu paikka on oven takana oleva seinä, mutta ovenkahvaa kannattaa käyttää, jotta ovenkahva ei osu peiliin. Jos sinulla on rajattomat järjestelymahdollisuudet, löydät varmasti täydellisen paikan, joka korostaa LED-valaistun peilin loistoa.

Pysty- vai vaakapeili?

Ota peilin muotoa ja suuntaa valitessasi huomioon, mihin se ripustetaan ja mitä toimintoja sillä on. Eteisen vaakasuuntainen peili sopii parhaiten lipaston yläpuolelle tai leveän koristehyllyn alle, jonne jätät avaimesi. Vaatekaappiin, kuten eteiseen, kannattaa ripustaa pystysuora peili, jonka avulla voit nähdä koko vartalosi. Pienissä, kapeissa huoneissa nämä peilit voivat auttaa visuaalisesti laajentamaan tilaa.

AmbientLine-kokoelma

AmbientLine-kokoelman peilit erottuvat ainutlaatuisistaan ulkonäkö ja korkealaatuinen estetiikka. Niiden suorakaiteen muotoinen muoto ja valaistus saavat ne näyttämään visuaalisesti suuremmilta. Näiden peilien pääominaisuus on takana oleva hajavalo, joka luo tunnelmallisen tunnelman. Valonlähdettä ei ole suunnattu suoraan käyttäjään, joten tämä mallisto on ihanteellinen ihmisille, jotka pitävät hienovaraisesta ja miellyttävästä valaistuksesta.

PremiumLine Collection

PremiumLine mallisto tarjoaa etuaisen peilejä eri asennoissa - sekä pysty- että vaakasuuntaisina. Laadukkaat peilit on suunniteltu siten, että valaistus keskittyy edessä seisovaan, mikä tekee päivittäisistä hoitorituaaleista entistä helpompaa ja mukavampaa. Käytettyjen innovatiivisten ratkaisujen ansiosta valo voidaan kohdistaa peilin käyttäjään, mikä takaa korkeimman käyttömukavuuden.

Sisustuskokoelma

>Eteisen peilit Decor-mallisto on yhdistelmä toimivuutta ja korkealaatuista estetiikkaa. Tämän kokoelman peilit vetoavat alkuperäisten sisustusratkaisujen ystäviin. Decor-sarjan peilikoristeet eivät ole vain toiminnallisia, vaan myös taiteellisia, mikä herättää vieraiden huomion ja lisää sisustukseen omaperäisyyttä. Epätavallisen kuvion lisäksi viilu suojaa peiliä kosteudelta ja vaurioilta. Valitse moderni lähestymistapa sisustussuunnitteluun ja lisää kotiisi ainutlaatuista luonnetta Decor-kokoelman ansiosta.

Andes-kokoelma

Peilin ergonominen muotoilu ripustimilla on käytännöllinen ratkaisu eteiseen. Lisäksi tuotteessa on monia muokkausvaihtoehtoja, jotka sopivat huoneesi tyyliin. Valikoimastamme löydät tyylikkään ja modernin eteisen peilin, joka lisää sisustukseesi hienostuneisuutta. Peili on varustettu riipuksilla, joiden avulla voit kätevästi säilyttää hattua, avaimia, takkia, takkia tai muita esineitä. Lisäksi peiliin on asennettu kolme koukkua, jotka lisäävät sen toimivuutta entisestään. Ylimääräinen eteisen kaappi lisää varmasti pienten tarvikkeiden säilytysmukavuutta.

Laitteet, jotka lisäävät eteisen peilin käyttökelpoisuutta

Kun päätät ostaa eteiseen peilin, panosta lisävaihtoehtoon sääpaneeliin ja LED-kelloon. Nämä kaksi ominaisuutta voivat olla erittäin hyödyllisiä joka päivä. Yksinkertaiset mutta vaikuttavan näköiset kellonäytöt ja kehittyneemmät asemat antavat sinun seurata säätrendejä. Tämän ansiosta olet varautunut kaikkiin sääolosuhteisiin poistuessasi kotoa. Tarjoamme kolme vaihtoehtoa LCD-näytön ohjaamiseen: koskettamalla, sovelluksella tai peilin takana olevalla paneelilla.

Eteisen peilit - usein kysyttyjä kysymyksiä

Mille korkeudelle peili kannattaa ripustaa eteiseen?

Riputa aulan peili silmien tasolle, jolloin se tallentaa koko siluetti vastakkaisella puolella. Hyvä idea ovat eteiseen suuremmat peilit, joiden avulla voit vapaasti vaihtaa vaatekaappiasi ja sovittaa asusteita vaatteisiisi. Nykyaikaiset taustavalaistut peilit eteiseen toimivat lisävalonlähteenä ja tarjoavat parhaan käyttömukavuuden kaikille kotitalouden jäsenille.

Sisustaminen peili eteiseen?

Eteisen peili voi olla myös itsenäinen sisustuselementti. Artforman eteisen peilejä on täydennetty LED-valaistuspaneelilla, joka valaisee perusteellisesti koko vartalosi. Lisäksi lisävaruste luo herkän hehkun peilin ympärillä olevalle seinälle. Peilistä tuleva valo tuo aulaan ainutlaatuisen tunnelman ja täydentää päävalaistusta. Vaihtoehtoisesti voit valita myös koristepeilimallin koristeellisessa kehyksessä, joka sopii huoneen väreihin.

Mikä peili kannattaa valita valitse eteiseen?

Eteisen täydellinen peili on sellainen, jonka avulla näet koko vartalosi ennen kuin poistut kotoa. Voit valita pystypeilistä, joka sopii kapealle ja korkealle seinälle tai kenkäkaapin yläpuolelle. Valitse pieneen huoneeseen pyöreä peili, joka yhdessä herkän LED-valon kanssa tekee sisustuksesta vaaleamman ja suurentaa sitä visuaalisesti. Eteisen suuret peilit puolestaan tasapainottavat optisesti kapean huoneen muotoa ja mahdollistavat kaikkien perheenjäsenten mukavan käyttää niitä.

Miten valaista peiliä käytävässä?

Jos haluat valaista eteisen peilin perusteellisesti, valitse intensiivisen vaaleanväriset kattovalaisimet tai seinäverhotangot. Houkutteleva vaihtoehto perinteisille valaistusmenetelmille ovat LED-peilit, joita saa Artformalta. Kaupasta löydät peilejä eri valoväreillä - lämpimällä, neutraalilla ja kylmällä sekä anturi- tai kosketusvalokytkimet. Valaistuspaneeli sijoitetaan koko peilin reunaan tai sen valittuun kohtaan.

Mistä ostaa eteisen peilin?

Artformissa voit valita useista peilimalleista, jotka ovat suorakulmion, ympyrän muotoisia, koristeellisia kehyksiä tai minimalistisia moderneihin asetelmiin sopivia peilejä. Käytävän peilit on luotu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin uusimpien teknisten ratkaisujen avulla. Artforman aulan peili on tuote, joka auttaa rentoutumaan lempeässä valossa, ja lisätarvikkeet nostavat rentoutumishetket korkeammalle tasolle.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää