Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Pyöreät

92
Artforman pyöreät peilit ovat sekä toimivia lisävarusteita että tyylikkäitä koristeita, jotka antavat sisustuksellesi ainutlaatuisen ilmeen. Niiden muoto lisää huoneisiin herkkyyttä ja hienostuneisuutta, tehden niistä kodikkaampia ja harmonisempia. Pyöreät peilit sopivat täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, kylpyhuoneesta olohuoneeseen. Valitsemalla valaistut pyöreät peilit varmistat itsellesi paitsi käytännöllisen sisustuksen myös lisävalonlähteen.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Huonetyyppi - Ruokailuhuone ✖
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Erikoispeilit ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
Kokoelma - Peilit Roikkuva ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖

Näytetyt 45 alkaen 92 tuotteiden

Pyöreät peilit sisustukseen

Tarjoamamme pyöreät LED-peilit, joissa on virtaviivaiset muodot, eivät ole vain kätevä osa kylpyhuonevarusteitasi, vaan myös ainutlaatuinen koristeellinen lisä, joka tekee huoneestasi erottuvan. Artforma-peilit on valmistettu korkealaatuisimmasta lasista, mikä takaa niiden toimivuuden lisäksi myös vuosien kestävyyden. Suosittelemme tutustumaan neljän malliston malleihin: AmbientLine, PremiumLine, Decor ja Kolorowe.

LED-valaistus peilissä

LED-valaistuspeilissä on useita tärkeitä tehtäviä. Se varmistaa kasvojen riittävän valaistuksen kauneushoitojen aikana. Tärkeää on, että se parantaa sisustuksesi esteettistä puolta ja lisää siihen tyyliä ja eleganssia. LED-valaistuksella varustetut peilit toimivat hyvin lähes kaikissa huoneissa sen koosta riippumatta. Valitsemallapyöreän peilin voit olla varma, että kylpyhuoneen järjestely on moderni. PeilinLED-valaistus on energiaa säästävä, joten sitä ei tarvitse vaihtaa usein. valonlähde.

Peilit, joiden mitat ovat tarvitsemasi

Brändimme tuotteilla on se etu, että niiden koko on valittavissa. Käsittelemme jokaisen tilauksen yksilöllisesti ja räätälöimme sen asiakkaan odotusten mukaan. Käytä asetuspaneelia ja sovita peili asuntoosi. Valikoimastamme löytyy erilaisia peilejä, kuten pyöreitä, neliömäisiä ja suorakaiteen muotoisia. Kumman valitset?

Haluttu muoto – pyöreät LED-peilit

Pyöreät peilitnäyttävät erittäin tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Ne ovat muodikkaita ja lisäävät charmia mihin tahansa huoneeseen, johon ne on asennettu. Sen pyöristetty muoto antaa sille keveyttä ja hienovaraista charmia, minkä ansiosta se sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Koska pyöreä peili on universaali, sitä voidaan käyttää kylpyhuoneen, makuuhuoneen, eteisen tai olohuoneen sisustamiseen. Pyöreä peili lisää varmasti sisustukseesi eleganssia ja tyyliä ja samalla täyttää käytännöllisen tehtävänsä ja tarjoaa täydellisen heijastuksen peilin pinnalle.

Paikka, johon voit ripustaa pyöreän peilin

Pyöreät LED-peilitpyöristetyillä muodoilla ovat erittäin yleismaailmallisia ja niitä voidaan käyttää monissa paikoissa. Esimerkiksi kylpyhuoneessa ne toimivat täydellisesti valaistuna tilana aamu- ja iltahoitorituaaleissa. Pyöreät peilit monipuolistavat vaatekaappisi tilaa ja antavat sille tyylikkään ja eleganssin. Tällaisen peilin avulla nautit arjen tyylien luomisesta. Koristepeilistä erottuvalla kehyksellä voi tulla todellinen ruokailu- tai olohuoneesi koriste. Seinään ripustettu peili laajentaa aina optisesti tilaa ja tekee siitä kirkkaamman.

AmbientLine Collection

Pyöreät peilit jotka löydät AmbientLine-kokoelmasta, erottuvat hyvän maun ja koristeellisen eleganssin yhdistelmästä. Pyöreiden peilien valaistus saa ne näyttämään optisesti suuremmilta. Tämän malliston tunnusomainen elementti on peilin takaa tuleva hajavalo, joka putoaa seinälle. Tämä on täydellinen ratkaisu ihmisille, jotka haluavat ilmakehän valaistuksen ilman sen voimakasta hehkua suoraan peilin käyttäjään.

PremiumLine Collection

PremiumLine Mallisto tarjoaa pyöreitä peilejä, jotka tuovat täysin uuden laadun kylpyhuoneesi järjestelyyn. PremiumLine-sarjaan kuuluu jopa 19 erikokoista peilimallia, joten voit helposti mukauttaa tuotteen tilan mittoihin. Pyöreät peilit on suunniteltu huolellisesti siten, että taustavalo osuu heidän edessään seisovaan henkilöön, mikä tarjoaa optimaaliset olosuhteet jokapäiväiseen toimintaan peilin edessä, kuten parranajo tai meikkaus. PremiumLine-malliston peileissä on käytetty innovatiivisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat valon kohdistamisen peilin edessä olevaan henkilöön, mikä vaikuttaa positiivisesti käyttömukavuuteen.

Värikäs kokoelma

Mirror Collection Kolorowa tarjoaa ainutlaatuisia tuotteita, jotka tuovat tyylikkään ja modernin tyylin olohuoneeseesi tai toimistoosi. Valitsemalla tästä sarjastapyöreän peilin voit valita pinnan värin, mikä on innovatiivinen tapa sisustaa sisustusta. Eri värien saatavuuden ansiosta voit sovittaa seinäkoristeet täydellisesti huoneen tyyliin ja mieltymyksiisi. Pyöreät peilit voidaan ripustaa käytännöllisesti katsoen mihin tahansa huoneeseen, ja ne näyttävät vaikuttavimmilta väreissä, jotka ovat kontrastia huoneeseen, jossa ne sijaitsevat.

 

Pyöreät LED-peilit Decor-kokoelmasta ovat huippulaadukkaimman suunnittelun ja toiminnallisuuden todellinen hulluus. Tämä kokoelma on luotu todellisille taiteen ja epätavallisten sisustusten tasoa nostavien koristeiden ystäville. Valitsemalla pyöreän peilin suunnittelupaletista saat varmasti hämmästyttävän vaikutelman. Koristeviilu ei ainoastaan anna ainutlaatuista ilmettä, vaan myös suojaa peiliä vaurioilta ja korkealta kosteudelta kylpyhuoneessa. Valitse epätyypillisiä ratkaisuja ja nauti niiden täysin raikkaasta ilmeestä.

Parempaa toimivuutta arkeen

Kuka sanoi, että peilin täytyy vain täyttää tehtävänsä yleinen tarkoitus? toimintoja ja olla triviaali osa kylpyhuoneesi sisustusta? Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja valmistammekylpyhuonepeilejä, jotka on varustettu lisäelementeillä, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Voitko kuvitella miellyttävän rauhoittavan musiikin soivan kylpyhuoneessa kylvyn aikana? Pyöreä peili Bluetooth-kaiutinvaihtoehdolla varustettu ArtForma voi tarjota sinulle miellyttäviä kokemuksia, joista olet vain haaveillut!

Pyöreä peili, jossa on kosmeettinen peili

Jos sinulla on vaikeuksia piirtää silmäluomillesi täydellinen viiva, sinun ei enää tarvitse huolehtia. Meillä on sinulle ratkaisu LED-kylpyhuonepeilipintaan integroidun kosmeettisen peilin muodossa, joka suurentaa kuvaa jopa kolme kertaa. Tämän ansiosta meikkisi on aina täydellinen ja aamukasvohoitosi nopeaa ja tehokasta. Tämä on pieni vempain, joka tekee päivittäisestä rutiinistasi yksinkertaisempaa ja nautinnollisempaa.

Pyöreät peilit – usein kysyttyjä kysymyksiä

Millainen valaistus pyöreään peiliin?

Artforman pyöreän peilin voi valaista monella tavalla. Käytännöllisin ratkaisu on peili, jossa on LED-valaistus. Tämä on valinta, joka valaisee kasvosi ja vartalosi sekä kirkastaa seinää peilin ympärillä. Voit valita peiliin lämpimän, neutraalin tai kylmän valon. Löydät valaistuspaneelin koko peilin reunalta tai sen valituista osista. Laaja valikoima on mahdollisuus suunnitella unelmiesi kylpyhuone.

Pyöreä vai suorakaiteen muotoinen peili?

Peilin koko ja koko riippuvat kylpyhuoneen koosta ja muista huoneen täyttävistä tarvikkeista. Valitse pieneen kylpyhuoneeseen pyöreä peili, joka on viimeistelty minimalistiseen tyyliin. Artforma-lisävaruste on suunniteltu kylpyhuoneisiin, joissa on epätavallinen muoto, viisto seinä tai eklektinen sisustus. Koko seinän peittävä suorakaiteen muotoinen peili laajentaa sisätilaasi optisesti ja mahdollistaa pesualtaan yläpuolisen tilan optimaalisen käytön.

Millä korkeudella pesualtaan tulisi olla. ripustetaanko pyöreä peili?

Jos haluat nähdä koko kehosi peilistäsi, pyöreän peilisi tulisi roikkua muutaman senttimetrin pukeutumispöydän tai pesualtaan yläpuolella. Voit myös sijoittaa pyöreän peilin kätevästi seinälle silmien tasolle. Tällä tavalla sijoitettu peili helpottaa meikin levittämistä tai aamukäymälääsi. Varusteiden lisäelementiksi valitse siisti kosmeettinen peili tai kosmetiikkahylly. Tällainen setti on toimiva ja esteettinen ratkaisu, ja suosikkikosmetiikkasi on aina käsillä.

Mistä ostaa pyöreitä LED-peilejä?

Artformista löydät pyöreän LED-peilin monissa moderneissa malleissa. Tarjouksessa on pyöreitä peilejä useilla eri halkaisijatyypeillä ja erilaisilla vaaleilla väreillä. Peilien tärkeä etu on kosketus- tai sensorivalokytkin sekä mahdollisuus ohjata laitetta kaukosäätimellä tai Wi-Fi-sovelluksella. Musiikin ystäville on tarjolla sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin. Erilaiset peilien viimeistelytyylit ja haihtumista estävä lämmitysmatto takaavat, että Artforman LED-peili tarjoaa parhaan käyttömukavuuden.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää