Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Pyöristetyt LED-kylpyhuonepeilit

13
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Pyöristetty ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 13 alkaen 13 tuotteiden

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit – alkuperäinen kylpyhuone kotiisi

Jos suunnittelet modernin ja toimivan kylpyhuoneen järjestämistä, pyöristetyt LED-kylpyhuonepeilit voivat osoittautua parhaaksi valinnaksi. Pyöreät kylpyhuoneen peilit valaistuksella ovat alkuperäinen sisustuselementti, joka herättää huomiota epätavallisen muotonsa ja erittäin miellyttävän muotonsa ansiosta. Se on yhdistelmä klassista suorakaiteen muotoista peiliä, jossa on soikeat reunat, jotka tekevät sisustuksesta kodikkaamman.

Ovaalit seinäpeilit LED-valaistuksella toimivat hyvin kaikentyyppisissä huoneissa. Niiden ansiosta voit hyödyntää pienen kylpyhuoneen tilan täysimääräisesti ja lisätä samalla tyylikkyyttä ja huomaamatonta ylellisyyttä. Peilin pyöristetyt sivut täydentävät täydellisesti pyöreän varjostimen valaisimia, ne sopivat hyvin pyöreän lattiamaton kanssa ja pehmentävät klassisen suorakaiteen muotoisen pesuallaskaapin muotoa. Ne yhdistyvät kauniisti suuriin suorakaiteen muotoisiin seinälaattoihin, täyttävät pehmeästi kylpyammeen yläpuolella olevan suuren seinän ja sopivat teollisen kylpyhuoneen askeettiseen viimeistelyyn.

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit – modernia tyyliä

Haetko valaistuja kylpyhuonepeilejä? Pyöristetyt reunat ovat mielenkiintoinen koriste-elementti, joka sopii minimalistiseen kylpyhuoneeseen, jossa on vähän esineitä. Voit käyttää pyöristettyä peiliä korkeassa tai pitkässä kylpyhuoneessa tai huoneessa, jossa on viisto katto - sen pehmeiden muotojen ansiosta saat paremman tasapainon ja paremmat mittasuhteet. Suuri, massiivinen LED-taustavalolla varustettu peili toimii hyvin tilavassa kylpyhuoneessa, jossa tarvitaan lisävalonlähteitä.

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit antavat sinun rentoutua kylpyhuoneessa intensiivisen päivän jälkeen. Herkän LED-valon avulla voit rentoutua kylpyammeessa tai käydä kuumassa suihkussa, mikä antaa sinulle energiaa toimia. Jos valitset runsaasti koristellun peilin, jossa on leveä valaistuspaneeli, siitä voi tulla sisustussuunnittelun tärkein elementti. Pienempi peili kylpyhuoneen sivuseinässä on mahdollisuus luoda viihtyisä nurkkaus ilta-wc:hen ja rentoutumiseen ennen nukkumaanmenoa.

Valaistut pyöristetyt kylpyhuonepeilit - a tyylikäs korostus kylpyhuoneessa

Pyöreät LED-kylpyhuonepeilit ovat mielenkiintoinen tapa leikkiä viivoilla ja muodoilla kylpyhuoneessa. Ainutlaatuisen ulkonäön ansiosta ne sopivat hyvin moderneihin huonekaluihin ja runsaasti koristeltuihin antiikkiasusteisiin. Pyöristetyt kulmat näyttävät houkuttelevilta valoisissa huoneissa ja boho-tyylisissä kylpyhuoneissa. Ne ovat ainutlaatuinen aksentti kylpyhuoneessa kultaisilla tai messingisillä lisävarusteilla ja voimakkaasti koristellulla lattialla.

Pyöreitä kylpyhuonepeilejä voit täydentää Artforma-kokoelman valaistuksella useilla lisävarusteilla. Hanki mukavaa tilaa lisälasihyllyllä, ohjauspaneelilla, kellolla tai Bluetooth-radiolla. Lämmitysmatto tai meikkipeili mahdollistaa kylpyhuoneen käytön mukavasti kellonajasta ja suosikkiharrastuksistasi riippumatta. LED-taustavalolla varustettujen kylpyhuonepeilien ansiosta saat kotiisi paikan, jossa tunnet olosi todella erityiseksi.

Katso lisää