Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Soikeat LED-kylpyhuonepeilit

15
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Ovaali ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Värillinen ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖

Näytetyt 15 alkaen 15 tuotteiden

Ovaalit LED-kylpyhuonepeilit - tyylikästä ja eleganssia

Kylpyhuone on yksi asunnon tärkeimmistä huoneista, ja se tulee kalustaa käytännöllisesti. Ovaalit kylpyhuonepeilit LED-taustavalolla. Se on taidokkaasti integroitu kylpyhuonepeili, joka tekee huoneesta valoisamman, optisesti suuremman ja vaikuttaa positiivisesti mielialaan. kotitaloudesta. Ovaalit kylpyhuonepeilit Artforma-myymälän laajasta valikoimasta tarjoavat mahdollisuuden suunnitella miellyttävä kylpyhuone, joka on täynnä eleganssia ja ajatonta tyyliä.

Ovaalit kylpyhuonepeilit valaistuksella< /u> ovat alkuperäinen vaihtoehto klassisille suorakaiteen muotoisille peileille kylpyhuoneessa. Niiden kiistaton etu on niiden alkuperäinen muoto, joka yhdistettynä nykyaikaiseen valaistukseen auttaa luomaan hyvin kootun kylpyhuoneen. Mahdollisuus säätää valaistuksen voimakkuutta tekee soikeista LED-kylpyhuonepeileistä täydelliset mihin aikaan päivästä tahansa, kun haluat levätä tai saada energiaa.

Ovaalit kylpyhuonepeilit – moderni sisustus ja luonne

Ovaalit kylpyhuonepeilit valaistuksella ovat optimaalinen valinta niille, jotka järjestävät modernit sisätilat ripauksella fantasiaa. Niiden avulla voit siirtyä pois vakiintuneista malleista kylpyhuoneen suunnittelussa ja tehdä sisustuksesta viihtyisämmän. Soikea peili on loistava lisä suorakaiteen muotoiseen kylpyhuoneen kaappiin, jossa on pesuallas. Voit ripustaa onnistuneesti suuren soikean peilin ikkunan lähelle tai seinälle, johon mahtuu myös ripustettava kosmetiikkakaappi.

Ovaaleja kylpyhuonepeilejä LED-taustavalolla voidaan käyttää. huoneen pääkoriste-aiheena. Boho-tyyliset ripustetut kukkatelineet sopivat soikean peilin kanssa, samoin kuin pyöreät astiat pienille kosmetiikkatuotteille kylpyhuoneen kaapin päällä. Soikea, hyvin valaistu LED-peili täydentää tummaa kylpyhuonetta betoniseinillä tai harjakattoisilla tapetilla peitetyillä sisätiloilla. Niistä voi tulla ainutlaatuinen aihe lumoavassa tai boho-tyylisessä kylpyhuoneessa.

Ovaalit LED-kylpyhuonepeilit – nauti mukavuudesta

Artforman myymälästä saatavat modernit kylpyhuonepeilit ovat vastaus vaativimpien asiakkaiden tarpeisiin. Jokaiselle tuotteelle on ominaista huomiota yksityiskohtiin ja kyky yksilöllisesti säätää yksittäisiä parametreja kaikkien kotitalouden jäsenten tarpeisiin. Ovaalit kylpyhuoneen peilit taustavalolla valaisevat kasvot tai vartaloa optimaalisesti ja tekevät päivittäisistä hygieniatoiminnoista paljon miellyttävämpiä.

Voit täydentää moderneja soikeita LED-peilejä useilla toiminnallisilla lisävarusteilla. Artformasta löydät peilit lisäohjauspaneelilla, radiolla tai kellolla. Voit suunnitella kylpyhuoneeseen kodin rentoutumiskeskuksen - lämmitysmaton ja käytännöllisen kosmetiikkahyllyn ansiosta pääset käyttämään kylpyhuonetta vapaasti mihin aikaan päivästä tahansa. Yhdistämällä peilin koko ja muoto kylpyhuoneen seinään, nautit normaalista kodin toiminnasta tinkimättä. Valaistut LED-kylpyhuonepeilit ovat ylellisyyttä, jonka ansaitset.

Katso lisää