Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Suorakulmaiset LED-kylpyhuonepeilit

19
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖

Näytetyt 19 alkaen 19 tuotteiden

Suorakulmaiset LED-kylpyhuonepeilit – tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuone

Suunnitteletko toimivan sisustuksen, joka ilahduttaa ainutlaatuisella ulkonäöllään ja yksityiskohtiin huomioivalla tavalla? LED-suorakulmaiset kylpyhuonepeilit, joita on saatavana laajasta Artforma-liikkeen valikoimasta, auttavat tässä tehtävässä. Tämä on ihanteellinen tuote klassisiin kylpyhuoneisiin ja huoneisiin, jotka vaativat huomaamatonta valaistusta. Suorakulmaiset kylpyhuoneen peilit valaistuksella täyttävät optimaalisesti pesualtaan yläpuolella olevan tilan ja toimivat hyvin kosmetiikkakaapin yläpuolella olevalla seinällä.

Valaistut suorakaiteen muotoiset kylpyhuonepeilit ovat hieman klassista yhdistettynä moderneihin ratkaisuihin. Suorakulmaiset kylpyhuoneen peilit sopivat hyvin suorakaiteen muotoisten kylpyhuonekaappien tai tilavien huonekalujen kanssa. Suorakulmaisen peilin ansiosta voit luoda mielenkiintoisen asettelun muodikkaaseen kylpyhuoneeseen, jossa vallitsevat rohkeat värit ja selkeästi korostetut koriste-aiheet.

Suorakulmaiset kylpyhuonepeilit – käyttömukavuutta päivittäisessä hoidossa

Suorakulmaiset LED-kylpyhuonepeilit sopivat molempiin kylpyhuone kerrostalossa tai iso huone omakotitalossa. Suorakulmainen peili sopii täydellisesti suorakaiteen muotoiseen pesuallaskaappiin ja tarvittaviin kylpyhuonetarvikkeisiin. Jos valitset suorakulmaiset kylpyhuonepeilit valaistuksella minimalistisessa muodossa, voit tuoda esiin runsaasti koristeltu seinä tai kiiltävät kylpyhuonekalusteet.

Suorakulmapeilejä kylpyhuoneeseen kannattaa harkita jokaisen, joka haluaa visuaalisesti laajentaa sisätilaa. Suuri koko seinän peittävä peili antaa sinun luoda syvyysvaikutelman, ja lisävalaistus on hyödyllinen suoritettaessa päivittäisiä hygieniatoimenpiteitä. LED-kylpyhuonepeilit suorakaiteen muotoiset valaisimet ovat mielenkiintoinen vaihtoehto klassisille katto- tai sivuseinävalaisimille. Ne auttavat kirkastamaan jopa hyvin pientä kylpyhuonetta ja tasoittamaan sen mittasuhteita, ja niistä tulee jopa tärkein koriste-aihe.

Valaistut suorakaiteen muotoiset kylpyhuonepeilit – modernit ratkaisut kotiisi

Suorakulmaiset kylpyhuonepeilit lisäominaisuuksilla LED-valaistus varmistaa, että jokainen kotitalouden jäsen voi rentoutua täysin kylpyhuoneessasi. Säädettävä valovoima tarkoittaa, että voit säätää valaistuksen voimakkuutta toimintojesi mukaan milloin tahansa. Voit täydentää moderneja LED-kylpyhuonepeilejä lisätarvikkeilla, kuten kosmeettisella peilillä, Bluetooth-kaiuttimella tai erikoisasemalla kellolla ja ohjauspaneelilla.

Erikoismukavuuksien ansiosta Artforman tarjoamat suorakaiteen muotoiset peilit Store auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi kylpyhuoneen. Jos valitset kosmetiikkaan lämmitysmatolla varustetun peilin tai lasihyllyn, sinulla on vapaus käyttää sitä kellonajasta tai huoneenlämpötilasta riippumatta. Voit käyttää kirkasta ja erittäin tyylikästä taustavalaistua peiliä modernissa tai teollisessa kylpyhuoneessa, yhdistää sen värikkäisiin seinätapeteihin ja design-asusteisiin. Suurien, voimakkaalla valaistuksella varustettujen peilien ansiosta sinulla on mahdollisuus leikkiä seinien väreillä ja kuvioilla - luodaksesi juuri sellaisia sisätiloja, joista pidät.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää