Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Kylpyhuoneen peilit hyllyllä

0
Suodattaminen
Ei näytettäviä tuotteita

Värilliset peilit

Värilliset peilit ovat koriste-elementti, joka herättää huomion ja lisää luonnetta mihin tahansa huoneeseen. Värillisen peilipinnan käyttö ei vain herätä huomiota, vaan ennen kaikkea muuttaa täysin sisustuksen luonnetta. Värillisiä peilejä on saatavana useissa eri muodoissa, koossa ja väreissä, joten voit valita täydellisen peilin jokaiseen makuun ja tyyliin. Lisäksi ne ovat yksi uusimmista sisustushiteistä, koska ne monipuolistavat täydellisesti kaikkia järjestelyjä. Ne ovat täydellinen koriste-elementti ja koristavat täydellisesti makuuhuoneen, ruokailutilan tai olohuoneen, mutta kuka sanoi, että kylpyhuonepeili ei voi olla myös värikäs?

Värilliset peilit - mitkä? onko niillä etuja?

Yksi värillisten peilien suurimmista eduista on niiden kyky lisätä väriä huoneeseen. Toiveidesi mukaanväripeileillä voi olla hienovarainen väri, joka sopii koko huoneen väripalettiin, tai ne voivat olla erottuva elementti vahvalla, kontrastivärisellä, joka herättää huomion. Valikoimastamme löydät sekä sinisen peilin että vihreän peilin sekä harmaan peilin ja grafiittipeilit. eri värikylläisyydellä. Värillisen peilin heijastus on hopeiseen verrattuna tummempi ja värillinen, minkä vuoksi se ei ole kovin käytännöllinen jokapäiväisessä hoidossa. Tällaisen muodon käyttö antaa kuitenkin sisustukseen ainutlaatuisen luonteen, mikä muuttaa tilan suunnittelun täysin.

Värilliset peilit – mitä muita etuja niillä on?

Värillinen peili saadaan lisäämällä lasimassaan sopivia rautaoksideja, jotka antavat lasille mielenkiintoisen värin. Tämä kemikaalien käyttö jokapäiväisessä elämässä tekeeväripeileistä täydellisen tavan tuoda värejä, kuvioita ja aiheita huoneeseen, ja samalla ne pysyvät käytännöllisenä osana varusteita. Niillä voidaan optisesti suurentaa tilaa ja tuoda lisävaloa huoneeseen. Heidän päätehtävänään on kuitenkin sisustaa sisustus ja lisätä siihen omaperäistä luonnetta, minkä vuoksi ne sopivat täydellisesti olohuoneen peileiksi tai makuuhuoneen koristeeksi. Koska nämä peilit ovat sekä toiminnallisia että koristeellisia, ne voivat olla huoneen keskipiste ja herättää huomiota.

Värikkäitä – miten ne sijoitetaan huoneeseen?

Värilliset peilitovat täydellinen koriste-elementti, joka voidaan sisällyttää mihin tahansa sisustukseen sen luonteesta riippumatta. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi peilit tulee kuitenkin valita tietyn huoneen tyylin mukaan. Esimerkiksi koristekehyksiset peilit sopivat täydellisesti klassiseen sisustukseen, kun taas modernisti muotoillut ja epäsäännölliset peilit sopivat moderniin tyyliin sisustettuihin huoneisiin.

On myös tärkeää valita oikea sijoituspaikka. elementti, jotka ovat värillisiä peilejä. Peilin päätehtävä on heijastaa kuvaa, joten sitä ei pidä sijoittaa paikkoihin, joissa se heijastaa kuvaa, jota emme halua. Värillisiä peilejä voidaan käyttää paitsi esillepanossa myös peittämään elementtejä, jotka eivät välttämättä ole kiinnostavia. Värillisiä peilejä käytetään usein tyhjien seinien koristeluun lisäämään huoneeseen syvyyttä ja poistamaan tyhjyyden tunnetta. Joten jos etsit moderneja, alkuperäisiä sisustuselementtejä, löydät värikkäät peilit Artforma-verkkosivustolta.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää