Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Neliskanttiset LED-peilit

128
Tutustu nelikulmaisten peiliemme kokoelmaan, jotka eivät vain lisää eleganssia sisustukseesi, vaan tekevät myös jokapäiväisistä toimista entistä miellyttävämpiä! Niiden täydellisen istuvuuden ansiosta huonekalujen ja tarvikkeiden kanssa voit helposti luoda yhtenäisen tilan, jota rakastat. Valitse nelikulmaiset peilit kylpyhuoneeseen tai mihin tahansa muuhun huoneeseen, jotta voit nauttia paitsi sisustamisesta myös LED-valaistuksesta ja älykkäistä järjestelmistä.
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Huonetyyppi - Eteinen ✖
Huonetyyppi - Olohuone ✖
Huonetyyppi - Ruokailuhuone ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - AmbientLine ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - FrameLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
Kokoelma - WoodenFrame ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ja sivuilla ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Peilin suuntaus - Pystysuora ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Näytetyt 45 alkaen 128 tuotteiden

Neliönmuotoiset peilit

Neliönmuotoiset peilit ovat toinen koristeellinen vaihtoehto, joka voi lisätä huoneeseesi ripaus eleganssia ja tyyliä. Niiden säännöllinen muoto sopii täydellisesti erilaisiin sisustusratkaisuihin ja on mielenkiintoinen vaihtoehto pyöreille peileille. Toisin kuin he, neliömäiset peilit näyttävät modernimmilta ja minimalistisemmilta, ja niiden muoto sopii täydellisesti kohtisuoraan huonekalujen ja asusteiden linjoihin.

Neliömäinen peili on vaihtoehto saatavana eri kokoisina, joten voit valita mallin, joka sopii parhaiten tiettyyn sisustukseen. Niitä on myös saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa: klassisesta hopeasta rohkeampiin ja modernimpiin sävyihin. Neliömäistä peiliä valittaessa kannattaa muistaa valita kehys, joka voi tuoda huoneeseen esteettistä lisäarvoa. Kehyksiä voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten puusta, metallista tai lasista, ja niiden valinta riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä. Voit myös valita mallin ilman kehystä – se riippuu mieltymyksistäsi.

Kuten pyöreät peilit, neliömäiset peilit voidaan varustaa monilla käytännöllisillä toiminnoilla, kuten lämmitysjärjestelmät,LED-valaistustai valon värinsäätöjärjestelmä. Tämän ansiosta voit nauttia täydellisestä mukavuudesta päivittäisten toimien, kuten maalaamisen tai parranajon, aikana. Tämän muotoisia peilejä voidaan käyttää menestyksekkäästi eri huoneissa kylpyhuoneesta olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Universaalin muotonsa ansiosta ne sopivat mihin tahansa järjestelyyn sisustuksen tyylistä ja luonteesta riippumatta. Ei ihme, että nelikulmaiset peilit ovat suorakaiteen muotoisten peilien ohella yksi markkinoiden eniten valituista peileistä.

Neliömäinen peili - etuja

Peilit ovat suosittu ja design-tarvike, jolla voidaan sisustaa käytännössä mitä tahansa sisustusta - makuuhuoneesta olohuoneeseen, eteiseen ja kylpyhuoneeseen. Niillä on uskomaton kyky parantaa huoneen mittasuhteita ja korostaa sen etuja, mikä saa sisustuksen näyttämään suuremmalta ja tilavammalta - sekä olohuoneen peilin että makuuhuoneen peilin suhteen. >tai kylpyhuoneen peilit. Lisäksi peilit, joissa on vaikuttava, kauniisti koristeltu runko, voivat luoda häikäisevän vaikutelman.

Peilien tärkein etu on kuitenkin niiden kyky muuttaa huoneen sisustusta nopeasti ja helposti. Ne sopivat täydellisesti mihin tahansa tyyliin ja järjestelyyn, ja niiden liikkuvuuden ansiosta niitä on helppo siirtää ja näyttää eri paikoissa. Siksi oikean peilin, mukaan lukien neliömäisen peilin, valitsemiseksi sinun tulee ohjata näkemystä paikasta, johon se sijoitetaan, ja sen johdonmukaisuutta muun järjestelyn kanssa. Tyylikkäissä huoneissa mallit, joissa on runsaasti koristeltu hopea- tai kultakehys, ovat parhaita, kun taas klassisissa huoneissa kannattaa valita kehyksettömät peilit tai peilit, joissa on herkkä peilikehys. Kylpyhuoneessa on parasta valita tarkoitukseen sopivat mallit, esim. vieraskylpyhuoneeseen pienempi peili ja omaan kylpyhuoneeseen suurempi peili.

Suuret neliön muotoiset peilit ovat ihanteellinen ratkaisu, jos haluamme visuaalisesti laajentaa sisätilaa. . Ne sopivat täydellisesti ruokasalin tai eteisen seinälle ja sopivat mihin tahansa järjestelytyyliin. Neliön muoto, kuten suorakaiteen muotoinen, sopii täydellisesti huonekalujen linjojen kanssa ja sopii mihin tahansa sisustukseen. Peilit lisäävät kiiltoa ja syvyyttä, ja niiden valinta riippuu tietyn huoneen luonteesta. Minimalistinen sisustus vaatii peilin ohuella, klassisella kehyksellä tai ilman. Glamour-tyyliin nelikulmaiset peilit, joissa on runsaasti mustaa, hopeaa tai kultaa koristeltu kehys, ovat kuitenkin loistava valinta.

Neliön muotoiset älypeilit – kannattaako se?

Ihmisten, jotka arvostavat nykyaikaisuutta ja käytännöllisyyttä, tulisi olla kiinnostuneita älypeileistä. Tämä innovatiivinen ratkaisu yhdistää peilivalaistuksen toimivuuden älykkään kodin tekniikkaan, joka tarjoaa monia käytännöllisiä toimintoja, jotka parantavat arkeamme. Tämäntyyppisten peilien ansiosta voimme käyttää suosittuja suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Spotify tai Tidal, joiden avulla voimme kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia valmistautuessamme töihin tai kylpyyn. Lisäksi älypeileille on ominaista moderni muotoilu ja tyylikäs viimeistely, minkä ansiosta ne sopivat mihin tahansa moderniin ja minimalistiseen sisustukseen huoneen tarkoituksesta ja tyylistä riippumatta. Ne on varustettuLED-valaistuksella, jonka ansiosta ne eivät vain valaise huonetta hienovaraisesti, vaan myös säästävät tilaa, mikä on usein hyödyllistä varsinkin pienissä kylpyhuoneissa. Niitä on saatavana myös neliömäisinä peileinä.

Nykyaikaiset älypeilit tarjoavat paitsi toiminnallisuuden, myös monia lisäetuja, kuten mahdollisuuden säätää valon väriä ja sisäänrakennettua lämmitysjärjestelmä, joka suojaa ennen pariliitosta. Oikean ratkaisun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota teknisiin yksityiskohtiin, kuten virtalähteeseen ja liitäntään. Tasavirtapeileissä tarvitaan virtalähde ja johdot, kun taas paristokäyttöiset peilit vaativat riittävän tehon. Lisäksi älypeilit tarjoavat myös mahdollisuuden valaista kylpyhuonetta ja muita huoneita, mikä varmistaa paremman näkyvyyden ja käyttömukavuuden.

Löydä modernit neliömäiset peilit kotiisi osoitteessa Artforma

Artforma on puolalainen verkkokauppa, joka tarjoaa korkealaatuisia koristepeilejä LED-taustavalolla. Valikoimamme sisältää eri kokoisia, muotoisia ja toiminnallisia peilejä, jotka täydentävät täydellisesti sisustustasi. Kaikki tarjoamamme tuotteet on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja korkean toimivuuden. Jokainen peili on varustettu kätevällä keinukytkimellä, jonka avulla voit helposti kytkeä valaistuksen päälle ja pois. Jos arvostat moderneja ja mukavia ratkaisuja, peilimme vastaavat varmasti odotuksiasi.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää