Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit Lucas

4
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - Lucas ✖

Näytetyt 4 alkaen 4 tuotteiden

Kylpyhuonepeilit hyllyllä

Peili on olennainen osa kylpyhuonevarustusta, sillä se toimii paitsi käytännöllisenä myös koristeena. On vaikea kuvitella tämän huoneen täydellistä järjestelyä ilman sopivaa peiliä - se ei täytä täysin tehtäväänsä. Perinteisesti kylpyhuoneen peilisijoitetaan pesualtaan yläpuolelle, mutta sitä voidaan käyttää myös muualla kylpyhuoneessa. Peili itsessään voidaan varustaa myös kätevällä hyllyllä, mikä lisää sen toiminnallista merkitystä.

Hyllyllinen kylpyhuonepeili on täydellinen ratkaisu mihin tahansa kylpyhuoneeseen ja lisää säilytystilaa esim. hammastahna tai parranajovälineet ovat varmasti hyödyllisiä jokaiselle perheenjäsenelle. Lisäksi, jos tällainen peili on varustettu LED-valaistuksella, siitä tulee kylpyhuoneen sisustuksen elementti, jota ilman et voi kuvitella tätä huonetta. Tämä kätevä ratkaisu, joka myös valaisee hellästi kylpyhuonetta, on tulossa yhä suositummaksi. Siksi suosittelemme tutustumaan verkkosivuillamme olevaan peilivalikoimaamme.

Hyllyllisellä varustettu kylpyhuonepeili – täydellinen pieniin huoneisiin

Peilit niillä on tärkeä rooli sisustussuunnittelussa ja ne suorittavat kolme avaintoimintoa: ne valaisevat huoneita, suurentavat niitä optisesti ja muodostavat koriste-elementin, joka voi muuttaa sisustuksen luonnetta täysin. Heijastamalla valoa peili voi valaista tummia sisätiloja, joihin tulee vain vähän luonnonvaloa. Kapeat ja ahtaat tilat, kuten käytävät, näyttävät suuremmilta ja tilavammilta, jos laitamme niihin peilin. Nykyaikaiset peilit eivät enää keskity pelkästään toimivuuteen, vaan myös estetiikkaan ja koristeellisuuteen. Valikoimastamme löytyy erilaisia tyylejä, leveyksiä ja muotoisia peilejä, minkä ansiosta ne sopivat täydellisesti erilaisiin sisustusratkaisuihin.

Kylpyhuoneen peili ei ole vain koriste-esine, vaan myös olennainen varuste, jota käytetään joka päivä päivä. vartalonhoitorituaalien aikana. Hyvän visuaalisen vaikutelman saavuttamiseksi ja epätasaisuuksien välttämiseksi meikin levittämisessä on kuitenkin tärkeää, että sopiva valaistus on tärkeää. Tavallinen kylpyhuonevalaistus voi luoda varjoja, mikä vaikeuttaa meikkaamista tai perusteellista parranajoa. Siksi ne kannattaa korvata peilillä, jossa on taustavalo. LED-valaistus valaisee erinomaisesti kasvoja ja on erittäin käytännöllinen. Klassiset LED-peilit eivät kuitenkaan välttämättä riitä pieniin kylpyhuoneisiin, joissa tilaa on harkittava erityisen hyvin. Tällaisiin huoneisiin ihanteellinen ratkaisu on hyllyllinen kylpyhuonepeili. Myymälässämme on tarjolla erikokoisia ja -tyylejä kylpyhuonepeilejä, mukaan lukienkylpyhuonepeilit hyllylläja käytännöllinen taustavalo. Kuten jo mainittiin, tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen pienissä kylpyhuoneissa, joissa ei ole tilaa lisähuonekaluille ja jokaisen elementin on oltava toimiva ja mukava käyttää.

Hyllyllinen kylpyhuonepeili

 

strong> on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Peilin alle sijoitettu hylly antaa lisätilaa kosmetiikalle, hammasharjoille tai kupeille esim. meikkisiveltimille. Lisäksi, jos tällainen peili on varustettu LED-valaistuksella, se valaisee kylpyhuoneen optimaalisesti, mikä helpottaa päivittäisten hoitorituaalien suorittamista. Tällaisen elementin ansiosta kylpyhuone saa uusia toiminnallisia ja esteettisiä arvoja.

 

Paristokäyttöinen LED-peili – mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostoksilla?

Kylpyhuoneeseen valaistua peiliä valittaessa keskeinen kysymys on sen laatu. Siksi on syytä kiinnittää huomiota materiaaleihin, joista se on valmistettu, jotta se selviää kostean kylpyhuoneen vaikeissa olosuhteissa. Esteettisen ulkonäön lisäksi peilin tulee olla myös toimiva ja täyttää tehtävänsä hyvin - sekä käytännöllinen että koristeellinen. Mallia valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös tärkeisiin teknisiin parametreihin, kuten peilin tyyppiin, kyseisessä mallissa käytettyjen LEDien tyyppiin ja virrankulutukseen, joka kertoo meille valaistukseen tarvittavan energiankulutuksen ilmaistuna wattia.

Kun valitset kylpyhuonepeilin hyllyllä, joka on valaistu, tärkeitä tekijöitä ovat virtalähde ja liitäntätapa, jotka vaikuttavat mukavuuteen peilin asennuksessa ja käytössä. Kun valitset tasavirralla toimivaa peiliä, kiinnitä huomiota sähkölohkon ja kytkimellä varustettujen johtojen saatavuuteen. Paristokäyttöisten peilien tapauksessa on kuitenkin tarpeen määrittää paristojen teho, joka tarvitaan, jotta peili toimii kunnolla. Asennettaessa kannattaa huomioida myös peilin paksuus ja etäisyys seinästä.

Valon väri, joka vaikuttaa hyvinvointiimme ja tilatunteeseemme, on myös tärkeä tekijä, kun LED-peilin valinta. Viimeinen, mutta yhtä tärkeä näkökohta on peilin tiiviysluokka, joka tulee valita IP44-tasolle, jotta peili on kunnolla suojattu kosteudelta ja höyryltä kylpyhuoneessa.

Lisäksi valittaessahyllyllinen peilikylpyhuoneOn myös syytä kiinnittää huomiota siihen, sopiiko se tilallisesti kylpyhuoneeseesi. Asennetun hyllyn mitat, joihin säilytät esimerkiksi kosmetiikkaa tai kosmeettisia tarvikkeita, ovat myös tärkeitä. Hyllyn tulee olla helppo puhdistaa ja materiaalista riippuen kestää kylpyhuoneessa vallitsevia tekijöitä, eli korkeaa kosteutta.

Hyllyllinen kylpyhuonepeili - parasta Artforma:ssä

Verkkokaupastamme Artforma löydät laadukkaimmatkylpyhuonepeilit hyllyllä, jotka on varustettu LED-taustavalolla. Peilejä on saatavana eri kokoisina, ja voit valita ne yksitellen kylpyhuoneeseesi luodaksesi sisustus, joka täyttää kaikki odotuksesi. Löydät myös peilejä erimuotoisilla valaisinliuskoilla sekä käytännöllisillä säilytyshyllyillä varustettuja malleja. Jokainen valaistu malli on varustettu huippulaadukkaalla keinukytkimellä, jonka avulla voit kytkeä taustavalon päälle ja pois milloin tahansa. Mukava, moderni ja kestävä – peilimme tyydyttävät kaikkia.

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää