Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Apple

13
Apple Screen -peilissä on moderni ratkaisu, joka on erittäin suosittu erityisesti Apple-fanien keskuudessa. Kylpyhuonepeili Apple Screenin kanssa antaa kylpyhuoneellesi modernin ilmeen. Se ei kuitenkaan ole pelkkä visuaalinen lisä. Innovatiivinen SMART-peili mahdollistaa suosikkiapplikaatioiden lataamisen AppStoresta, joita käytät päivittäin! Intuitiivisen iOS-järjestelmän ansiosta voit hallita älykästä LED-peiliäsi. Peili Apple Screenin kanssa helpottaa sään tarkistamista ja päiväsi suunnittelua, vain osa tuotteemme mahdollisuuksista. Älypeiliä Apple Screenillä ohjaa mukana toimitettu langaton Logitech-hiiri, joka mahdollistaa peilin käytön etäältä ilman kosketusta.
Suodattaminen
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Serie - Apple ✖

Näytetyt 13 alkaen 13 tuotteiden

Älykäs peili

Tee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa! Älykkäät peilit ovat loistavia ratkaisuja, jotka toimivat ei vain kylpyhuoneessa, vaan myös peilipöydässä tai pukuhuoneessa. Eteisen peili on myös loistava vaihtoehto. Puotepeilit ilahduttavat sinua työn laadulla, energiaa säästävällä LED-valaistuksella ja pääsyllä suosituimpiin ja tarpeellisimpiin sovelluksiin sekä iCloud-palveluilla
palvelusta. Apple!

Kaikki sovellukset käden ulottuvilla

Älykkäät koristepeilit ovat kaikki iOS-suosikkisovelluksesi käden ulottuvilla. Lopeta kauan sitten aloittamasi tv-sarja, kuuntele suosikkiartistisi uusi albumi, katso mielenkiintoinen meikkiopastus tai suunnittele päiväohjelmasi hampaiden pesun aikana. Kylpyhuonepeili valaistuksella auttaa sinua selviytymään tehtävistäsi nopeammin ja pysyt ajan tasalla. Älykkäät peilit ovat ansaitsemasi käyttömukavuus!

Rajaton viihde

Lempisarjasi hiljaisessa kylvyssä työpäivän jälkeen? Saat tämän ylellisyyden tänään. Älykkäiden kylpyhuonepeilien avulla voit käyttää suosikkisuoratoistopalveluitasi. Valitse suosituimmista ja nauti vapaa-ajasta Netflixin, HBO Maxin tai Prime Videon parissa. Ota aikaa - anna itsellesi aikaa rentoutua. Olet sen ansainnut!

Youtube, Spotify vai Tidal? Sillä ei ole väliä, missä suosikkikappaleesi soittolistasi on tai podcast, johon sinulla ei ole aikaa päivittäisten askareitasi tehdessäsi. Tästä eteenpäin mahdollisuus kuroa kiinni on… suihku! Peili kaiuttimilla on paras vaihtoehto jokapäiväiseen rentoutumiseen, ajatusten keräämiseen ja hengittämiseen. Kaikki mitä tarvitset yhdessä tuotteessa!

Älypeilin eri käyttötarkoitukset

  • Viihde – älypeili tarjoaa helpon pääsyn suosikkisovelluksiisi. Valitse Mirror Bluetooth-kaiuttimella nauttiaksesi Spotifysta, YouTubesta tai Netflixistä – ilman rajoituksia!
  • Elämäntapa - älykäs interaktiivinen peili ei ole vain muodikas lisävaruste, vaan myös merkittävä apu jokapäiväisessä elämässä. Katso, kuinka LED-kylpyhuonepeili tekee elämästä nautinnollisempaa kaikille kodin jäsenille!
  • Lastenhuone – interaktiivinen peili auttaa sinua tutkimaan maailmaa ja tekee siitä hauskempaa hyvien tapojen oppimista! Kutsu älypeili lapsesi huoneeseen ja anna hänen kehittää luovuuttaan!
  • Urheilu – älykkäiden toimintojen ansiosta parannat ryhtiäsi, tarkistat painosi ja lasket kaloreita. Peili kaiuttimilla varmistaa onnistuneen harjoituksen suosikkiäänilläsi. Tunne treenaamisen ilo omassa kodissasi!
  • Kampaamo - kampaamolle peilin tulee olla edistää hyvin tehtyä työtä, mutta miellyttää myös iloisen asiakkaan silmää. Moderni peili kauneussalonkiin on tyyliä ja mukavuutta yhdessä!
  • Meikki- meikkipeili antaa sinulle enemmän kuin vain mahdollisuuden selata! Tarkista tuotteiden koostumukset, tutustu uusimpiin inspiraatioihin ja ota ne heti käyttöön. Smart kosmetiikkapeili takaa mukavuuden ja halutun vaikutuksen - joka päivä!

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää