Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Samsung

20
Älypeili Paneeli - Älykäs LED-peili on paljon enemmän kuin tavallinen tylsä kylpyhuoneen peili. Moderni ratkaisu, joka toimii henkilökohtaisena avustajana kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa, tarjoten lukuisia toimintoja ja konfigurointimahdollisuuksia. Samsungin Älypaneeli mahdollistaa suosikki viihde-, elämäntapa- ja kuntoilusovellusten lataamisen Play-kaupasta, kuten YouTube, Netflix, Spotify tai Disney+. Älypeili antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella suosikkimusiikkiasi, tarkistaa sään ja suunnitella päiväsi, mikä säästää aikaa ja helpottaa perustietoihin pääsyä. Tutustu uusiin mahdollisuuksiin monien toimintojen avulla, jotka tekevät kylpyhuoneessasi oleskelusta entistäkin miellyttävämmän ja monipuolisemman. Samsungin Älypaneelia ohjaa erityisesti tähän tarkoitettu kynä, joka helpottaa älykkään LED-peilisi nopeaa käyttöä.
Suodattaminen
Peilin muoto - Pyöreä ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖
Serie - Samsung ✖

Näytetyt 20 alkaen 20 tuotteiden

Älykäs peili

Tee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa! Älykkäät peilit ovat loistavia ratkaisuja, jotka toimivat ei vain kylpyhuoneessa, vaan myös peilipöydässä tai pukuhuoneessa. Eteisen peili on myös loistava vaihtoehto. Piinepeilit ilahduttavat sinua työn laadulla, energiaa säästävällä LED-valaistuksella ja pääsyllä suosituimpiin ja tarpeellisimpiin sovelluksiin.

Kaikki sovellukset osoitteessa sormenpäilläsi

Älykkäät koristepeilit tuo kaikki iOS-suosikkisovelluksesi ulottuvillesi. Lopeta kauan sitten aloittamasi tv-sarja, kuuntele suosikkiartistisi uusi albumi, katso mielenkiintoinen meikkiopastus tai suunnittele päiväohjelmasi hampaiden pesun aikana. Kylpyhuonepeili valaistuksella auttaa sinua selviytymään tehtävistäsi nopeammin ja pysyt ajan tasalla. Älykkäät peilit ovat ansaitsemasi käyttömukavuus!

Rajaton viihde

Lempisarjasi hiljaisessa kylvyssä työpäivän jälkeen? Saat tämän ylellisyyden tänään. Älykkäiden kylpyhuonepeilien avulla voit käyttää suosikkisuoratoistopalveluitasi. Valitse suosituimmista ja nauti vapaa-ajasta Netflixin, HBO Maxin tai Prime Videon parissa. Ota aikaa - anna itsellesi aikaa rentoutua. Olet sen ansainnut!

Youtube, Spotify vai Tidal? Sillä ei ole väliä, missä suosikkikappaleesi soittolistasi on tai podcast, johon sinulla ei ole aikaa päivittäisten askareitasi tehdessäsi. Tästä eteenpäin mahdollisuus kuroa kiinni on… suihku! Peili kaiuttimilla on paras vaihtoehto jokapäiväiseen rentoutumiseen, ajatusten keräämiseen ja hengittämiseen. Kaikki mitä tarvitset yhdessä tuotteessa!

Älypeilin eri käyttötarkoitukset

  • Viihde – älypeili tarjoaa helpon pääsyn suosikkisovelluksiisi. Valitse Mirror Bluetooth-kaiuttimella nauttiaksesi Spotifysta, YouTubesta tai Netflixistä – ilman rajoituksia!
  • Elämäntapa - älykäs interaktiivinen peili ei ole vain muodikas lisävaruste, vaan myös merkittävä apu jokapäiväisessä elämässä. Katso, kuinka LED-kylpyhuonepeili tekee elämästä nautinnollisempaa kaikille kodin jäsenille!
  • Lastenhuone – interaktiivinen peili auttaa sinua tutkimaan maailmaa ja tekee siitä hauskempaa hyvien tapojen oppimista! Kutsu älypeili lapsesi huoneeseen ja anna hänen kehittää luovuuttaan!
  • Urheilu – älykkäiden toimintojen ansiosta parannat ryhtiäsi, tarkistat painosi ja lasket kaloreita. Peili kaiuttimilla varmistaa onnistuneen harjoituksen suosikkiäänilläsi. Tunne treenaamisen ilo omassa kodissasi!
  • Kampaamo - kampaamolle peilin tulee olla edistää hyvin tehtyä työtä, mutta miellyttää myös iloisen asiakkaan silmää. Moderni peili kauneussalonkiin on tyyliä ja mukavuutta yhdessä!
  • Meikki- meikkipeili antaa sinulle enemmän kuin vain mahdollisuuden selata! Tarkista tuotteiden koostumukset, tutustu uusimpiin inspiraatioihin ja ota ne heti käyttöön. Smart kosmetiikkapeili takaa mukavuuden ja halutun vaikutuksen - joka päivä!

Peilit muodon mukaan

Peilit tyypin mukaan

Peilit huoneen mukaan

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää