Tarjous -5% koodilla 5promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

LED-kaapit

21
Artforma LED -kaappien ansiosta sinun ei tarvitse luopua modernin peilin mahdollisuudesta kylpyhuoneessasi. Käytännöllinen kaappi toimii sekä valaistuna LED-peilinä että säilytyspaikkana päivittäisille tavaroille. Laaja malli- ja värivalikoima sekä mahdollisuus kaksi- tai kolmioviseen versioon antavat sinulle mahdollisuuden valita kylpyhuoneeseesi ihanteellisen kaapin.
Suodattaminen
Kokoelma - Lily ✖
Kokoelma - Lisa ✖
Kokoelma - Emily ✖
Kokoelma - Emma ✖
Kokoelma - Sofia ✖
Kokoelma - Clara ✖
Kokoelma - Sarah ✖
Ovien lukumäärä - 2-ovinen ✖
Ovien lukumäärä - 3-ovinen ✖
Ovien lukumäärä - 1-ovinen ✖

Näytetyt 21 alkaen 21 tuotteiden

Peilikaapit

Peilikaappi, joka on muodikkaasti muotoiltu, saatavilla monella värivaihtoehdolla, ja jonka voit sovittaa oman sisustuksen tarpeisiin? Nyt se on totta! Artforman LED-valaistu peilikaappi voi pian tuoda sisustuksellesi uutta elämää!

 

Uuden sukupolven moderni peilikaappi

Peilikaappi on jokaisen sisustuksen oleellinen osa. Saatavilla monessa kuosissa ja laajoilla lisävarusteilla, kuten sääasemalla, induktiolaturilla, kaiuttimella, kellolla tai käytännöllisellä USB-portilla, se saattaa sinut uudelle mukavuustasolle! Tarvitsetko rentoutua? Käytännöllisen peilikaapin voi varustaa lisäkytkimellä, joka antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa valon kirkkautta.
Oikeanlainen peilikaappi tekee tilastasi taatusti mukavan ja käytännöllisen, ja päivittäinen lepo työn täyttämän päivän jälkeen tulee olemaan entistä rentouttavampi.
Artforman valkoinen kaappi ei ole vain mukavuutta ja teknologisia lisälaitteita. Käytännöllinen peilikaappi ilahduttaa myös LED-valaistuksellaan. Tämä ratkaisu on ekologinen ja tarjoaa pitkän käyttöajan. Koska on mahdollista valita valaistuksen laatu, se ei vääristä värejä.

 

Artforman peilikaappi

 

Peilikaappi on sovitettava tarkasti tilan sisustukseen. Tarjonnastamme löydät kuusi eri varianttia. Ne eroavat toisistaan muodolla, korkeudella, sekä hyllyjen rakenteella.
Sovita tuote tarpeisiisi ja tilasi kokoon. Jäikö jokin asia mietityttämään? Ammattilaisemme antavat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi, jotta LED-peilikaappi voisi pian tehdä kylpyhuoneestasi esteettisen ja tyylikkään tilan.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää