Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit kultaisissa kehyksissä LED

23
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖

Näytetyt 23 alkaen 23 tuotteiden

Kullarunkoiset peilit

Kullarunkoiset peilit ovat kaiken kauniisti sisustetun asumisen koristeena huoneeseen tai saliin. Kullarunkoiset koristepeilit voivat olla huoneen suunnittelun pääelementti tai elegantti täydennys muihin kylpyhuonevarusteisiin. Kullan sävyjen ansiosta asuntoosi saa hieman hienovaraista kiiltoa, tulee hienostuneempi ja saat ylellisyyden tunteen.

Kulta on universaali väri - löydät sen huonekalujen viimeistelyelementeistä, valaisimista huoneeseen ja käytävään sekä yksityiskohtiin. lepohuoneen seinillä. Kultainen väri liittyy vaurauteen ja viittaa samalla aurinkoon ja sen meille tarjoamaan energiaan. Suuret kultarunkoiset peilit toimivat hyvin kaikkialla, missä tarvitaan vaaleita sävyjä, pienissä huoneissa ja paikoissa, joissa tarvitaan optista suurennusta. Ne kannattaa ripustaa olohuoneen sohvan yläpuolelle, käyttää käytävässä kirjahyllyä vastapäätä tai sijoittaa ne klassisesti - pesualtaan yläpuolelle kylpyhuoneessa.

Elegantti peilit - kultaa kehys kylpyhuoneessa ja eteisessä

Kullarunkoiset kylpyhuonepeilit voivat olla perusta ainutlaatuisen järjestelyn rakentamiselle kylpyhuoneeseesi. Kullarunkoiset peilit – valaistut, joissa on joukko lisätoimintoja, jotka tekevät lepäämisestä intensiivisen päivän jälkeen miellyttävämpää, on mielenkiintoinen tarjous niille, jotka haaveilevat modernista ja toimivasta asunnosta. Voit sijoittaa ne suihkukaapin lähelle tai käyttää pääseinässä lähellä talosi sisäänkäyntiovea.

LED-peilejä kullanvärisessä kehyksessä voidaan yhdistää useisiin eri väreihin. ja kuvioita. Ne näyttävät täydelliseltä yhdistettynä maanläheisiin väreihin, beigen, ruskean, mustan ja valkoisen sävyihin. Samaan aikaan kulta näyttää alkuperäiseltä teollisuustyylisten huonekalujen joukossa. Se voidaan yhdistää marmoriin, kiveen tai betoniin. Se on täydellinen materiaali kaikenkokoiseen kylpyhuoneeseen - se sopii yhteen pieneen pesualtaan ja kultakalusteisiin sekä viereisen seinän erittäin koristeelliseen laattakuvion kanssa.

Kylpyhuoneen peili - kultainen kehys jokaiseen budjettiin

Kylpyhuoneen peilit kultakehyksessä ovat jatkuvasti muodikas osa hyvin suunniteltua kylpyhuonetta riippumatta siitä, asutko kerrostalossa, kerrostalossa vai omakotitalossa. Kultakehystetyt peilit voivat esiintyä minimalismia täynnä olevassa huoneessa – ne täydentävät skandinaavistyylisiä huonekaluja, sileitä mattapintaisia kaapin etupintoja tai satiiniseinää eteisessä. Kultaiset yksityiskohdat näyttävät mielenkiintoisilta yhdessä luonnonpuusta valmistettujen varusteiden kanssa. Voit myös valita peilin, jossa on leveä, runsaasti koristeltu kehys, joka on tietyn huoneen tärkein koriste-aihe.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää