Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit mustissa kehyksissä LED

22
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖

Näytetyt 22 alkaen 22 tuotteiden

Peilit mustassa kehyksessä

Peilit mustassa kehyksessä ovat yksi yleisimmistä sisustuksen elementeistä mikä tahansa tyylikäs sisustus. Suorakulmainen peili mustassa kehyksessä toimii hyvin sekä tilavassa olohuoneessa että pienessä kylpyhuoneessa, jossa se täydentää modernia järjestelyä. Isot mustassa kehyksessä olevat peilit tuovat esiin huonekalujen kauneuden, erottuvat satiiniseinää vasten ja sopivat yhteen alkuperäisten seinäkoristeiden, kuten valokuvien kankaalle tai suosikkimaalustesi kanssa.

Mustarunkoinen peili on ihanteellinen tarjous niille, jotka pitävät klassisista väriyhdistelmistä ja haluavat säilyttää minimalismin huoneessa. Mustassa kehyksessä olevat peilit voidaan yhdistää runsailla koristeilla koristeltuihin tapetteihin, asettaa betonipintaa vasten ja yhdistää avantgarde-tyyliin pienessä kylpyhuoneessa. Peilin musta reuna näyttää mielenkiintoiselta mustien kylpyhuonekalusteiden ja luonnonväristen laattojen kanssa.

Peilit mustassa kehyksessä - tyyliä ja klassista

Kylpyhuonepeilit mustassa kehyksessä ovat hyvä valinta teollisiin tyylisiä huoneita. Toisaalta niitä kannattaa käyttää skandinaaviseen tyyliin olohuoneeseen tai eteiseen, sillä ne sopivat hyvin yksinkertaisten, valoisten huonekalujen kanssa. Voit täydentää niitä muilla mustilla yksityiskohdilla - tummilla seinävalaisimilla, ripustimilla tai yksinkertaisella kosmetiikkahyllyllä.

Mustakehysteiset peilit eteiseen näyttävät hyvältä epäsäännöllisen muotoisessa salissa ja niiden avulla voit tasoittaa huoneen epätavallisia mittasuhteita. Yhdistä houkuttelevat asusteet peiliisi – musta kehys näyttää muodikkaalta kullan, hopean ja luonnosta otettujen eloisten värien sävyillä.

LED-peili mustassa kehyksessä – valinta moderniin kotiin

LED-peilit mustassa kehyksessä ovat yksi alan asiakkaiden useimmin valitsemista vaihtoehdoista Artforma myymälä. Mustarunkoinen kylpyhuonepeili sopii yhteen koristeellisen pesuallaskaapin ja runsaasti koristellun hanan kanssa. Musta kehys, jossa on huomaamaton valaistus peilin reunoilla, antaa sinun tuntea olosi täysin mukavaksi kylpyhuoneessa ja nauttia rentoutumisesta kotonasi.

Tarvitsetko peilin kylpyhuoneeseesi? Artforma-tuotteiden musta kehys ei ole valikoimamme ainoa etu. Täältä löydät valaistut peilit mustassa kehyksessä, joissa on ylimääräinen kosketuspaneeli ja anturi, sekä lämmitysmatto ja hyödyllisiä lisävarusteita. Tarjouksessa on malleja, joissa on sisäänrakennettu kello, sääasema tai radio, joten voit rentoutua kylpyhuoneessa intensiivisen päivän jälkeen. Peilejä on saatavana monissa mielenkiintoisissa muodoissa ja koossa, joiden avulla voit luoda yhtenäisen ja tyylikkään järjestelyn.

Katso arvostelumme osoitteessa  

Katso lisää