Tarjous -10% koodilla 10promo
hello@artforma.com
Kirjoita meille sähköposti
Keskustele Messengerillä
Keskustele WhatsApilla
Kirjautuminen
Oletko täällä ensimmäistä kertaa?
Rekisteröinti
Kori 0.00 € € 0
Todennettu myyjä
Ostoskorisi on tyhjä

Peilit vihreissä kehyksissä LED

24
Suodattaminen
Huonetyyppi - Clara ✖
Peilin muoto - Suorakulmainen ✖
Kokoelma - PremiumLine ✖
Kokoelma - Decor ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ympärillä ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin ylä- ja alapuolella ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin sivuilla ✖
LED-valaistusjärjestelmä - Valaistus peilin yläosassa ✖
Peilin suuntaus - Vaakasuora ✖

Näytetyt 24 alkaen 24 tuotteiden

Peilit vihreässä kehyksessä

Peilit vihreässä kehyksessä ovat täysin uusi tyyli asuntojen järjestelyissä. Vihreällä kehyksellä varustetut koristepeilit ovat erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto klassisille ilman kehystä tai peileille, joiden vakioviimeistely on musta, kulta tai hopea. Ne ovat mielenkiintoinen tarjous niille, jotka etsivät epätavallisia ratkaisuja koteihinsa ja haluavat seurata uusimpia trendejä tyylikkäiden kylpyhuoneiden järjestämisessä.

Vihreässä kehyksessä valaistut peilit sopivat täydellisesti värien ystäville. Ne vetoavat ihmisiin, jotka pitävät luonnosta poimituista väreistä ja yksityiskohdista, jotka saavat ympäristön näyttämään omaperäiseltä ja kevyeltä. Vihreä väri sisätiloissa antaa kodin jäsenille levätä tehokkaammin, edistää rentoutumista intensiivisen työpäivän jälkeen ja yhdistyy olohuoneen kasveihin.

Modernit peilit - vihreä runko

u> olohuoneessa ja kylpyhuoneessa

Vihreä väri on yhä suositumpi aihe talon tai kerrostalon olohuoneeseen tai käytävään. Se on väri, jonka voit helposti yhdistää ruskean, beigen tai harmaan sävyihin. Voit valita runsaan koristeellisen tapetin kukka-aiheisella kuviolla tai käyttää geometrisia kuvioita, jotka yhdistettynä yksinkertaisiin, minimalistisiin huonekaluihin nousevat etusijalle hyvin sisustetussa makuuhuoneessa.

Peilaa sisään. vihreä kehys< /u> näyttää mielenkiintoiselta kaikkien kultaisten tarvikkeiden kanssa. Pullonvihreän yhdistelmät messingin, vanhan kullan, mutta myös hopean tai teräksen sävyisillä yksityiskohdilla ovat olleet suosittuja jo usean vuoden ajan. Vaaleanvihreä laajentaa visuaalisesti huonetta ja saa olohuoneesi tai kylpyhuoneesi energisoimaan kotitaloutesi.

Peilit vihreässä kehyksessä - modernia kotiisi

Haaveiletko täydellisen ja hyvin istuvan < u> peili? Vihreän kehyksen avulla saat takaisin ilon rakkaissa kulmissasi ja ihailet unohdettuja värejä huonejärjestelyissä. Artforman LED-peileissä vihreässä kehyksessä yhdistyvät moderni tyyli ja erittäin käytännölliset lisävarusteet, jotka tekevät kotisi jokaisesta kulmasta entistä toimivamman.

Tarkoitamme tarkasti suunniteltujen peilien joukossa. löydät malleja lisäelementeillä, jotka tekevät kylpyhuoneessa rentoutumisesta tai työhön valmistautumisesta miellyttävämpää. Voit valita yksinkertaisen peilin, jossa on klassinen muoto ja kosketukseen reagoiva valaistuspaneeli. Saatavilla on myös peilejä vihreässä kehyksessä anturisensorilla, sisäänrakennetulla sääasemalla, radiolla ja Bluetooth-kaiuttimella. Kiinnostuneille olemme valmistaneet malleja, joissa on huomaamaton hylly kosmetiikkaa ja aulan tarpeellisimpia tavaroita varten.

Katso lisää